Şimdi Ara

Bry b geo ne güzel kitapmıs lan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz kucumsemiştim acikcası kitabı. Ama bugün katı cisimleri oradan cözeyim dediğimde şok oldum. Sorular iyi ama asıl sebebim bu değildi. Hangi kitabın soru çözümünü dinlesem hocalar (doğal olarak ) o kadar soruyu çözmekten çok ruhsuz anlatıyordu. Bu kitabı çözen hocanın bu enerjisi nereden geliyor anlamadım. Adam gerçekten bir şeyler öğretmeyi seviyor olsa gerek. Her sorunun üzerine o kadar uzun uzun açıklamalı, hatta bazı soruları bildiğin konuyu tekrar ede ede çözmüş adam. Çok hoşuma gitti ne yapabilirim diye dusundum, burda millet görür de belki bi faydası olur dedim. Bu adamı bir şekilde tanıyan bilen varsa aramızda, lütfen benim adıma teşekkür etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilisis -- 5 Haziran 2020; 17:20:19 >

• Benim de en çok merak ettiğim bu çözümleri yapan adamın Youtube kanalı var mı acaba? Olması lazım, çok akıcı anlatıyor çünkü...
  • evet bi hatır yapalım
  • calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    Eis yayınları yaz
  • HAAAAAAATIRRR
  • Bu seneki en büyük pişmanlığım sonbaharda bu kitabı alıp baştan sona çözmemek oldu. Okuyan ve seneye girecek varsa ne yapsın etsin kışa kadar geometriden orta bir kaynak çözmüş olsun
  • Jsksjds aynen
  • zodiac956 kullanıcısına yanıt
    Bi bakayim hocam
  • hatır hoca
  • Aynen ben de eis soru bankasını çözerken hocayı aşırı beğeniyodum
  • Yeşil beyaz olan kitap mı hocam? Balık kokulu hani
  • UltioPasha kullanıcısına yanıt
    Hocam balık kokulu derken ciddi misin? Bana gelen kitap çok çirkin kokuyordu ben gönderen firmadan sandım.
  • calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    O koku biraz çürümüş balığa benziyor hocam. Her Birey B'de var galiba
  • kokusu buraya geldi şimdi
  • Duygularım tepiştii
  • Paralelkenarı full ezber
  • offffffffffffffffffffffffffffffff geçen sene geldi aklıma adam her soruyu özenerek çözmüştü valla seviyorum reisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.