Şimdi Ara

Bryston Digital Player (Acemi soruları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flac arşivi olanlar için bir sürü cihaz var. Geçenlerde Bryston BDP 1 Digital PLayer'ı dinledim. Çok kaliteli ve belli bir standardın üstünde olduğu kesin. Yalnız cihaz çok pahalı. Bu cihaz stream player mıdır? Özellikle Tranport PC gibi, pc donanım işinden hiç anlamadığımdan,
    ses kalitesinden ödün vermeyecek şekilde;

Mac Mini ile aynı vazifeyi mi görüyor? Mac mini ile uzaktan müzik dosyalarına erişim sağlanabiliyor mu?

Bryston BDP 1 ile Logitech Squeezbox Touch cihazı aynı işlevi mi görüyor? ( Nerdeyse 10 kat fiyat farkı var, Logitech ancak 192 khz çözmüyor, ayrıca BDP 1'in upsampling özelliği var ) Aynı işlevde cihazlar ise fiyat farkını oluşturacak performans farkı var mıdır?

Bryston BDP1 +dAC
    Mac mini+dac

Logitech Squeezbox Touch+dac

Kafam karışık. Ne öneriyorsunuz ?

Saygılar

• hocam, aslında web sitesine girdiğinizde Bryston BDP'nin bütün özelliklerini görebiliyorsunuz:

- bu cihaz'ın DAC'ı yoktur, dolayısıyla çıkışını illa ki içinde DAC olan bir cihaza bağlamanız gerekir / Logitech Touch içinde DAC mevcut
    - bildiğim kadar bu cihaz sadece USB üzerinden takılan stick ve HDD üzerinden çalabiliyor, ethernet üzerinden stream yapamıyor / Logitech Touch'da bu özellik var
    - wireless özelliği yok / Logitech Touch'da bu özellik var

ben BDP-1'i hiç dinlemedim, ama yurtdışındaki forumlardan vs edindiğim izlenimim Touch'un fiyatına göre kesinlikle çok çok başarılı bir ürün olduğu yönünde. eğer harici bir DAC'ınız varsa veya almayı düşünüyorsunanız Touch + DAC kombinasyonu ile çok güzel müzik dinleyebilirsiniz.

benim şahsi kanaatime göre BDP-1'e vereceğiniz para ile süper bir DAC + Touch alıp üzerine para da artırırsınız. hatta ayrı bir DAC almadan önce sadece bir Touch alıp kendi DAC'ını dinleyip ona göre karar verebilirsiniz.

diğer bileşenleriniz ne acaba bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertigo_vh72 -- 24 Ağustos 2012; 13:17:18 >

• Sistemi sıfırdan kuruyorum. Henüz diğer bileşenleri oluşturmadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.