Şimdi Ara

Bsg marka filtre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde konu açmıştım filtreler ve triger seti değişiyordu vs. Usta orjinal getirtecem dedi oradan aldık hepsi orjinaldi filtreler ama hava filtresi bsg markaydı. Psikolojik mi bilmiyorum ama aracın hızlanması azaldı biraz. Hava filtresine buldum suçu ister istemez.

Bu kadar hissedilir fark olabilir mi sizce psikolojik mi bu? Ve de başka güzel bir marka alıp değiştireyim mi hava filtresini yoksa kalsın mı diğer bakıma kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

BSG Markalı Filtreler Hakkında Bilgiler

BSG, çeşitli endüstriyel uygulamalar için yüksek kaliteli filtreler üreten tanınmış bir markadır. BSG'nin ürünleri, güvenilir performansları ve dayanıklılıkları ile bilinmektedir.

BSG Filtrelerinin Kullanım Alanları

BSG filtreleri, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli uygulamalarda kullanılabilir:

• Otomotiv endüstrisi
    • Endüstriyel makineler
    • Tarım ekipmanı
    • Havacılık ve uzay
    • Hidrolik ve pnömatik sistemler

BSG Filtrelerinin Özellikleri

BSG filtreleri, aşağıdaki özellikler de dahil olmak üzere bir dizi avantaja sahiptir:

• Yüksek verimlilik dereceleri
    • Uzun kullanım ömrü
    • Kolay kurulum ve bakım
    • Geniş uygulama yelpazesi
    • Uygun fiyatlı

BSG Filtrelerinin Bakımı

BSG filtrelerinin düzenli olarak bakımı, en iyi performansı ve uzun kullanım ömrünü sağlamak için önemlidir. Filtreleri üreticinin önerdiği aralıklarla değiştirmek ve kir veya hasar belirtileri açısından düzenli olarak kontrol etmek gerekir.

BSG Filtrelerinin Nereden Satın Alınabileceği

BSG filtreleri, otomotiv parçaları mağazaları, endüstriyel tedarikçiler ve çevrimiçi perakendeciler de dahil olmak üzere çeşitli yerlerden satın alınabilir. BSG ürünlerinin orijinal olduğunu ve yetkili bir satıcıdan satın alındığını doğrulamak önemlidir.

BSG Filtreleri Hakkında Yorumlar

BSG filtreleri, kullanıcılar tarafından genellikle yüksek kaliteli ve güvenilir olarak değerlendirilmektedir. Uzun ömürleri, verimlilikleri ve uygun fiyatlı olmaları nedeniyle övgü almaktadırlar.

Sonuç

BSG, endüstriyel ve otomotiv uygulamaları için birinci sınıf filtreler üreten saygın bir markadır. Ürünleri, yüksek performansları, dayanıklılıkları ve uygun fiyatlı olmaları ile bilinmektedir. Uygun bakım ile BSG filtreleri, ekipmanınızın sorunsuz bir şekilde çalışmasını ve uzun ömürlü olmasını sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bsg en kötü yan sanayilerden biridir

• Hocam deme be :D Gitmiş en dandik hava filtresini bulmuş ya. Peki benim çekiş farkını hissetmem mümkün mü yokaa psikolojik mi diyorsun? Normalde hiç önemsememiştim markayı da bilmem iyi bişeydir heralde demiştim ama çekişi bi farklı olunca o hava filtresine buldum suçu kendimce.

• İsmimiz kalitemizin teminatıdır.

• filtre bizim işimiz.

• haluk 23 kullanıcısına yanıt

• Bu bsg markasının fren balatası babamın aracında var ben böyle dandik bir balata görmedim.Diskleri mahvetti temas ettiği yerde resmen çukur oluşmuş, sanki balata kendinden yemiyor da diskten yiyor gibi fren performansı rezalet sakın almayın aldırmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ND Filtre tavsiyesi ?
    11 yıl önce açıldı
    Filtre kahve makinesi önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erdm6 kullanıcısına yanıt

Hadi ya. Ben de değiştireyim bari yakın zamanda.

• Filtre olarak f/p açısından filtron kullanıyorum gayet memnunum.Ama yağ filtresini her zaman orjinal alırım o önemli çünkü.

• Filtremarketim den orjinal Mann filtre alın geçin. En iyisi o. Eğer tuzlu gelirse de Filtron alın, o da Mann bünyesindedir gayet kalitelidir.

• Adamlar acikca markada belirtmis ne olacagini

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

İsmimiz kalitemizin teminatıdır.

Bende sanıyorum ki bu markayı sadece ben o şekilde açıyorum.

• BSG = BAŞBUĞ OTO YEDEK PARÇA

• harbi bsg olmasın :d

• BSG
    Kavgada söylenmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdm6 kullanıcısına yanıt
    Filtreleri araç üreticisi kendisi üretmiyor. Belli başlı 2-3 tane filtre üreticisi var bunlara ürettiriyor. mann içlerinde en iyisi. Bende orjinal filtrelerini mann filters üretmiyorsa orjinal yerine mann alıyorum. Özellikle antibakteriyel polen filtresi harika.

Ek: filtronda mann markasının alt firması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 16 Haziran 2021; 17:50:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.