Şimdi Ara

bSilkroad - 110 Cap / Unique ve Job Rank - 7/24 Dedicated (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
17.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece yapılan bakım ile birlikte yeni haftanın job rank birincilerine 100'er silk hediye edildi. Ayrıca ilk 3'e giren oyuncularada özel ünvanlar teslim edildi. Toplamda her hafta 300 silk hediye ediyoruz.
  • Merhabalar,

Haftalık olağan bakım tamamlanmıştır. Bakımda yapılan bazı değişiklikleri aşağıda ki patch notunda bulabilirsiniz;

1. Demon Shaitan Dress eklendi
    2. +11, +12, +13 Parlama efektleri eklendi
    3. Sox Rate 5x arttırıldı
    4. Drop Rate arttırıldı
    5. Oyuna gerçek titan yaratıklar eklendi
    6. Job Cezaları 3 güne indirildi
    7. Item Mall'da ki Turkey Dress'ee bir haftalık %30 indirim uygulandı

bSilkroad - 110 Cap / Unique ve Job Rank - 7/24 Dedicated

Daha ayrıntılı bilgi için: [ÖNEMLİ] bSilkroad'da Büyük Değişim

• Gelmek isteyen arkadaslara yardımcı oluruz..Güzel bir server sox rateler yükseltildi.Eğlenceli köy kahvesi gibi herkez birbirini tanıyor seviyeli bir oyun. oyunda + basmak biraz zor herkezin elinde +10 görmezsiniz. +7 basan öpüp başına koyuyor bekleriz..İyi oyunlar..
  • bSilkroad nasıl bir oyun?

* Oyunculara bedava silk vermiyoruz.

* Her hafta Job Rank'da birinci olan Thief - Hunter - Trader 100'er silk ödül alıyorlar. Toplam 300 silk.

* Her hafta ekran görüntüsü yarışmamızda kazanan 100 silk ödülünün sahibi oluyor.

* 1 - 9 Lv. sox silahlar NPC de yer alır. 10 ve 11 degree itemleri elde etmek için kasmanız gerekiyor hiç emek verilmemiş bir karakter oyundan alacağınız keyfi de azaltacaktır. (Ortalama bot ile 2 günde Botsuz 4-5 günde nova setinizi elde edebilirsiniz.)

* Kasmak gerçekten kolay 1 günde 101+ olabilir, 2. günde farmı tamamlayabilirsiniz. (Biraz azimli olmanız şartıyla)

* Serverımızda bot kullanımı yasak değildir. Tabi bizler de botu desteklemiyoruz. Bot kullanımından doğacak tüm virüs, keyloger gibi kötü yazılımlar ile oluşan şifre kayıpları, karakter soyulmalarının sorumluluğu size aittir.

* Artı basmak çok kolay değil serverda ki silahlar genelde +5 +9 arasındadır. Nadiren +10 ve +11 görebilirsiniz.

* Artı basma şansınızı arttırmak için Lcuky powder, Lucky stone, Premium, Lucky Dress kullanabilir, ek olarak oyuna yeni eklenen Titan moblardan Magic Lucky Powder düşürerek şansınızı biraz daha arttırabilirsiniz.

* FGW, FTW, CTF etkinlikleri sorunsuz çalışır.

* FGW harici Holy Water Tample isimli temple uniquelerinden A grade Nova mısır itemlerini elde edebilirsiniz. (Nova drobu yüksek olduğu için bu mısır itemleri sizi diğer oyunculardan farklı kılacaktır.) (Sphinx - Sekhmet - Nephthys - Horus - Osiris)

* Bir önceki maddeye istinaden Temple bazı oyuncuların tabiriyle Job Cave'den B grade mısır itemlerini elde edebilirsiniz buradaki uniqueler size bu şansı tanıyor. (Selket- Neith - Anubis - Haroeris - Isis - Seth)

* Önceki maddede adı geçen Titanlar unqiue değillerdir. Titanlar 101+ tüm mob slotlarında görünebilirler. Özel yaratıklardır çok yüksek hasar yaratma kabiliyetleri bu mobları diğerlerinden ayırır. Bu titanlar kesildiklerinde sizi ödüllendirirler. Droplar ( Max. HP /MP 500 scroll, Hit scroll, Dodging scroll, Trigger scroll, Max. HP /MP 1000 scroll, Magic Luck Powder) Zaman içinde bu droplar değişecektir.

* Oyun içinde GM'lerimiz sizlere yardımcı olurlar ayrıca 7/24 iletişim bölümünden bildirim gönderebilirsiniz.

* İtem ve Gold satışımız kesinlikle yoktur sadece silk satın alabilirsiniz.

* Yaklaşık olarak 3 aydır bSilkroad private server hizmetini veriyoruz. Oyuncularımızı bu güne kadar hiç mağdur etmedik. Kesintisiz, Lag olmayan, dürüst Game Masterlar ile istikrarlı bir şekilde ilerliyoruz. Temiz bir oyun istiyorsanız bizimle olmanızdan mutluluk duyarız.

bSilkroad Yönetimi.

• Hayırlısıyla tekrar indirip oyuna geliyorum. 150+ online olması da oyunun bir başka güzel yanı tabii :)
  • Bekleriz :)
  • hocam ben normalde rocroad oynuyodum bizimsw kapandı bende geliyorum.kasarmısınız beni item desteği falan yaparmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KADO_

hocam ben normalde rocroad oynuyodum bizimsw kapandı bende geliyorum.kasarmısınız beni item desteği falan yaparmısınız?

Gelin yardımcı oluruz Jangan kalesi bizde siz 1 saatte 60-70 lvl yapabilirsiniz.110 nuda 2 tai veya 2 soso ile hallederiz.İtem konusunda yardımcı oluruz nova dropları yükseldi.Fakat tam gün kasamadığımdan cok novam yok normal itemde toplamıyorum fakat elimden geldiği kadar yardımcı olabilir.Gold konusundada yardımcı olurum.

Oyunda akşamları olabiliyorum iş nedeni ile aşağıdaki charlardan ulaşablirsiniz.

Pasali
    HellBoy
  • Olağan Dışı Bakım Tamamlanmıştır / Update 1.208

Bakım Tamamlanmıştır

# Demon Shaitan indirimi sona erdi
    # Demon Shaitan dress takas edilebilir yapıldı
    # Titanların bazı teknik özellikleri değiştirildi
    # Temple Uniquelerinin saatleri değiştirildi
    # Lag problemi giderildi ve oyun performansı fark edilir seviyede arttırıldı

forum.bsilkroad.com
    Zamanlanmış Etkinlikler / Unique Saatleri
    http://forum.bsilkroad.com/26-genel-bilgiler/163-zamanlanmis-etkinlikler-unique-saatleri.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Pasalı.

quote:

hocam ben normalde rocroad oynuyodum bizimsw kapandı bende geliyorum.kasarmısınız beni item desteği falan yaparmısınız?

Gelin yardımcı oluruz Jangan kalesi bizde siz 1 saatte 60-70 lvl yapabilirsiniz.110 nuda 2 tai veya 2 soso ile hallederiz.İtem konusunda yardımcı oluruz nova dropları yükseldi.Fakat tam gün kasamadığımdan cok novam yok normal itemde toplamıyorum fakat elimden geldiği kadar yardımcı olabilir.Gold konusundada yardımcı olurum.

Oyunda akşamları olabiliyorum iş nedeni ile aşağıdaki charlardan ulaşablirsiniz.

Pasali
    HellBoy

Ben de aynı sebepten geldim. Bana da bir el atarsınız

Oyunda nickim Rickie, forum ile aynı yani. PM'inizi bekliyorum. Veya oyun nickinizi verin ben size pm atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Rickie

quote:

quote:

Pasali
    HellBoy

Ben de aynı sebepten geldim. Bana da bir el atarsınız

Oyunda nickim Rickie, forum ile aynı yani. PM'inizi bekliyorum. Veya oyun nickinizi verin ben size pm atarım

Bildiğim kadarıyla bu akşam unıg eventi olması lazım eventte 110 olmak daha kolay olur.Olmadı dediğim gibide 110 olursunuz.Oyuna akşamları giriyorum çalıştığımdan dolayı.Oyunda acık arkadaslar vardır fakat müsaitlermi bilmiyorum.

Benim Char isimi
    Pasali

Arkadasların char isimleri (müsait olup olmadıklarını bilmiyorum DH den olduğunuzu belirtirsiniz)
    Avira
    mom0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasalı. -- 16 Mart 2012; 16:31:37 >

• quote:

Bildiğim kadarıyla bu akşam unıg eventi olması lazım eventte 110 olmak daha kolay olur.Olmadı dediğim gibide 110 olursunuz.Oyuna akşamları giriyorum çalıştığımdan dolayı.Oyunda acık arkadaslar vardır fakat müsaitlermi bilmiyorum.

Benim Char isimi
    Pasali

Arkadasların char isimleri (müsait olup olmadıklarını bilmiyorum DH den olduğunuzu belirtirsiniz)
    Avira
    mom0

saat 19.00 gibi online olsam bana ulaşabilir misiniz veya size ulaşabilir miyim?
  • quote:

quote:

Benim Char isimi
    Pasali

Avira
    mom0

saat 19.00 gibi online olsam bana ulaşabilir misiniz veya size ulaşabilir miyim?

Saat 19:30 da olabilir.Belirtmiş olduğum saatlerde işten geliyorum bana ulaşabilirsiniz veya bende pm atabilirim.İyi akşamlar.

• arkadaşlar bende başlıycam buraya.virüs felan olmaz dimi setuplarda yada patchlarda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

arkadaşlar bende başlıycam buraya.virüs felan olmaz dimi setuplarda yada patchlarda ?

Donanım haber'den onlarca oyuncumuz var. Herhangi bir virus programına dosyalarımızı taratabilirsiniz. Resmi Client ve Media.pk2 dosyalarımızda herhangi bir sorun yoktur. Lakin bizim kontrolümüz dışında ki 3. part yazılımlarda sorumluluk kabul etmiyoruz (Loader, Bot, Multiclient vs.)

Tabi dilerseniz diğer DH oyuncularının yorumlarını bekleyebilirsiniz.
  • Remove.Exe ve .bak uzantılı dosyalar hariç hiçbir pvp server dosyasında virüs görmedim. Bunları temizleyip oynarsanız sorunsuz, virüssüz oynayacaksınız.
  • quote:

Remove.Exe ve .bak uzantılı dosyalar hariç hiçbir pvp server dosyasında virüs görmedim. Bunları temizleyip oynarsanız sorunsuz, virüssüz oynayacaksınız.

bSilkroad dosylarında herhangibir virüse rastlamadım.

Rickie cuma günü size 20:30 kadar sürekli pm atmaya çalıştım dakat oyunda değildiğiniz galiba.Cuma unıq event oldu birc cok pt king olma cabasında düşük lvlleri ptye almama konusunda ısrarcı olsada ben sadece düşük lvlleri 101+ yaptım keşke sizde olsaydınız.

bSilkroad gelicek olan arkadaslar akşam 20:00 dan sonra bana ulaşabilir yeterki oyunda süreklilik sağlayınız.Oyunda artık normal İtem yok gibi nova dropları cok olduğundan dolayı nova seti tmmlamanız cok kısa sürede olucaktır.İtem ve gold konusunda da elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

Not: Bazı arkadaslar oyuncu cekicek silk alıcak gibi düşünmesin öyle bir amacım ve ihtiyacımda yok..Yaşım 35+ , benim amacım oyunda ne kadar cok oyuncu olursa o kadar daha zevkli bir oyun olmasını istediğimdendir.

Char isimleri :

HellBoy
    Pasali
    ThinkAgain

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasalı. -- 19 Mart 2012; 11:30:38 >

• Oyunumuza eklenmesi planlanan yeni pill sistemi hakkında görüşlerinizi belirtin. Anketimize tüm oyuncuların mutlaka oy vermesini istiyoruz.

• Bakim Tamamlanmistir / Update 1.209

BAKIM TAMAMLANMIŞTIR

1. Purification Piller kaldırıldı
    2. Purification Skill tüm karakterlere eklendi (Ayrıntılı Bilgi için TIKLAYIN)
    3. Hallowen Dress fiyatları %30 indirildi
    4. Premium Gold Time fiyatı %30 indirildi
    5. Turkey Dress indirimi sona erdi
    6. Constantinople şehrinin adı İstanbul olarak değiştirildi
    7. Yeni ArcAngel Dress eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bSilkroad -- 20 Mart 2012; 16:27:41 >

• sizden hoşlanmasamda gördüğüm en iyi update olmuş,diyecek bişey bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.