Şimdi Ara

bSilkroad - 110 Cap / Unique ve Job Rank - 7/24 Dedicated (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
17.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: papy0n

sizden hoşlanmasamda gördüğüm en iyi update olmuş,diyecek bişey bulamadım

Açıkcası bizden neden hoşlanmadığınızı bilemiyorum, elbette kendinize göre nedenleriniz vardır. Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • İş güç arasında deneyeceğim. Serverı siz mi kurdunuz yoksa reklamını mı yapıyorsunuz?
  • Evet, server tümüyle bize ait.
  • Peki egypt item sadece uniqe kesince mi çıkıyor? Blade olacağım uniq kesmem bir hayli zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazarsöyler

Peki egypt item sadece uniqe kesince mi çıkıyor? Blade olacağım uniq kesmem bir hayli zor

Egy item elde etmenin çeşitli yöntemleri var. Coinler ile alabilirsiniz, Uniquelerden düşürebilirsiniz ayrıca görev yaparakta Egy item elde edebilirsiniz.

Blade gibi karakterlerin tek başın unique kesmesi zor olsada bu oyun sonuçta bir ekip işi. Guildiniz, partiniz ile birlikte Unique kesebilirsiniz.

Wizardların tek başına Unique odalarında dayanması kolay olmuyor. Job savaşlarında Blade gibi dayanıklı karakterlere ihtiyaç var.

Serverımı denemenizi öneririz. Kendiniz gelip tecrübe edinirseniz daha iyi anlayacaksınızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bSilkroad -- 20 Mart 2012; 23:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bSilkroad

quote:

Peki egypt item sadece uniqe kesince mi çıkıyor? Blade olacağım uniq kesmem bir hayli zor

Egy item elde etmenin çeşitli yöntemleri var. Coinler ile alabilirsiniz, Uniquelerden düşürebilirsiniz ayrıca görev yaparakta Egy item elde edebilirsiniz.

Blade gibi karakterlerin tek başın unique kesmesi zor olsada bu oyun sonuçta bir ekip işi. Guildiniz, partiniz ile birlikte Unique kesebilirsiniz.

Wizardların tek başına Unique odalarında dayanması kolay olmuyor. Job savaşlarında Blade gibi dayanıklı karakterlere ihtiyaç var.

Serverımı denemenizi öneririz. Kendiniz gelip tecrübe edinirseniz daha iyi anlayacaksınızdır.

Teşekkürler bilgilendirme için. Anbean adlı karakter ile oyuna başladım.

• quote:

quote:

peki bu görevler nerde ? rehber veya o tarz bişey varmı ?

birde + basmak neden zor ? bayağa bir zor yani +3 bir set yapmak bile 120-130 dan fazla elixir istiyor..yeni bir lucky powder çıkartmışsınız güzel olmuş..da satanı yok edeni yok..satanda dünya kadar para istiyor..npcye ekliyemez misiniz ? yada görevle verilemez mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

quote:

quote:

birde + basmak neden zor ? bayağa bir zor yani +3 bir set yapmak bile 120-130 dan fazla elixir istiyor..yeni bir lucky powder çıkartmışsınız güzel olmuş..da satanı yok edeni yok..satanda dünya kadar para istiyor..npcye ekliyemez misiniz ? yada görevle verilemez mı ?

Forgotten World'de biriktireceğiniz kitaplar / talismanlar yardımı ile mısır itemi elde edebilirsiniz. İnternette bu konu ile ilgili rehberler var.

Serverda artı basmanın zor olmadığını düşünüyoruz. Serverımızda 3-4 adet +11, 2 adet +12 item bile mevcut. +7+8+9+10 item ise yüzlerce. Çok fazla elixir drobu olması sebebi artı basmada denge sağlanıyor. Yeni Lucky Stone'u NPC'e eklersek ne anlamı kalır? Titanları keserek bu lucky powderı elde edebilirsiniz. Emek veren kişi ile vermeyen kişi arasında bir fark olmalı. Siz o farkdan dert yanıyorsunuz. Fakat üzgünüz ki o fark hep korunacak. NPC'e bu tarz item ve ürünlerin eklenmesi söz konusu değil.

• Merhaba arkadaşlar;

Bu yazı bir ön bilgilendirme olarak kabul edilebilir.

Daha önce silkroadda atak petlerinin çok zayıf olduğunu ve petleri oyunda yeniden aktif kılacak bazı çalışmalarımız olacağından bahsetmiştik. Çalışmalarımız büyük oranda tamamlanmıştır. Petlerde görsel olarak bir değişim yapılmadığını sadece atak artışına gidildiğini belirtmek isterim. Petlerimiz bu gün kullanılabilir hale geldiler. Hafta sonu testlerimiz devam edecek olup, muhtemel son durum aşağıda ki gibi olacaktır.

* Tüm atak petlerinin atağı yaklaşık olarak 3 kat arttırılmıştır bu tüm Lv.deki petler için geçerlidir. 110 Lv. bir pet 101 Lv. bir moba ortalama 3.000 damage veriyordu, artık 10.000 civarında damage veriyor. Aşağıdaki bilgilerin tamamı 110 Lv. olan petler için geçerlidir.

* White Wolf (Beyaz Kurt) 110 Lv. olduğunda %15 ihtimal ile Knock-back şansı tanır.

* Bear (Ayı) 110 Lv. olduğunda %10 ihtimal ile Knock-down şansı tanır.

* Three Footed Crow (Kuş) 110 Lv. olduğunda %10 ihtimal ile Stun şansı tanır.

* Fox (Tilki) 110 Lv. olduğunda %20 ihtimal ile Division şansı tanır.

* Kangaroo (Kanguru) 110 Lv. olduğunda %20 ihtimal ile Bleed (Zehir hasarı 3700) şansı tanır.

* Penguin (Penguen) 110 Lv. olduğunda %20 ihtimal ile Dull şansı tanır.

Petleri farklı debuff özellikleriyle donattık. Pvp yaparken Rogue sınıfı knock-down yapan Bearı seçerken, unique kesen wizardlar Division şansı tanıyan Fox'u tercih edebilecekler. Mutlaka bir pet de sizin işinize yarayacaktır. Pet debufları 12Lv. olup %20 olasılıkla gerçekleşmesi beklenen debuflar HolySpellden yine %5 - %10 arası bir şansla geçebilmektedir. Ayrıntılar gelecek hafta salı günü bakımdan sonra verilecek desem de aslında ayrıntılar bunlardan ibaret.

Beğenmeniz dileğiyle. İyi eğlenceler bSilkroad.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Forgotten World'de biriktireceğiniz kitaplar / talismanlar yardımı ile mısır itemi elde edebilirsiniz. İnternette bu konu ile ilgili rehberler var.

Serverda artı basmanın zor olmadığını düşünüyoruz. Serverımızda 3-4 adet +11, 2 adet +12 item bile mevcut. +7+8+9+10 item ise yüzlerce. Çok fazla elixir drobu olması sebebi artı basmada denge sağlanıyor. Yeni Lucky Stone'u NPC'e eklersek ne anlamı kalır? Titanları keserek bu lucky powderı elde edebilirsiniz. Emek veren kişi ile vermeyen kişi arasında bir fark olmalı. Siz o farkdan dert yanıyorsunuz. Fakat üzgünüz ki o fark hep korunacak. NPC'e bu tarz item ve ürünlerin eklenmesi söz konusu değil.

GM arkadasların bSilkroad için yaptıklarınızı tebrik ediyorum güzel seviyeli eğlenceli bir server.GM ler oyuncuları gercekten gözlemliyor oyun için neyi nasıl yapacaklarının bilincildeler.Gectiğimiz günlerde arkadasla char kasıyoruz tai attık baktım gm yanımızda kolay gelsin nasılsınız muhabbeti yapıyoruz .Bir gün pvp yaparken ortalık haraketlenmesi için bi yazı yazıyor unıg atıyor ortaya ..Güzel bir sv...Bende + konusunda cok sıkıntılydım fakat dedikleri gibi + basmak azim ve uğraş istiyor serverda 2. +11 Two handed sword ve ilk +12 staff basan kişi oldum:D bişeylere emek harcamak gerekmekte.GM arkadasların dediği gibi +12 staf yapana kadar bir cok titan elixleri lazım oldu ama her akşam titan kestim bazıları boş elix vermiyor bazılarında elix cıktı en sonundada +12 staff yaptım ..

Not: Yakında pet atakları güclendirilip petlere skil gibi birşey eklenecek..bSilkroad formunda takip edebilirsiziniz.

• ben +9 veya +10 yapmak 20 elixirle olsun demiyorum ki..en basitinden +3 yapmak için için bile 10-15 tane gittiği oluyor..bundan yakınıyorum..tamam emek verenle vermiyen bir olsun demiyorum ama en kolay işler bile zora dönüşmesin..hergün botta sabah akşam kasan biride değilim işden geldiğimde 1-2 saat oyun oynayan biriyim..şimdiye kadar 1 tane nova düştü..onuda sattım..ondan sonra nova düşme oranını yükselttiniz ondada 1 tane düştü başkada düşmedi..bakıyorum servera her stallda neredeyse 4-5 tane nova var..adam botla düşürmüş 7/24 slotlarda kasıyor 2 güne setinide yapıyor parasınıda..biz o kadarını yapamıyoruz hiç yoktan +5 set yapalım diyoruz oda olmuyor..
  • quote:

ben +9 veya +10 yapmak 20 elixirle olsun demiyorum ki..en basitinden +3 yapmak için için bile 10-15 tane gittiği oluyor..bundan yakınıyorum..tamam emek verenle vermiyen bir olsun demiyorum ama en kolay işler bile zora dönüşmesin..hergün botta sabah akşam kasan biride değilim işden geldiğimde 1-2 saat oyun oynayan biriyim..şimdiye kadar 1 tane nova düştü..onuda sattım..ondan sonra nova düşme oranını yükselttiniz ondada 1 tane düştü başkada düşmedi..bakıyorum servera her stallda neredeyse 4-5 tane nova var..adam botla düşürmüş 7/24 slotlarda kasıyor 2 güne setinide yapıyor parasınıda..biz o kadarını yapamıyoruz hiç yoktan +5 set yapalım diyoruz oda olmuyor..

Bende akşamları oyuna girebiliyorum.Oyundaki char ismi neydi? Akşam bana pm atarsanız size nova item konusunda olanlardan yardımcı olabilirim.

HellBoy
    HeIIBoy

yukarıdaki iki chardan biri ne pm atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pasalı.

quote:

ben +9 veya +10 yapmak 20 elixirle olsun demiyorum ki..en basitinden +3 yapmak için için bile 10-15 tane gittiği oluyor..bundan yakınıyorum..tamam emek verenle vermiyen bir olsun demiyorum ama en kolay işler bile zora dönüşmesin..hergün botta sabah akşam kasan biride değilim işden geldiğimde 1-2 saat oyun oynayan biriyim..şimdiye kadar 1 tane nova düştü..onuda sattım..ondan sonra nova düşme oranını yükselttiniz ondada 1 tane düştü başkada düşmedi..bakıyorum servera her stallda neredeyse 4-5 tane nova var..adam botla düşürmüş 7/24 slotlarda kasıyor 2 güne setinide yapıyor parasınıda..biz o kadarını yapamıyoruz hiç yoktan +5 set yapalım diyoruz oda olmuyor..

Bende akşamları oyuna girebiliyorum.Oyundaki char ismi neydi? Akşam bana pm atarsanız size nova item konusunda olanlardan yardımcı olabilirim.

HellBoy
    HeIIBoy

yukarıdaki iki chardan biri ne pm atabilirsiniz.

Hardy

cleric-rogue oynuyorum..istanbuldan katılıyorum ..yaşım 20.. crit şansıma güveniyorum

• Yahu 98 de kaldık yok mu dh den kimse uniq falan 110 olalım
  • Bu akşam 20:00'da Downhang Güney kapısında Unique Event yapılacak.
    Yeni başlayan oyuncularımız için iyi bir fırsat mutlaka katılın. Tüm oyuncularımızı bekliyoruz.
  • Ufak bir up
  • Bakim Tamamlanmistir / Update 1.210

BAKIM NOTLARI

# Demon Shaitan Dress takas edilebilir oldu.
    # Sleep ve Alan Sleep skillerinin süresi 5sn olarak değiştirildi
    # Premium Gold Time indirimi sona erdi
    # Vampire Dress indirimi sona erdi
    # Item Mall Skil Edit Potion fiyatı 10Silk'e düşürüldü. Miktarı 5'den 25'e çıktı
    # Uruchi Bug'u düzeltildi
    # Petlerde yeniliklere gidildi. Geniş Bilgi için buradan bakabilirsiniz.
    # Alexandria Giriş Sınırı 90 levele yükseltildi
    # Holy Water Temple Giriş Sınırı 3'e yükseltildi
    # Pill Skill diğer skiller ile aynı anda kullanılabilir yapıldı
    # Mummy Dress için 1 haftalık %30 indirim uygulandı
    # Magic Pop Kart fiyatı 2 Silk'e düşürüldü

• Edit item satışı var mı ?
  • İtem, gold vs. satışımız yoktur. Sadece silk satınalabilirsiniz. İtem mall ürünleri oyun içinde takas edilebilirler. Dilerseniz item mall ürünlerini satarak ihtiyacınız olan item ve goldu diğer oyunculardan elde edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

Edit item satışı var mı ?

İtem satışı gold ve silk ile var real para ile olmuyor fakat oyuna başlayan arkadaslara yardımcı olmaya calışılıyor.Nova dropları esksine göre yüksek olduğundan düşenlerden DH den yeni gelen arkadaslara yardımcı olmaya çalışıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.