Şimdi Ara

bSilkroad - 110 Cap / Unique ve Job Rank - 7/24 Dedicated (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
17.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

hey gidi heey. özledim bee oyunu. evde kimse yok bende kaçamak yaptım. oyuna giremiyorum ama foruma bir bakayım dedim
     bSilkroad - 110 Cap / Unique ve Job Rank - 7/24 Dedicated

Hoşgeldin Aşkkolik arkadaşım... Ne zaman geliyorsun gelde iki muhabbetin edelim.Server özledi aşk için attığın globalleri ,sevgililer ayrılmasın yürüyüş eventlerini

• Merhabalar,

Job Rank tekrar aktif hale gelmiştir. Genel ve Haftalık olmak üzere anasayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bir takım hesaplamalarda değişikliğe gidildi. Daha doğru ve sorunsuz bir sistem yaratma çabası içerisindeyiz.

Tabi bu durumda deneme yapmadan bazı verilere ulaşamıyor ve sistemin doğruluğundan emin olamıyorsunuz. Tahmini 1 hafta gibi bir süre daha job rank beta aşamasında olacaktır. Bu aşamada ödül veya ünvan dağıtılmayacaktır. Eksikler tam anlamıyla giderildiği taktirde yeniden ödül ve ünvan dağıtımları başlayacak.

Genel JobRank
    Haftalık JobRank

• quote:

Orijinalden alıntı: bSilkroad

Merhabalar,

Job Rank tekrar aktif hale gelmiştir. Genel ve Haftalık olmak üzere anasayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bir takım hesaplamalarda değişikliğe gidildi. Daha doğru ve sorunsuz bir sistem yaratma çabası içerisindeyiz.

Tabi bu durumda deneme yapmadan bazı verilere ulaşamıyor ve sistemin doğruluğundan emin olamıyorsunuz. Tahmini 1 hafta gibi bir süre daha job rank beta aşamasında olacaktır. Bu aşamada ödül veya ünvan dağıtılmayacaktır. Eksikler tam anlamıyla giderildiği taktirde yeniden ödül ve ünvan dağıtımları başlayacak.

Genel JobRank
    Haftalık JobRank

Merhaba serverda çoğu kişi bot kullanıyor bende kullanmak istiyorum Nova düşürmek için çalışan bir link Pm atma şansınız var mı acaba ? Kd bot,mBot denedim olmadı :(

• Serverımızda bot kullanımı yasak değildir. Tabi bizler de botu desteklemiyoruz. Bot kullanımından doğacak tüm virüs, keyloger gibi kötü yazılımlar ile oluşan şifre kayıpları, karakter soyulmalarının sorumluluğu size aittir. Desteklememekle birlikte Kdbot ve Mbot'u çalıştırmayı başaramamışsanız başka bir bot bulabileceğinizi sanmıyorum, bu iki bot üzerinde yoğunlaşıp farklı kaynaklardan yararlanarak çalıştırmayı yeniden deneyin.
  • Oyunu özledim bölüme bir göz atayım dedim bir baktım pw server konuları dolu :) Bu server güzele benziyor büyük ihtimal yarın iş yerinde inidirip başlıycam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasalı.

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

hey gidi heey. özledim bee oyunu. evde kimse yok bende kaçamak yaptım. oyuna giremiyorum ama foruma bir bakayım dedim
     bSilkroad - 110 Cap / Unique ve Job Rank - 7/24 Dedicated

Hoşgeldin Aşkkolik arkadaşım... Ne zaman geliyorsun gelde iki muhabbetin edelim.Server özledi aşk için attığın globalleri ,sevgililer ayrılmasın yürüyüş eventlerini

abim gelmek isterim de biliyorsun durumu kpss sınav geçsin bitsin gitsin ekibi tekrar toplayalım yeni arkadaşlarımızla

muhabbetinizi özledim cidden ya

• Bu resimdeki çar şuan yanımda kasıyor
  • Arkadaşlar oyuna başlıyorum hayırlısıyla oyun nickin Dragonite olur her oyunda olduğu gibi ^^
  • Arkadaşlar oyunda bot varmı . Sadece şu petin topladığı ıvır zıvırları iptal etsem yeterli benim için
  • quote:

Serverımızda bot kullanımı yasak değildir. Tabi bizler de botu desteklemiyoruz. Bot kullanımından doğacak tüm virüs, keyloger gibi kötü yazılımlar ile oluşan şifre kayıpları, karakter soyulmalarının sorumluluğu size aittir. Desteklememekle birlikte Kdbot ve Mbot'u çalıştırmayı başaramamışsanız başka bir bot bulabileceğinizi sanmıyorum, bu iki bot üzerinde yoğunlaşıp farklı kaynaklardan yararlanarak çalıştırmayı yeniden deneyin.

Mbot ve Kdbot kullanabilirsiniz unutmayın yardımcı programlar zararlı içerik barındırabileceği için tavsiye etmiyoruz. Hesap bilgilerinizin güvede olduğundan emin olun size sadece Google'da arama yapabilmeniz için anahtar kelimeleri verebilirm. Private server Mbot veya Kdbot şeklinde aratırsanız botlara ulaşabilirsiniz.

Oyunda diğer oyunculardan yardım talep edebilir, kendinize uygun bir guild bulup botsuzda kısa zamanda 110 level olabilirsiniz tercih sizindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bSilkroad -- 7 Nisan 2012; 22:26:10 >

• quote:

quote:

Serverımızda bot kullanımı yasak değildir. Tabi bizler de botu desteklemiyoruz. Bot kullanımından doğacak tüm virüs, keyloger gibi kötü yazılımlar ile oluşan şifre kayıpları, karakter soyulmalarının sorumluluğu size aittir. Desteklememekle birlikte Kdbot ve Mbot'u çalıştırmayı başaramamışsanız başka bir bot bulabileceğinizi sanmıyorum, bu iki bot üzerinde yoğunlaşıp farklı kaynaklardan yararlanarak çalıştırmayı yeniden deneyin.

Mbot ve Kdbot kullanabilirsiniz unutmayın yardımcı programlar zararlı içerik barındırabileceği için tavsiye etmiyoruz. Hesap bilgilerinizin güvede olduğundan emin olun size sadece Google'da arama yapabilmeniz için anahtar kelimeleri verebilirm. Private server Mbot veya Kdbot şeklinde aratırsanız botlara ulaşabilirsiniz.

Oyunda diğer oyunculardan yardım talep edebilir, kendinize uygun bir guild bulup botsuzda kısa zamanda 110 level olabilirsiniz tercih sizindir.

Elle kasmak kolay zevklide ben sadece petin çöpleri toplamasını engellemek istiyorum .

• Özgür Mbotu çalıştırdım ben bir yerde hata yapıyormuusm o sorunu hallettim.Yapamadıysan yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akward MoménT

Özgür Mbotu çalıştırdım ben bir yerde hata yapıyormuusm o sorunu hallettim.Yapamadıysan yardımcı olurum

Yok herşeyini hallettim script lerini falan herşeyini çözdüm tek sıkıntım 101 oldum hala 76 sun kullanıyorum bu sorun oluyor düşmedi bi 101 yada 98 lik 2 h
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Özgür Mbotu çalıştırdım ben bir yerde hata yapıyormuusm o sorunu hallettim.Yapamadıysan yardımcı olurum

Yok herşeyini hallettim script lerini falan herşeyini çözdüm tek sıkıntım 101 oldum hala 76 sun kullanıyorum bu sorun oluyor düşmedi bi 101 yada 98 lik 2 h

Selam Akşam oyunda olursanız 2h nova temin ederim size..İtemi sıkıntı yapmayın bende olanlardan yardımcı olurum.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasalı.

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Selam Akşam oyunda olursanız 2h nova temin ederim size..İtemi sıkıntı yapmayın bende olanlardan yardımcı olurum.Kolay gelsin.

Abi olursa guzel olur valla ^^ 108im aksam 110 olurum . Boot novami dusurdum +4 bilem bastim ilk siftahim +5 yapamadim ama olsun

• Bakim Tamamlanmistir / Update 1.211

Merhaba

Haftalık bakım tamamlanmıştır. Patch notları aşağıdaki gibidir:

* Hotan aksesuarcıya 11D Lucky Powder eklendi
    * Küfür Filtresi düzenlendi
    * Magic POP'a aşağıda ki dressler ve aksesuarları eklendi

Halloween Dress / Attach / Hat
    Wedding Dress / Hat

* Item Mall'da ki petlerin açıklamalarına debuff özellikleri eklendi
    * Magic POP Card takas edilebilir yapıldı
    * Mummy Dress indirimi sona erdi
    * Assassins Dress için 1 hafta boyunca %30 indirim uygulandı
    * 11D Immortal Stone için 1 hafta boyunca %30 indirim uygulandı
    * Server yedeklendi

İyi eğlenceler
  • quote:

Bakim Tamamlanmistir / Update 1.211

Merhaba

Haftalık bakım tamamlanmıştır. Patch notları aşağıdaki gibidir:

* Hotan aksesuarcıya 11D Lucky Powder eklendi
    * Küfür Filtresi düzenlendi
    * Magic POP'a aşağıda ki dressler ve aksesuarları eklendi

Halloween Dress / Attach / Hat
    Wedding Dress / Hat

* Item Mall'da ki petlerin açıklamalarına debuff özellikleri eklendi
    * Magic POP Card takas edilebilir yapıldı
    * Mummy Dress indirimi sona erdi
    * Assassins Dress için 1 hafta boyunca %30 indirim uygulandı
    * 11D Immortal Stone için 1 hafta boyunca %30 indirim uygulandı
    * Server yedeklendi

İyi eğlenceler

Serverla bu derece ilgilenmeniz daha da uzun sureli olacaginizin gostergesidir bence. Oyuncu sayisida +500 leri gorur insallah. rekabet artar.

• serverde 500 silk karşılığı +11 blade +11 kalkan aldığını söyleyen adam var Ben dünden beri +7 için uğraşırıyorum daha +5 i geçemedim
  • quote:

serverde 500 silk karşılığı +11 blade +11 kalkan aldığını söyleyen adam var Ben dünden beri +7 için uğraşırıyorum daha +5 i geçemedim

Artı basma ile ilgili bir çok konu forum.bsilkroad.com adresinde mevcuttur arama yaparak istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.

Lucky stone belirli bir oranda , Lucky Powder belirli bir oranda şansınızı arttırır. Premium %5, Lucky dress %4 ekstra şansınızı arttırır. Bunların dışında Titan Moblardan düşen Magic Lucky Powder NPC'de satılan Lucky Powdera göre daha fazla şans tanır. Yine Adv. Elixir kullanarak garanti +2 elde edebilirsiniz. Gerekli etmenler bir araya geldiğinde serverımızda istenilen artı elde edilebilmektedir. Unutulmaması gereken ise şans faktörüdür. Bu etmenlerden sadece 1 yada ikisi ile +11, +12 basılabilirken tümünü bir araya getirmenize rağmen sizi uğraştırabilir. Her nekadar şans faktörü etkili olsada bu etmenleri bir araya getirmek veuğraş vermek sizin elinizdedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bSilkroad -- 10 Nisan 2012; 17:27:26 >

• bSilkroad Promosyon Kodu

Merhaba,

Yeni bir etkinlik ile karşınızdayız. Serverımızın oylanması ve tanıtımında etkili olacağını düşündüğümüz yeni bir sistem geliştirdik.

Sistemin işleyişi;

Oyun yönetimi tarafından belirlenen zamanlarda sizlere bedava silk elde etme şansı tanıyoruz. Sitemizin portalında, Forum sayfalarımızda, Facebook sayfamızda ve oyun içinde Notice olarak bazı kodlar yayınlanacak.

Örnek kod: BSRO - TEST - KODU - 0001

* Yukarıda ki gibi 16 altı haneli kodları gördüğünüzde Portalımızdan giriş yapıyorsunuz. Menuden Silk Al bağlantısına tıkladığınızda açılan sayfanın en altın da Promosyon Kodu Gir bağlantısına tıklıyorsunuz. Yine karşınıza çıkan sayfada Promosyon kodunu gerekli yere giriyorsunuz ve Kodu Gönder butonuna basıyorsunuz. Karşınıza çıkan güvenlik kodunu doğru bir şekilde giriyorsunuz ve işlem tamamlanıyor. Eğer güvenlik kodunu ilk seferinde doğru okuyamıyorsanız yenileyerek değiştirebilirsiniz.

* Yayınlanan kodlar ile 5, 10 , 15 , 20 vb. miktarlarda silk kazanabilirsiniz.

* Her kod için bir limit mevcuttur bu limit bazen 10 bazen 50 yada o an belirlenen çeşitli miktarlar da olabilir. Limite ulaşılmadan kodu başarılı bir şekilde girmeyi başaran oyuncuların hesaplarına silk otomatik olarak yüklenecektir.

* Kodu girdiğiniz sayfanın altında o güne kadar kazanmış olduğunuz bedava silkleri liste halinde görebilirsiniz.

* Promosyon sistemi aynı zamanda özel günler içinde kullanılacaktır. Ramazan bayramı özel kodu gibi.

Her gün bir yenisi açılan ve Free Silk propagandası yapan bir çok private server nedeniyle oyuncu sayımızda ki artışın yavaşladığını fark edebiliyoruz. Amacımız daha fazla oyuncu ile daha eğlenceli bir oyun yaratmak.

Beğenmeniz dileğiyle.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.