Şimdi Ara

BSN Syntha-6 Niye Ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben BSN markasını önceden iyi bir marka olarak bilirdim, fiyatı 150 lira civarlarında.Eksikleri neler diğer protein tozlarından?

• Kestane Korkusu kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım öncelikle tadı çok tatlı sonradan alışıyorsun tabi ki fiziksel özelliklerine gelince için çeşitli proteinler var hem antreman sonrası hem de ara öğün olarak kullanılabilir.tavsiye eder misin diye sorarsan olabilir ama favorilerimden değil daha çok multipower whey ve granede öneririm
  • Servisi az proteinorani az ucuz degl aslinda servis hesabi yapmalisiniz degerlendirirken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet yeni gördüm protein oranı çok düşükmüş.
  • insanlar karbonhidrata değil proteine para vermek ister, o yüzden fiyat normal, ürün de kaliteli. protein7.com da haziran skt li olarak 135 TL ye var şuan. 10 mart saat 16 itibariyle kampanya bitecek diyorlar ama 2-3 haftadır görüyorum hafta sonları falan yapıyorlar. Stok bitene kadar da böyle yaparlar. Gayet alınabilir bence.

http://www.protein7.com/urun3-bsn-syntha-6-2270-gr-16-2-4296765746-Facebook2.1.2.0-1.html#.VPx5SeEbVMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri_toplu

Ben kullandım öncelikle tadı çok tatlı sonradan alışıyorsun tabi ki fiziksel özelliklerine gelince için çeşitli proteinler var hem antreman sonrası hem de ara öğün olarak kullanılabilir.tavsiye eder misin diye sorarsan olabilir ama favorilerimden değil daha çok multipower whey ve granede öneririm

Optimum un aşırı tatlandırıcısından bıkmıştım ben de, bunu almayı düşünüyordum. Bir de pek çok sitede en lezzetli whey olarak syntha-6 gösteriliyor ama çok tatlı olduğundan mı millete güzel geliyormuş yani?

Multipower ın tatlılığı nasıl peki? Bir de Grenade gaz yapıyor mu?
  • Servis sayısı az protein oranı düşük 200 lira olsa kimse almaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçinde ayçiçek yağı varmış şimdi gördüm. Niye koydularsa
  • Bulk dönemi için ideal.

• İçindeki protein miktarı az ama izole hali alınabilir

• 47 gramında 22 gram protein var , gerisi yağ ve karbonhidrat. Anlamıyorum yani neden yağ ve karbonhidrat oranı bu kadar yüksek bi protein tozu alınır ki ? Gainer olsa neyse onlar karbo dolu ama 5.5 kg , bu ise 2.2 kg protein tozu ve protein oranı %40 , çok saçma bi ürün değil mi ?
  • arbforce1 kullanıcısına yanıt
    abi eğer optimum tatlı gelmişse sakın bsn 6 ya bulaşma ben ilk kez içinde 800 ml su ile anca içebiliyordum .bildiğin şerbet grende ama öle değil bildiğin dışarda satılan içecekler gibi tadı için bile içilir gaz falanda yapmıyor multipower kullanmadım ama tadından memnundu bir arkadaşım
  • trybskts T kullanıcısına yanıt
    Çok da saçma değil aslına bakarsak. Eğer bulk dönemine girmek istiyorsanız ve aldığınız karbonhidrat miktarında sıkıntı yaşıyorsanız gayet de makul bir ürün. Kendimden örnek vereyim protein alma konusunda dikkat ederim ve günlük miktarlarım bellidir. O miktarları aşmamaya çalışır, kesinlikle de altında kalmam. Fakat karbonhidrat miktarı konusunda ne yalan söyleyeyim tam bir fikrim yok ve aşırı kilolu bir halden bu günlere geldiğim için hala vücuda fazla miktarda karbonhidrat aldığım zaman vicdanım sızlıyor Bu sebepten ötürü bulk döneminde bana gerçekten çok yardımcı olan stabil bir üründü kendisi. Protein miktarı neden düşük bilemiyorum fakat o eksikliği günlük aldığınız besinlerle çok kolay bir şekilde kapatabilirsiniz hiç problem değil. Kaldı ki içerisinde 30gr. protein barındıran tozların da hangi işlemlerden geçtiği de düşündürüyor. Hatta Weider'ın bu işlemler yüzden piyasadaki pahalı ürünlerden biri olduğunu duydum. Tadına gelecek olursak syntha-6 sadece çilekli satılıyor, iso olan da çikolata var diye biliyorum. Standart syntha-6 sütle içildiği zaman tam bir milkshake etkisi yaratabiliyor bu sebepten ötürü tadı güzel gelebilir fakat sütle alındığı zaman biraz gaz yapabilir. O yüzden en sağlıklısı bence su ile kullanmak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.