Şimdi Ara

bspalyer altyazi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • onceden divx seyrederken bsplayeri actigimda cift altyazi cikardi tek klasor ve tel altyazi dosyasi oldugu halde ayni altyazidan iki tane ust uste cikardi klavyeden S tusu ile birini kaldirirdim ama bu cift altyazinin bir faydasi olmustu tv outtan tv ye pc nin goruntusunu aktardigimda divx filmlerde bu cift altyazi olarak biraktigimda ancak tv de altyazi cikardi simdi sorun bsplayerde artik tek altyazi cikiyor bir turlu ayni altyazinin cifti ekranda gozukmuyor artik bunu nasil yaparim divx filmi bsplayer ile actigimda biri film karesi uzerine digeri siyah bosluga gelen ayni altyazinin ayni ekranda cift gorunmesini istiyorum . yardimci olursaniz sevinirim .

tesekkurler.

saygilar.

• BSPlayerda seçeneklerde altyazılar bölümünü karıştır. Bende aynı olaylarla karşılaştım ama şu anda hangi seçeneklerle yaptığımı hatırlamıyorum. Ama bir kaç deneme ile çözebilirsin. Birde Ekran kartının ayarları ile ilgili de olaibilir. Yani TV out seçeneklerinde de bir takım ayarlar var. Şu anda kullandığım makinenin TV outu olmadığı için deneme yapıp sana net bir bilgi veremiyorum ama karıştırırsan çözebilirsin sanırım. Zira bende terimleri anlamadan direk bir kaç alternatifi deneyerek çözmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC player altyazı ileri almak?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.