Bildirim
Vlc de iptv kanallarin silinmesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
VLC Player'ı boşverin.
1)Öncekle m3u linkinizi Google chrome tarayıcısina yapıştırın ve dosyayı indirip masaüstüne koyun
2) QMplay2 isimli uygulamayı indirin kurun ve açın
3) 1.adimdaki m3u dosyanızı programa sürükleyin bırakın.
4) programi her açıp kapattığınızda bekleme olmadan yayınları izleyeceksiniz.
5) dizi ve film güncellemeleri için 1. adımı haftada bir tekrarlanmalısiniz
6) VLC bu bekleme sebebi dizi film.ve kanalları her seferinde güncellemeye çalışmasi -
tesekkur ederim. Yayin izlerken " skipping back " olayi olup duruyor. Netim 40 mb ustu.kablo ile bagliyim. Izlerken devamli geriye sarip duruyor. Sizce ne yapmaliyim?
-
qmplay2 indirdim vlcden daha iyi iptv izleme konusunda teşekkürler.
-
hocam ben programı da listeyide indirdim ama açamıyorum,acaba 2021 listesinimi indirmem lazım yani güncel olanımı?
-
Liste otomatik güncelleme almadığı için haftada bir yeni listeyi indirmenizi tavsiye ederim
-
PC de M3u listesi güncellenmez manuel indirmeniz gerekiyor ne yazıkki -
bein sportların ve diğer spor kanalların bozuk olmadığı bir m3u listesi yok her halde ya ücretsiz??sürekli ya kanal atlıyor ya da açılmıyor açılırsa da donuyor??
-
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathless73 -- 30 Nisan 2021; 14:44:57 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X