BT kulaklık kullanan arkadaşlar hepnizin tavsiyelerini rica ediyorum bnm aradığım hem müzik dinleyebileceğim hemde konuşmalarımı gerçekleştirebileceğim bir stereo kulaklık iki kulaklık arasında kaldım bu iki kulaklık dışında tavsiyelerinize açığım işte o iki kulaklık
SAMSUNG SBH500
Özellikleri:
15 saatin üzerinde konuşma süresi, ~300 saat bekleme süresi Ses kontrol, şarkı geçme, play-pause ve cevaplama/sonlandırma düğmesi Bluetooth LED hattı (Mavi) Pil durum gösterge LED’i (kırmızı ve mavi) Ağırlığı sadece 85 gram 150.5 x 169 x 50 mm boyutları Bluetooth kulaklık ve eller-serbest profilleri destekli Bluetooth 2.0 versiyon
SOUTHWİNG SA505
Özellikleri:
10 Saat görüşme / dinleme kapasitesi 400 saat bekleme Stereo ses kalitesi 5 cihaza kadar eşleşebilme özelliği Ağırlık 68 gram Çok fonksiyonlu tek tuş özelliği Sesli arama Otomatik tekrar arama Arama aktarma, Arama kesme Handsfree (eller serbest) DSP Pil durum bildirici gösterge Kullanım yönüne göre kaydırılabilen mikrofon Bluetooth 2.0 versiyon
Şu an İçin Bu 2 Kulaklık Arasında Kaldım Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler
samsung.
seçim yaparken nedenlerinden de bahsederseniz çok memnun olurum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme