Şimdi Ara

BTCTurk borsası saatlerdir kapalı, yatırımcı tedirgin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
7.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz anticoinciler tedirgin değil sevinçliyiz.
  • ekşi turunç E kullanıcısına yanıt
    Hakkıyla işini yapanlara da zarar veriyorlar. Ondan sonra para kazanma ne zamandan beri aç gözlülük deyip dururlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso

Merkeziyetsiz is olur mu hocam parayi Mars a Merkez Subeye gonder, komisyonu da oraya at.Ben Space ile Mars a ciktigimda bir ara alirim mi diyecek?

Abd,Canada buradaki bilg programcilari yaziyorlar kodlari sonra coin cikarmisam diyorlar.Yarin bu suc olursa sikinti yasamayalim diye de yok Hiroshi Sakamoto vs takma seyler kullaniyorlar.

Dunyanin anasini aglattilar.Yattigimiz yerden para gelsin diye herkes stokcu,enerji israfcisi oldu.

Karşıligin yok,guvencen yok,takas degerin yok ,stabil degil bir ayda 2 katina cikip yariya iniyor bir de para ekini ekliyorlar.

İng Ekonomi bakani hicbir degeri yok diyor.Ama yasaklamiyorlar.Neyi bekliyorlar bilmiyoruz.Ama Dunyanin icine ettiler.Enerji cok kolay uretilebilen birsey sanki bir de yaydıkları emisyonları var.

Böyle gitmeyeceği kesin de bakalim ne zaman nokta koyulacak.

• havanızı alırsınız anca... MS arızası... BTCTurk ile sıkıntı yok...

• ne zırvalıyorsun?... kripto para legal zaten...

• legal baska helal baska...

Cogu Ticari oldukları halde defter tutmadan vergi odemeden kart topluyorlar.Vergi kaybı var mı?Var.

Yasaları deliyorlar mı?cogu deliyor.Devlet ayda 5-6 sınır koymus adamlar 10-50-100 arkadası,farklı kart,adres,program vs topluyorlar.yetmiyor hazır sistemleri topluyorlar.O zaman ticari oluyorlar mı?Oluyorlar ama Devletten gizleniyor.Vergi levhan var mı?Yok.gelir Vergin var mı?Yok.neen boyle oluyor cunku Devletimiz denetlemiyor.

Stokculuk yapıyorlar mı?zaten bu isin dogasında bu var.Stokculuk Dinen haram mı?En buyuk gunahlardan mı?Evet

Peygamber Efendimiz SAV İscinin hakkını alın teri kurumadan veriniz diyor.Alın teri var mı?Yok.Topladıgın kartları enerjiyi bosa harcayarak komisyon karslılıgı kiralıyorsun.baglıyorsun aga yattıgın yerden para gelsin diye...

biz madenciyiz kazıyoruz diyorlar.Ne kazıyorsun ne cıkıyor?Altın,komur,linyit,bor,gumus ?

Bu Dunyada da cıkabilir bu dunyada cıkmazsa zaten obur tarafta hesabı var.Helal ise obur tarafta anlatacak artık,haram ise de karsılıgını alacak.

Ama Kurunun yanında yas da yanıyor.Cari acıgı artırıp,enerjiyi bosa tuketiyorlar zammı herkes yiyor.dunyanın icine ediliyor.

Ekran kartıma biri talip olmustu.Ne kazıyor?Ne kadar Watt harcıyor falan dedi.Kripto ile isim olmaz, mining den de nefret ederim dedim.Ben diyor bir yatırım yapmısım, Allah bilir diyor.

Ne yatırımı yaptın?İstihdam mı sagladın?hayır... vergi mi oduyorsun?Hayır

Enerjiyi bosa israf ediyor musun?Ediyorsun.Kime ne faydası var?Cebine yattıgın yerden para girecek diye Dunyanın canına okuyorsun.

Allah bilir diyor.Tabii ki Allah bilir de sen git Diyanet in saadet zinciri,bir nevi kumar,caiz degil dedigi seye Allah bilir de...Obur tarafta karsılıgını alacaksın zaten ama iyi ama kotu...

• haram fetvasını kim neye dayanarak vermiş.

• Yook akıllanmayız.
  • 25 ocak itibariyle al-sat yapılıyor mu sistemde?

• huso kullanıcısına yanıt

Helal veya haram orasını bilmiyorum da iyi boş yapmışsın. Zamanında kaçırdığınız fırsatları kaçırmayan insanlara saldırmak elinize ne geçiriyor?

Evet Bitcoin'in doğası gereği zorlaştırılmış ve gittikçe zorlaşan bir sistem ve bundan kaynaklanan çok büyük enerji israfı var. Ben elektriği kullanıp parasını ödüyorsam bundan sana ne? Bir sürü kaçak elektrik kullanan var bunların da parası senin cebinden çıkıyor o zoruna gitmiyor da bu mu gidiyor?

"Cari acıgı artırıp,enerjiyi bosa tuketiyorlar zammı herkes yiyor" ne anlatıyon dayı sen ya. Bu akıl bir yerden tanıdık geliyor ama bilemedim.

Ha son olarak da bir soru daha sorayım, senin düşüncene göre daire alıp kiraya vermek helal mi?

• Bakan ile fotosu var mı yok mu, araştırmak lazım.

Haram olduğunu nereden çıkarttınız? Dövizden, altından da elde edilen kâr da haram o zaman sizin dediğinize göre. Kaldıraçlı işlem yapılmadığı takdir de haram filan olmaz bu iş. Volatilitesi çok yüksek döviz piyasası gibi düşünün bunu. Nasıl haram oluyor coinler? Diyanetin boş fetvası bile gerzekçe şuan için caiz değil diyor. Caiz olup olmaması zamana göre değişecek mi? Birşey ya haramdır ya helaldir. Ekran kartlarında miningciler yüzünden talep fazlası var fiyatları arttı diye adamlara boşuna çatıyorsunuz.

• En yetkili kişi olarak olaya el koyuyorum. Sorun yok arkadaşlar siz rahatça uyuyabilir siniz. Trafolara ,serverlere kedi kaçmış sadece.
    Bankaların tükettiği enerji: Banka çalışanlarının tükettiği enerji (yol, yakıt, beslenme vb) banka müşterilerinin işlerini halletmek için bankaya gidiş gelişleri, noter tasdikleri ve diğer onaylama giderleri için enerji tüketimleri, fiat para basmak için gereken hammadde ve harcanan enerjiler... Hesaplayın bakalım hangi sistem daha ekonomik.
  • ağzına sağlık kardeşim. dünyadaki saçma sapan israfları ve enerji harcamalarını görmezler buna takılırlar. kuduruyorlar.

• Ortada parada olmasi gereken hicbir ozellik olnadigi icin caiz degil diyor Diyanet ustune Mining de yapilan da ortada Stokculuk yapılıyor Dinen en buyuk gunahlardan diyor , komsusu zor durumdeyken stokculuk yapip depolari dolduranlar obur tarafta gorecek karsiligini diyor, Vergi kaciriliyor adam yazmis 6 tane kart aldim yedinciyi vermedi arkadas uzerinden almaya devam ettim diyor tek bir gunden bahsediyoruz botu,farkli kart adresi vs var.

Benim mantigim demiyor Din diyor.Diyanet niye fetva veriyormuş ,Esnaf ve Sanatkarlar Odasi mi versin.

Helal yoldan alin teri ile ev aldiysan neden kiraya veremeyesin.Sunu sorman bile senin mantigini ortaya koyuyor.

Biri de simdilik demis.Olur da parada olmasi gereken tum ozellikler ortaya cikarsa caizdir denirse o zaman farkli olur.

Digeri de Bankanin kullandigi enerji demis.Bankanin en kisa tanimi Banka para satan kurulustur.Onun durumunu bilmiyorum.Ama ortada bir istihdam var.Vergi var.Devlet guvencesi var vb

Gidip Karsilik Guvence Takas Ozelligi olmayan kripto ile Coin i ve parcasi mining i ayni kefeye nasil koyarsin?

500 tane kart aliyorsun.Stokculuk yapiyorsun.Yasal siniri asiyorsun.Vergi levhani almiyorsun.Vergi odemiyorsun.Enerjiyi bosa harciyorsun.Senin disinda herkes zararda ...

Ev kira deyip carpitmanin manasi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 25 Ocak 2022; 17:6:39 >

• Açıldı yine, habere güncelleme koyarsanız güzel olur.
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

Sahibi Nesim Tübük ün oğludur. Onursal LDP Başkanı, Cem TOKER'in kankisi

• Bu iş sonunda dolar coin olacak, yad yen coin olacak. şuan tamamen işin betasındayız. İnsanları alıştırıyorlar. harcanan enerji, kürsel ısınmada bonus.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.