|
BTCTurk borsası saatlerdir kapalı, yatırımcı tedirgin (3. sayfa)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 24 Ocak 2022; 13:46:49 >
-
Coinler diplemiş adamlar niye kaçsın:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
daha bunlar iyi günler.
-
TL ve kripto para yatırma çekme aktif olmuş. Alım-satım halen yok.
-
Site aktif. Thodex ile Btcturk'ü karşılaştırmayın. Biri lise terk, Soylu ile resmi olan adam. Diğeri arkasında holding olan, kaliteli bir CEO olan borsa. İkisi çok farklı.
Bu arada, sosyal medyada dalga konusu forum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechVET -- 24 Ocak 2022; 14:31:14 > -
Tüm işlemler açık. Btc Türk ün bayağı müşteri kaybedeceğide aşikar.
-
BTC Türk Türkiye'de ki en eski borsa diye biliyorum. Bir şey olmayabilir ama CEO'su zaten gerçekten güvende olmak için paraları borsada tutmamak gerektiği ile alakalı bir tweet açmıştı.
-
Ulan editör. Yeminle karpuz isteyene kavun satan esnaf gibisin ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
artık herşeyden paranoyaklaşmaya başladık.
-
tane 10binden 2 tane ltd.şti yanyana getir ortaya 50bin daha ekle al sana holding toplam maliyet 70bine doğru dürüst 4 teker bile bulunamayan bir ülkede holding kurabiliyorsan arkandaysa yerdeki gölgene bile güvenme :)) -
coinleri soğuk cüzdana çekme imkanı vermeyen kripto borsaları saadet zinciridir. herkes biran önce ya satsın ya da soğuk cüzdana çeksin.
-
Kripto yu anladik bir sifreleme var,program var da sonuna para ekini niye ekliyorsun? Para ile ilgisi olmayan bir saadet zinciri bir nevi kumar iste bunlarin arkasinda kim var acaba? Yahudiler mi baska biri mi?
Dunyanin da icine ettiler,enerjiyi israf ettiler her yerde enerji krizi patladi.Bunun parcasi mining yuzunden tum halk zammi yedi,stokculuk,vergi kacirma,yasalari delme herseye sebep oldu.
Ne bekleniyor yasaklanmasi icin Dunyanin komple bitmesi mi?
Sunucu sorunu yaşayan ilk siteymiş gibi gerizekalı gerizekalı yorumlar yapmayın lütfen boomer muhabbetini kahvehanede yapın.
-
ekran kartı mağdurları : ohhhhhh
-
hani merkez yoktu bu işlerde
-
Merkeziyetsiz is olur mu hocam parayi Mars a Merkez Subeye gonder, komisyonu da oraya at.Ben Space ile Mars a ciktigimda bir ara alirim mi diyecek?
Abd,Canada buradaki bilg programcilari yaziyorlar kodlari sonra coin cikarmisam diyorlar.Yarin bu suc olursa sikinti yasamayalim diye de yok Hiroshi Sakamoto vs takma seyler kullaniyorlar.
Dunyanin anasini aglattilar.Yattigimiz yerden para gelsin diye herkes stokcu,enerji israfcisi oldu.
Karşıligin yok,guvencen yok,takas degerin yok ,stabil degil bir ayda 2 katina cikip yariya iniyor bir de para ekini ekliyorlar.
İng Ekonomi bakani hicbir degeri yok diyor.Ama yasaklamiyorlar.Neyi bekliyorlar bilmiyoruz.Ama Dunyanin icine ettiler.Enerji cok kolay uretilebilen birsey sanki bir de yaydıkları emisyonları var.
Böyle gitmeyeceği kesin de bakalim ne zaman nokta koyulacak.
Gerçekten o kadar berbat bir editörsün ki seni blokladım ancak hala konularını görebiliyorum. Acilen bir çözüm bulunması gerek, bloklu kişilerin konularını görmek can sıkıcı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 24 Ocak 2022; 19:47:48 > -
İlk çıktığı zamanlarda geçmişten esinlenerek ve eşyanın tabiatından yola çıkarak ne olacağı ile ilgili tahminleri söylediğimizde büyük çoğunluk o şekilde savunuyordu da ona atıfta bulundum. Yine o zaman dediğimiz gibi tamahkar ve öngörüsüz insanlar yüzünden kurunun yanında yaşlar da yanıyor, dünya da yanıyor, yanacak. Yasaklamama sebepleri bizzat kendilerinin bu işin arkasında olmaları. Karşıymış gibi görünmeleri de bu süreçte sorumluluk almamak, insanları istedikleri mecraya kolayca çekmek için. İşler kıvama gelince düzen getiriyoruz, sizi kurtarıyoruz vb ayaklarla tam merkeziyetçi hatta belki tek merkeziyetçi duruma geçip son vuruşu yapıp işi bitirecekler........... Kanı bozuk fitneci olsan dünya o kadar mümbit bir yer ki, mükemmel filizlenirsin!!!!
-
Bu dunyada miningci madenci olmusam kaziyorum diyorlar da obur tarafta kazdiklarinin karsiligini gorecekler zaten ama iyi ama kotu...
Dunyanin gercekten icine ettiler.Ben arkasında kimler var, hangi aileler vs onu cok merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X