|
BTCTurk borsası saatlerdir kapalı, yatırımcı tedirgin (2. sayfa)
-
-
adının başında veya sonunda Türk kelimesi geçen firmalardan uzak durun.
-
Paribu Kullaniyorum Paribunun Arayuzu BtcTurke Nazaran Daha Guzel Ve Daha Kullanisli Boyle Tip Hatalarda Pek Karsilasmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neyse ki düzelmiş sanırım. Epey bir aile oh çekmiştir.
-
üzerinize ince birşeyler alıp bekleyin demişler
-
Bir şeyler söylemek için henüz erken ama sözkonusu olan para ile ilgili bir şeyse ne söylense geç kalınmış oluyor zaten.
İnşallah buradan da bir arıza çıkmaz Thodex gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunca şeyden sonra hala Türk borsalarını nasıl kullanabiliyor insanlar anlamak mümkün değil
-
Şu an erişim var ama işlem yapılamıyor, para çekilemiyor. Durum sakat görünüyor.
Diyelim ki teknik sorun var ama bu saatten sonra işlem yapılabilse kullanıcıların tamamına yakını parasını çekek isteyecek ve bunu karşılayacak kapasitelerinin olduğunu sanmıyorum. Sahibi zaten kumarhane işletmecisi diye biliyorum.
Ülkedeki tek kurumsal platform Paribu gibi ama o da ne kadar güvenilir bilemem. En sağlamı yurt dışı bir kaç platform ve soğuk cüzdanla iş yapmak.
-
Anlaşılan BTCTürk de, borsadaki devre kesicinin bir benzerini yapmış.
-
Bekleyin bekleyin adam yurtdışına çıkana kadar bekleyin 😅
Sorun Microsoft Azureden kaynaklanıyor. Üstellik Microsoft yetkilileri bunu kabul ediyor.
Neden hâlâ Türk şirketlerine suç bulmaya çalıyorsunuz?
Microsoft arızali . . .
-
İçlerinde en güvenilir olanı BCTurk gibi duruyor, eğer bu da yamuk çıkarsa...
-
thodex hatta millete iftiraci demişti. Sonuç ? kaçip gitti. en kötüsüde başkalari kiskivrak yakalanirken adam elini kolunu salliya salliya gitti. Btctürk bildiğim kadari ile bir hack olayi yaşamişti önceden o zamanlar herkese paralarini vermişti.
Millet bu thodex gibi borsalari nereden buluyor cidden anlamiyorum haberlerde bir tane daha borsa var 100k usdt yatir 200k usdt olarak geri al yatiran yatirana abi böyle saflar oldugu sürece millet daha çok dolandirilir..
-
bu işlerde yeni olanlar için btctürk daha önce kapatılmıştı ve parası olan herkesin parasını hesabına yatırmıştı yani diğerlerine göre daha güvenilirdir
-
Bence kaçmayacaklar ve durumu düzeltecekler bu herkese güven verecek...
-
Adamlar bariz merdiven altı microsoft kaynaklı diye bi sorun olması söz konusu değil resmen keklemişler milleti
Nerde kabul etmiş microsoft kaynak göster
sorun düzelmedi sitenin sadece bir görüntüsü yayınlanıyor canlı bir akış veya en ufak bir hareket hala yok hiç bişey yapamıyorsunuz bir çok seçenek ztn çalışmıyor hata mesajı veriyor siteyi öylesine görüntü olarak açmışlar. açıldığı vakit ne var ne yok çekicem hesabımdan. site çöker anlarım sorun olur vs bunlar anlayışla karşılanır ama sitenin cansız bir görüntüsünün verilmesi çok utanç verici bir durum.
-
Borsanın kurucusunun açıklaması size da fazlasıyla abidik gubidik gelmedi mi? Sanki sanırsın evin sigortası attı da hanıma sesleniyor??
"Microsoft kaynaklı teknik bir sorun var, arkadaşlar uğraşıyor. Biraz zaman alabilir. Endişelenecek bir durum yok."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 24 Ocak 2022; 13:38:35 >
-
Para kazanma, yatırım yapma ne zamandan beri aç gözlülük oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X