Şimdi Ara

Btcturk güvenli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üye olucam güvenli mi ? Tc kimlik felan istiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Btcturk Güvenilir Mi?

Son yıllarda kripto para birimlerine olan ilgi artmasıyla birlikte, güvenilir kripto para borsalarına olan ihtiyaç da arttı. Türkiye'nin önde gelen kripto para borsalarından biri olan Btcturk, kullanıcılarının aklında güvenilirlik soruları uyandırmaktadır.

Btcturk, Türkiye'nin ilk ve en büyük kripto para borsası olarak faaliyet göstermektedir. 2013 yılında kurulan borsa, BDDK ve MASAK gibi düzenleyici kurumların denetimine tabidir. Bu düzenlemeler, kullanıcıların fonlarının güvence altına alınmasına yardımcı olur.

Btcturk'ün güvenliğini artıran bir diğer faktör de soğuk cüzdan kullanımıdır. Soğuk cüzdanlar, internet bağlantısı olmayan fiziksel cihazlarda saklanan dijital para cüzdanlarıdır. Bu sayede, kullanıcıların fonları siber saldırılardan korunur.

Ayrıca, Btcturk'ün iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) desteği bulunmaktadır. 2FA, hesabınıza erişmek için şifrenizin yanı sıra başka bir cihazda alacağınız bir kodu da girmenizi gerektirir. Bu özellik, hesabınızın yetkisiz erişime karşı korunmasına yardımcı olur.

Kullanıcı yorumları da Btcturk'ün güvenilirliği hakkında önemli bilgiler vermektedir. Çoğu kullanıcı, platformun güvenli ve kullanıcı dostu olduğunu belirtmektedir. Ancak, bazı şikayetler de mevcuttur. Bu şikayetler genellikle para çekme işlemlerindeki gecikmeler veya teknik sorunlarla ilgili olmaktadır.

Genel olarak, Btcturk güvenliği konusunda ciddi önlemler almıştır ve kullanıcı fonlarını korumak için düzenleyici kurumlar tarafından denetlenmektedir. Bununla birlikte, tüm kripto para borsalarında olduğu gibi, Btcturk'ü kullanırken de fonlarınızı kaybetme riski bulunmaktadır. Bu nedenle, yatırım yapmadan önce platform hakkında iyice araştırma yapmanız ve yalnızca kaybedebileceğiniz kadar yatırım yapmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sakın aman ha uye olayım deme bitcoin alayim dedim hesaplarina parayi yatirdim btc gececek diye hesaba bekliyorum ne cevap attılar ne başka birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

Sakın aman ha uye olayım deme bitcoin alayim dedim hesaplarina parayi yatirdim btc gececek diye hesaba bekliyorum ne cevap attılar ne başka birşey
    Öyle değilde başka bi yerden dolar gelicek bende banka hesabına atıcamda tc istemesinden çekindim

• Yok tabiki guvenli yanlış bigilendirmiyelim hatta kullanmaktayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansivas

Yok tabiki guvenli yanlış bigilendirmiyelim hatta kullanmaktayım
    Tamamdır o zaman açıyorum

Edit: Güvenemedim normal üye oldum ama tc ön arka fotoğraf istiyorlar vermedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepler Laveran -- 12 Eylül 2018; 19:4:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F

Bu mesaj silindi.
    Önlü arkalı kimlik istiyorlar.

• 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bets10 Güvenilir mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Binance Borsası Güvenilir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.