|
Bildirim
Dolandıran milletin parasını çalan haksız yere insan canına kast eden insanları yaşatmayacaksın
Hapiste vergimizle bakmak nedir ya |
Bu firmayı yakından tanıyan biri olarak diyebilirim ki; bu zamana kadar çoook iyi dayandılar. Allah korudu. İnşallah artık işlerini ciddiye almaya başlarlar...
|
55 milyon doların buhar olduğu belirtiliyor.
|
Adı üstünde kripto para borsası bunlar. Bankası değiller. Soğuk cüzdan denen şeyi boşuna icat etmediler.
|
Ne manipülatörü biter, ne dolandırıcısı biter ne kanser bir platform. |
binance geçtim diyenler şaka mı
dünyadaki her büyük borsa bu tarz saldırılara uğrar kayıplar da verir gayet normaldir. Önemli olan açığı kapatıp oluşan zararın sorumluluğunu alabilmektir. Binance da muhtemelen sık sık bu tarz olaylar yaşıyor ama her biri medyaya yayılmadığından arkaplanda halloluyor. Yerli borsalarımız varken yabancı sermayelere yönelmeniz torunlarınızın hayatını olumsuz etkileyecek. Btcturk bu hack olayını başarılı bir şekilde atlattığını düşünüyorum. Kullanmaya devam edeceğim. |
Bu firma 2018 yılında da veri sızıntısı ile anılmıştı. Sonrada 2021'de günah çıkartır gibi açıklama yapmışlardı. Bunda ise adeta level atlayıp firmaya ait cüzdanlardan kripto varlık çıkışı söz konusu olmuş. Bir sonraki adım/ihlal ne olabilir diye insan düşünmüyor değil. Net şekilde maşallahları var.
Önceki vakaya dair resmi açıklama: https://www.btcturk.com/kolay/btcturk/duyuru-detay/kullanicilarimizin-dikkatine2 |
reklama harcadıkları parayı güvenliğe harcasınlar.... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Haziran 2024; 18:40:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne manipülatörü biter, ne dolandırıcısı biter ne kanser bir platform. |
|
İşin kötü tarafı paraları cukka yapsa alan kişi hiçbir şekilde ulaşamazsın, öyle lanet bir para bu btc. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|