Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aynı tarifeden hafifleten internet kampanyasından 24 mb 75 gb olana geçtim 61.90 lira
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Hafifleten İnternet Kampanyası > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/hafifleten-kampanya.aspx

turkneti de tavsiye edenler çok akn tamamen kalkmış fakat güvenemedim alışkanlık olmuş TT

• Angelica kullanıcısına yanıt
    İlginç bende geçmiş olmama rağmen, 50 mpbs alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

bende aynı tarifeden hafifleten internet kampanyasından 24 mb 75 gb olana geçtim 61.90 lira
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/hafifleten-kampanya.aspx

turkneti de tavsiye edenler çok akn tamamen kalkmış fakat güvenemedim alışkanlık olmuş TT

ulan 60 liraya 8mbit kullanıyorum ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

bende aynı tarifeden hafifleten internet kampanyasından 24 mb 75 gb olana geçtim 61.90 lira

köyde varmıdır acaba?
  • destekleyen yerler mutlaka vardır 4440375 i arayarak öğrenebilirsiniz
  • Son 6 gün inşallah yamuk çizmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kotayı aştık diyelim gece 2-8 arası kota sayılmadığına göre yüksek hızda mı indirecek?

• Deatwarm kullanıcısına yanıt
    evet
  • muco190358 M kullanıcısına yanıt
    bence yamuk çizicekler gibi geliyor hiç bir yerde kampanyaları reklamlarını yapmıyorlar çünkü.
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    İçleri yanıyor hocam bir tarafları tutuştu 2-3 fazla hız verecekle diye. Acıları büyük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar az kişinin haberi olursa o kadar az kullanılır diye düşünüyor olabilirler. Sonuçta bu hiç işlerine gelmeyen bir şey.
  • İnternet hızım 1 mbps farkla 8 yerine 16'ya düşecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe*

Ne kadar az kişinin haberi olursa o kadar az kullanılır diye düşünüyor olabilirler. Sonuçta bu hiç işlerine gelmeyen bir şey.

Zaten akkden haberi olanlar bu olaydan da haberi vardır diye düşünüyorum. Dayımda 35 yada 50 mbit internet var ama akk nedir bilmiyor çünkü film izler anca internetten o kadar. Bi indirme yapayım dedim 3 mb/sn görünce gözlerime inanamadım. Dayımın haberi bile yok kaç hızı olduğundan

• https://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/AKK-yeni-duzenleme-yarar-degil-zarar-getiriyor-Canli-Yayin.htm

Her zaman ki gibi vahşi paraya gözü doymayan kapitalist firmalarımız dan halkımıza ve btk ya sen akk yı kaldırırsan bende fiyatları basarım cevabı ile Hepimizin hevesini kursağında bıraktı. Şaşırdık mı hayır...

Yükleme (Upload)​ Tarife Fiyatı​ Kampanya Fiyatı**​
    ​25 Mbps Platin Paket ​Limitsiz -​ ​- 229 TL​ ​89 TL
    ​35 Mbps Platin Paket Limitsiz​ ​- ​- 289 TL​ ​139 TL
    50 Mbps Platin Paket​ ​Limitsiz ​- ​- ​339 TL ​169 TL
    ​100 Mbps Platin Paket ​Limitsiz ​- ​- 449 TL​ ​299 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covajj -- 29 Nisan 2017; 21:28:16 >

• kaç ay öncesinden beri hep söyledim, bu kota kalkma muhabbetine hiç bir zaman inanmadım, türlü alavere ve dalavere ile bunu yine tüketici aleyhine çevirirler dedim..
    Dediğimde çıktı..
    Lanet olsun bu insanğolundaki para hırsına...
  • Neyse ki Superonline dan basın açıklaması geldi ve haberleri yalanladı.

Şuan sitesinde Platin paket kampanyası var 25 mbit akk sız kotasız sınırsız 89 TL

Ayrıca Hızınıza Hız Katan Fiber İnternet Kampanyası diye bir kampanya var.
    100 mbit 100 gb download 50 gb upload akk lı 89.90 TL

Hıza hız katan kampanya da BTK nın tablosuna göre AKK dolduktan sonra 24 mbit e düştüğüne göre hız, gee 02-08 arası da hız 100 mbit e çıktığına göre. Gündüz 100 gb doldurmadan ay boyunca 100 mbit interneti 89 tl ye kullanabilirsiniz. Ben bu kampanyaya başvurdum.

İşin ilginci aynı fiyata 25 mbit akk sız verirken 100 mbit i aynı fiyata vermek ilginç geldi. Sonuçta akk sonrası 25 mbit e düşücek hız.

Fiyatlar bölümünde ve taahhütnamede belirtilen tablodaki paketler için ay içerisinde veri indirme (download) AKK değeri aşıldığında ay sonuna kadar veri indirme (download) hızı 25 Mbps hız içeren paketler için16 Mbps'ye, 50 Mbps hız içeren paketler için16 Mbps'ye, 100 Mbps hız içeren paketler için 24 Mbps'ye düşecektir. Veri yükleme (upload) AKK değeri aşılırsa tüm paketlerde veri yükleme (upload) hızı 1 Mbps'ye düşecektir.

• Türk Telekom'un 50mbit 100gb paketinde upload hızı ne kadar bilen arkadaş var mı acaba?
  • bu konu niye ölü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoomBookTR

bu konu niye ölü ?
    korktum lan böyle şeyleri gün yüzüne çıkartmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

korktum lan böyle şeyleri gün yüzüne çıkartmayın

Alıntıları Göster
    gün yüzünde değil mi?
    AKN ile kota satıyor TTNET...
    Bildiğin AKN devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.