Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 1 Mayıs itibariyle paket hızlarına karşılık düşeceği hız aşağıda belirtilmiştir.

Ayrıca yine 1 Mayıs itibariyle Gece 02.00 - 08.00 arası kullanılan internet AKN' den yemeyecek hayırlı uğurlu olsun.

Kaynak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cevizli.Lokum -- 6 Nisan 2017; 9:24:11 >

• 1 Mayıs AKK düzenlemeleri ile ilgili çalışmalar nasıl bilginiz var mı?
  • Yere dusen modemleri ne yapiyorsunuz
  • 2018 sonuna kadar bu uygulama kesinlikle geçerli olacak ondan sonrası şimdilik belli değil.
  • Telefonda küfür yedinmi hiç. Küfürden sonra dava eden edilen oldu mu?
  • Peki 1 mayıs da akk farklı hızlarda düşecek ya paket hızına göre onu kastetmiştim ben aslında.
  • Yere Düşen AKK leri ne yapıyorsunuz?
  • Eleman ihtiyaçiniz var mı?
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Ofis çalışanıyım. Arada bazen küfür eden müşteriler denk geliyor güvenlik müdahale ediyor. Mahkemelik olanı duymadım.
  • BTK yayınladı en geç 1 mayıs da tüm sağlayıcılar uygulamak zorunda diye. Sizin bilginiz yok herhalde.
  • Hatsune Miku kullanıcısına yanıt
    Bizlere kutu içerisinde geliyor yere düştüğünde arıza çıkartacağını düşünmüyorum. Fakat yeni satışı yapılan modem arızalı çıakrsa teknik ekiplerden rapor aldıktan sonra müşteriye yenisi veriliyor.
  • Dunsparce D kullanıcısına yanıt
    www.turktelekom.com.tr adresinde kariyer bölümünden CV oluşturabilirsiniz. Her sene alım oluyor örgün 4 yıllık şartı var yalnız. Ayrıca 1 sınav ve 3 aşamalı mülakat var.
  • CS GO'da 20.00 ile 01.00 arası çok ping oluyordu bi ara yakın serverlarda bile, aradığımda modemle alakalı diyolardı direkt olarak netle alakası olmasına rağmen. En son onuncu arayışımda bayağı sert çıktıktan kısa bi süre sonra düzelmişti. Arada nadir de olsa bazı akşamlar ping yüksek oluyor. Neyle alakalı bu, nasıl düzeltildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

www.turktelekom.com.tr adresinde kariyer bölümünden CV oluşturabilirsiniz. Her sene alım oluyor örgün 4 yıllık şartı var yalnız. Ayrıca 1 sınav ve 3 aşamalı mülakat var.

Ben 2 yıllık mezunum malesef yinede Teşekkürler bilgi için
  • Only Paranoia kullanıcısına yanıt
    CS GO değilde bundan 4-5 sene önce online oynadığımda benimde bu tarz sorunum olmuştu. İnternete kablolu bağlanınca problemim çözülmüştü. Aynı şey PS içinde geçerli diye biliyorum.
  • Oturduğumuz apartmanda altyapı yok. Dilekçe verdik. Bekleyin dediler. Ne kadar beklememiz lazım?
  • Aylık ınternet ucretı ne kadar
  • Ofiste ne işle görevlisiniz ve maaşinız 1800 tl üstü mü
  • Jarvıs_ kullanıcısına yanıt
    şuan da en düşük fiyatların bulunduğu kampanya ismi hepsi dahil ücretler aşağıdaki gibi.

• keremak35 K kullanıcısına yanıt
    Müşteri Elde Tutma Yönetimi (MEY) yani ikna masası da diyebiliriz. maaş konusu da sadece evet diyeyim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.