Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mümkün mü öyle birşey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim şuan oturduğum mahalle 15000 nüfüslü evime uzaklığı 1200 metre olan bi saha dolabı var hiper internet hizmeti veriliyor o dolaptan ama sadece o saha dolabının önünde olan toki konutlarına veriliyor hiper diğer tüm mahalle adsl kullanmakta bulunduğumuz bölgenin genel müdürlüğüne dilekçe versek gelip altyapı yenilenme olasılığı kaç sence ? pek bi ihtimal veriyo musun buna adslden sıkıldım artık 700le indirmekten gına geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline cogu ildr sizin altyapinizi kullanarak sizden daha iyi hizmet veriyor bundan dolayi hic utaniyor musunuz?

• AkifKarabulut A kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen büyük problem yaşamadım ama eğer ücretsiz kullanmamış olsam daha iyi teklifi neresi verirse oraya geçerim. Bu tamamen fayda meselesi bence de.

• TTnet abonesiydim sözleşmem bitti internetimi tamamen kapattırmak istedim. Musteri hizmetlerini aradım ve herhangi bir Türk Telekom Grup mağazasına uğrayarak imza göndermeniz gerekiyor dedi. O zamanlar çalışıyordum iş çıkışı çarşıya geçtim bir Türk Telekom Grup mağazasına girdim durumu anlattım. Buradan yapmamız imkansız öyle bir sistemimiz yok Telekom müdürlüğüne gidecekseniz dediler. Musteri hizmetlerini arayıp şikayette bulundum ne bir yaptırım yapıldı nede yardımcı olundu. Merak ettiğim şu bu mağazalar internet satışı yaparken iptal işlemini neden yapmıyorlar. Musteri hizmetleri yönlendirdi dediğimde onların bizim ekranlarımızı bildiği falan yok gelsinler görsünler diye bir cevap nedir acaba :)

• wizkhalifa1903 kullanıcısına yanıt
    Allah göstermesin ekmek teknemiz sonuçta evimize ekmeğimizi oradan kazandigimiz parayla alıyoruz. Fakat rızkı verenin Allah olduğunu da unutmayiz.

• Brystine kullanıcısına yanıt
    Şuan tüm Türkiye de altyapilar değişiyor. Sizin lokasyon sıkıntılı olabilir. Ben hız konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Saniyede 2.3 MB alıyorum torrent ile.

• Hocam ben şimdi netimi kapatmak istesem veya başka ıssye geçsem bana ne kadar fiyat çekerler bakma öğrenme şansın var mı? Veya bana önerebileceğin uygun bir üst paket var mı? Hattımın hız değerleri çok iyi.

İstersen özelden numarayı atayım bir bakı ver be sana zahmet.

• bahran B kullanıcısına yanıt
    Sınırsız paket yok diye biliyorum. En yüksek paket ultra olan 15 GB galiba. Marka birleşmeleri oldu ama henüz mobil ekranları bize entegre etmedikleri için paketler hakkında pek bilgim yok.

• 25-30 TL ye 10 GB lik bir paket varsa bende alayım :-) o fiyatlara en çok 6 GB var 35 TL

• Milletten dunyanin parasini kesiyorlar, en az gelirleri aylik 1 milyar liradir tt satildigindan beri hizmet kisitli dendiginde kasada para yok deniyor hep araplara mi gidiyor degirmenin suyu nerede bizom kablolarimiz trafolarimiz o paralara trafo fabrikasi kurulur

• Bulunduğum mahallede neden vdsl hala yok?

Bulunduğum yerin önemini de anlatayım 7 tane ilk orta lise karışık şekilde okul var. 2019 'da bu okullardaki öğrenciler için tam bu okulların orta noktasına metro istasyonu kurulacak.

TTNet yatırım yaparken neye göre yatırım yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 4 Nisan 2017; 19:59:39 >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Bizim yüz yüze kanalda 41 TL lik kampanya yok ama 46 TL var 50 GB AKK olan paket. Fakat en az 36 aylık abone yaşı olanlar alır. Ayrıca tahhut bitimine 6 aydan az kalan aboneler faydalanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

25-30 TL ye 10 GB lik bir paket varsa bende alayım :-) o fiyatlara en çok 6 GB var 35 TL

Hocam 10 gb olmak zorunda değil “10 GB rahat bitiririm” dedim sadece. 4-5 GB`lik uygun tarifeler var mi fiyatlar felan nasil bi de bildigim kadariyla bazi donemlerde reklamlari yapilmadan f/p tarifeler çıkıyo onlari da en iyi siz bilirsiniz yardimci olursaniz cok mutlu olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz durumda benim bölgede de çok altyapı bekleyen yeni bina var. Bunlar tamamen il müdürlüğündeki planlama bölümü ile alakalı. En net bilgiyi onlar verirler size.

• yalın adsl erişim ücreti dahil mi? 46 TL nin içine
  • Hocam benim sorum su..ben superonline internet kullanicisiyim..24 mpbs almam gereken hizi 5 mpbs civarinda aliyorum..ariza olarak kayit actirdim(2 aydir ugrasiyorum surekli 😄)turk telekom ekiplerinin yaptigi olcumlerde binaya kadar sikinti olmadigi binadan benim evime gelen kabloda sikinti oldugunu soylediler.bunun uzerine kablomu yeniledik miss gibi ama hizimda bi degisiklik yok sizce sikinti nerede?

• quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

Konu ile alakalı kurum içi bilgilendirmenin görüntüsü aşağıdadır;

Kardeşim akn 2019 başına kadar devam edecek fakat Mayıs ayında hıza göre akn sonrası hız limitleri olacak, mesela benimki 24 mpbs ye kadar olanlar 3 mbit değil hız düşümü 8 mpbs olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay_a -- 4 Nisan 2017; 20:5:54 >

• Vodafone internet altyapısı olarak TT'nın mı kullanıyor?

AKKsız çok güzel bir paket kullanıyorum.Bence isteyince AKKsız da oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 4 Nisan 2017; 20:27:55 >
  • befo B kullanıcısına yanıt
    11 TL lik bir kampanya var ev telefonu veya interneti olan aboneler faydalanılıyor. Tarife içeriği 750 dk 500 MB şartları sagliyorsaniz yararlanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.