Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden devlete son 2 taksidi odemiyorsunuz?

• 7 ay önce yapmış olduğum net başvurusu altyapı henüz tamamlanmasına rağmen bağlanmadı bunu çözmek için nasıl bir yol izlemem lazım?

• Girdiğimiz siteleri görebiliyormusunuz

• Şirket olarak ne zaman batiyorsunuz?

• turkiyenin en rezil kurumunda calismak nasil bir duygu ? Karadenizliler anlar beni dupeduz reklam dolandiriciligi yapiliyor... arkadaslariniz internette takilirken siz gelen aramayi bile acamamak istiyorsaniz buyrun turk telekomlu olun.. niye kullaniyorsun demeyin bunun adi dolandiricilik mesele ben ahmet mehmet degil.. reklamda vaad edilen hicbirsey gercek degil..taahhutum bitiyor insallah bu rezaletten kurtulacagim. 10gb internet 10 bin dakika 1 tl deseler yine de almam o derece tiksindim..

Meselenin seninle ilgisi yok tabi ki yanlis anlama icimi doktum hayirli islerin olsun

• Yere düşen bağlantı kalitesini ne yapıyorsunuz?

• Merak ettiğim TURKCELL mobilde sınırsız paketleri kaldırdı büyük ihtimalle sizde de yoktur kalkmıştır? Ne zaman gelecekler? Yoksa artık sınırsız olmayacak mı?

• 1 ayda kullandığım dakika ve sms 100`u geçmiyor. Ama internette 10 gb rahat bitiririm. Turkcellden TTye gecmeyi düşünüyorum şöyle 25-30 lirayi geçmeyen bana en uygun tarife nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda iptal dilekçesi yollayıp ikna paketi olarak her şey dahil 41 TL ye 46 TL ye limitsiz internet alan üyeler var

benim taahhütüm bitse de iptal dilekçesi doldursam 41 TL ye limitsiz internet alabilir miyim

alabilirsem BTK nın bundan haberi var mı rekabet kurallarına aykırı değil mi bu durum?
  • Öğrenciyim bu sene yeni yapılmış bir sitede ev tuttuk her türlü yapının hazir olduğu sadece telekomun gelip altyapıyı apartmana baglayacagini 1 günde gelip halledilir olarak söylendi.

8 ay oldu yan apartmanlarda altyapı var hala Telekom bizim binaya çekmedi dolayısıyla net alamıyoruz. Oysaki başta gidip burdaki telekom muduruyle konuştuğumda en geç 1 ay sonra halledilir demisti 3 ay sonra gidip sorduğumda en geç ocakta gelir demişti hala yok.

Müteahhit her türlü başvurunun yapıldığını telekomun gelip baglamadigini soyluyor.

Sizce doğrusu nedir bu kadar sürmesi normal mi yoksa rüşvet veya siyasi etkenler mi gerekiyor bu iş için ?

Özelden adres bilgilerini verebilirim işin aslı neymiş yardımcı olabilir misiniz ?

Ayrıca yan apartmanın kutusundan baglattirmayi denedim izinde vermediler en fazla 30 metre kabloyla direkten çekilebilir aynı yerden elektrik kablosu da geliyor zaten...

• Öyle birşey mümkün değil ki ilk defa da sizden duyuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir mobil tarifenizi eşim 45 liraya kullanıyorken bir arkadaşım 11 liraya kullanıyor. Bu biraz abartılı değil mi? Bizim ne günahımız var:(

• 1 senedir apartmana internet bağlatmaya çalışıyoruz ama bağlatamıyoruz. Binanın önünden fiber alt yapı geçiyor yerin altından. Bunu binaya bağlayacaklar.
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Superonline ve Vodafone kendi altyapılarını kurmaya başladılar. Onların altyapı kurduğu yerde bizim sebekemiz maalesef yok. Ama şöyle bir durum var; biz nasıl ki kendi altyapımızı onlara kullandiriyoruz onlarda bizim abonelerimiz için port açmak durumundalar. Bu konuda en net bilgiyi en yakın ofise giderek alabilirsiniz. PM den adres bilgisini yazın Yarın unutmazsam bizim sebekemiz varmı yokmu ekran görüntüsü ile size iletebilirim.

• mydonose13 M kullanıcısına yanıt
    Şahsen hayır. müşteri için en düşük fiyat ve hızlı çözüm kişisel prensibimdir.

• Turktelekom dan bir arkadaş arayıp bölgenize 2017 sonuna kadar fiber döşenicek bize gelin dedi. Bunun doğru olup olmadığını kontrol edebilir misiniz?

• Peki modemi açıp kapadınız mı beyfendi ?

• 15 Temmuz ile ilişkisi nedir bu olayın?

• xellym kullanıcısına yanıt
    7 ay önce yapılan başvuru kesin iptal olmuştur. Zaten altyapı olmayan yere satış yapmaz sistem. Altyapı geldiğinden eminseniz başvuru için gidin tekrar iki günde bağlanır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.