Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendin internete kaç para ödüyorsun ve kota var mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

CS GO'da 20.00 ile 01.00 arası çok ping oluyordu bi ara yakın serverlarda bile, aradığımda modemle alakalı diyolardı direkt olarak netle alakası olmasına rağmen. En son onuncu arayışımda bayağı sert çıktıktan kısa bi süre sonra düzelmişti. Arada nadir de olsa bazı akşamlar ping yüksek oluyor. Neyle alakalı bu, nasıl düzeltildi.

Cgnat olayını araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akk limiti aşıldığında hızım 3mb yerine 1mb ye sabitleniyor. Bunun nedeni altyapı yetersizliği mi?
  • Ben yurtta kalıyorum 500 kişi kalıyor ve 16 mbps veriliyor. Bununla ilgili kurumsal bir çalışma var mı resmen internete giremiyoruz akşamları. 1 mbps ancak geliyor bize. En azından böyle yerlere kota uygulanmasın hızlı internet verilsin.
  • İnternet başvurusu yaptıktan sonra kaç gün sonra gelip bağlıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internetim surekli yavas arayinca duzeltiyorlar 1 gun sonra yine yavasliyo bu sizin yaptiginiz birsey mi?

• Birde 7 yildir ttnet kullaniyorum ucretsiz kablosuz modem verirlermi?

• Bugün arandım tarafınızdan . 55 tl ye 11gb internet + x dakika y SMS var bende. Ayrı ayrı paketler.

Çok avantajlı bir paketimiz var sizin için diyorlar. 555 444 1500 numarası. 59tl ye x dakika y SMS 10gb internet , söyleyin Hemen geçirelim diyorlar. Salak olsam yiyeceğim teklifi.

Neden insanları dolandırma peşindesiniz?

• Cok iyi cekiyo diyosunuz asansorde dagda falan cekiyo gosteriyosunuz ama burda cekmiyo ninemlerin köyüne gidiyoz cekmiyo ? neden ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay beni oyaladı türk telekom internet hattımı taşımadı yok şu gün olacak yok bu gün olacak,bazı çalışanlarda hiç olmayabilir diyorlardı bağlanma işlemi Allahtan 1 ay kalmıştı taahhüt bitmesine ucuz kurtuldum geçtim superonlineye. 12-13 ay kalsa demek vay halime 1 sene interetsiz takılacaktım. herkes işten kaçma peşinde bence superonlineye geçmişim internetim bağlanacak beni arıyor biri diyor ki dalga geçer gibi bugün internetinizi bağlayalım size aynı tarifeyi 10-15 tl indirimli verelim bizde kalın madem bugün bağlayacak gücün var 1 ay niye süründürdün beni işte böyle bir firma.

• Canınız sıkılınca internetleri kapatıp açıyormuşsunuz. Doğru mu?
  • EneSerhat kullanıcısına yanıt
    Wifi üzerinden baglaniyorsaniz kayıp oradan kaynaklı olur. Ben normal paketim 24 mbps iken kablosuz bağlantida 18-19 arası değer alıyorum. Kablo takınca 24 temiz şekilde geliyor.

• enevre kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz tamamen yurt yönetimi ile alakalı full limitsiz pakete geçerler ve iyice bir modem alirlarsa hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Biz genelde bu tarz yerlere akn olmayan paketler vermekten yanayız. Tabi yurt sahipleri cimri değilse :-)

• Teknik ekiplerin yoğunluğuna bağlı olarak başvuru tarihinden bir sonraki gün ile üçüncü gün içerisinde bağlanır. Zaten başvuru sırasında randevu gün ve saati belirlenir. Bu bilgiyi satış görevlisi size satış anında verir.

• Roket ne oldu roket? Ta geçmişini böyle issnin...

• -O-N-U-R- kullanıcısına yanıt
    Altyapı kontrolü yapmam lazım hizmet numaranı PM den yazarsan yarın bu konu ile ilgili net cevabı verebilirim. Tahminim bulunduğun lokasyon paketinin hızını karşılanıyor ve kopmalar yaşanıyor. Siz aradığınizda hızını aşağı çekiyorlar düzenliyordur. Ama bu kesin çözüm değil. Ücretsiz modem kampanyası geçen sene vardı. 3 ay sürdü şuan gündemde yok.

• MmMwWw M kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 5-6 senedir kullanıyorum çekmeyen yerler ile karşılaştım ama sıkıntıya düşürecek boyutlara ulaşması. benim evin asansöründe çekiyor :-) ninenlerin orada baz istasyonu uzak kalıyor olabilir. Şimdi diyeceksin ki sene 2017 hala baz istasyonu mu ? Ne desen haklısın diyorum

• sen nasıl ofis çalışanısın btk nın yayınladıgı bilgilerden bile haberin yok 1 mayıstan itibaren kota dolduktan sonra hızın kaç mb ise ona göre düşecek 3 mb diye bişey kalmayacak yine telekom çalışanlarına bilgi vermediği açıkça belli biraz araştırın müşterilere hatalı bilgi vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

Dolandırmaktan ziyade çağrı merkezi çalışanlarının aylık satış kotaları var bu satışlar sayesinde prim alıyorlar. Bildiğim kadarı ile bu sektörde yöneticiler tarafından satış konusunda agresif bir tutum var ve çalışanda kime neyi satsam kardir mantığı ile yaklaşıyor olaya. Benim tarzım daha çok ihtiyaca yönelik paketler ile müşteri memnuniyeti sağlamaktır. Şirket karı ikinci planda gelir.

Anladım. Tahmin etmiştim. Fakat, bilgili biri olmasam, 55 tl 11gb paketim 59tl 10gb olacak ki kadın "Hemen isterseniz değiştirelim paketinizi" diye boş anda yakalamaya çalışıyor. Keşke herkes sizin gibi müşteriyi düşünse :) Kolay gelsin hocam.

• Hocam uzun sure sonra (5 yil) evime internet baglatmak istiyorum. Turk telekom kapsama haritasindan baktigimda gostermiyor. Vodafonedan ev telefonu ile sorguladigimda fiber/vdsl 72 mpbs'a kadar hizmet verebileceklerini soyluyorlar. Superonline ise adsl gosteriyor. Bu konuda net bilgiyi nereden nasil alabilirim acaba?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.