Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
91.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adresi PM den yazın yarın altyapı bilginiz elinizde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapı için kutu konuldu. Sonrası ne kadar sürer?
    Bir de bu up hızı neden düşük altyapı desteklemiyo mu? Satış politikası mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 4 Nisan 2017; 20:41:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydir kopma problemi yaşıyoruz. Sorunu bi türlü cozemediniz. Benimle telefonda görüşen musteri temsilcisi sensen guzel dileklerimi iletiyorum burdan

• Bugün 5 kez ardı ardına arandım. Taahhütümün bitmesine 2 ay var. %15 hattıma tanımlı indirim varmış. Bu yüzden inatla benden taahhüt onayı almak istiyorlar. Normal mi? Kaçırdığım bi kampanya falan mı var?

• Mudurnu da fiber internet var mı

• hocam yeni binaya taşındık mutait altyapi icin basvurmus 8 ay oldu halen bekliyoruz daha ne kadar bekleriz? Bir yardimci olsaniz cok minnettar kaliriz.

• Biolystick kullanıcısına yanıt
    Aynı şey benim başımada geldi, yeni binaya taşınmıştık 2 senelik felan, mahallede kablo dahi yokmuş. Nerdeyse 9-10 ayı geçti gelmesi 4 ayda mahalleye fiber hat çektiler, bi 5-6 ayda sadece kutu vs. hepsinin tamamlanmasını bekledik. Herşey hallollunca 2 günde geldiler gerçi açmaya :D Benim tavsiyem merkez Ttnet binasına devamlı gitmen, gerekirse apartmandaki herkezden imza topla ver, sen uğraşmazsan uzar gider o iş.
  • İnternetimin hızı düşük ve bilerek düşürüldüğünü düşünüyorum. İlk 16 mbite geçtiğimde 18 mbit net veriyorlardı. Şimdi ise 10 mbit internet veriyorlar. 16 mbps'a kadar desteğini biliyorum fakat şu anda hızimın düsük olması nedeniyle aradıgımda hattınız desteklemiyor diyorlar. Ne önerirsiniz ?

• Sobee isimli oyun departmanınız İstanbul Kıyamet Vakti isimli oyunu geliştirmeye devam edecek mi?

@SertackarakuS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartenes -- 4 Nisan 2017; 20:20:24 >
  • mevcut binalardaki alt yapı ne kadar sürede bir değiştiriliyor ? yani illa sorun arıza çıkınca mı altyapı değişir ?

mesela bizim sokakta vdsl yok, sadece adsl var. bu adsl altyapısının vdsl olması için ne yapılmalı ? (komşuları toplayıp vdsl isteyin demeyin de. zaten vdsl nedir bilmezler)

• Ben de yazsam bana da yollar mısınız lütfen? Ve hat değerlerimi santralden görebiliyor musunuz? Bazı çalışanlarınız evet bazıları ise hayır öyle bir imkan yok dedi.
  • Vodafone çalışanıyım, Vodafon.Net kullanıyorum. Hızım 16 Mb'e kadar. Son 2 haftadır Akk geçmememe rağmen hızım 1,5-2 Mbit.

Port ıslahı istedim, suçu iç tesisata atıp çıktılar.

Telekom iyi portları neden kendi müşterilerine ayırıyor? Port yetersizliği sebebiyle yeni hizmet verilemeyen adreslerde neden kendi müşterisi öncelikli oluyor? Kendi müşterisine 1-2 günde tesis ettiği hattı neden alternatif operatörlerde günler, haftalarca tesis etmiyor? Kurumsal tarafta kendi müşterilerine hızlıca tesis ettiği Metroetherneti alternatif operatörlere neden çok geç veriyor?

Zamanında neden full fetocu yeni mezun iş bilmez adamları doldurdular? Neden satış ve pazarlama yol yordam bilmez fetocu tiplerle doldurulduktan sonra ve işler kötüye gitmeye başladığında apar topar değiştirildi? Memleketin teknolojik altyapısı nasıl paralel casuslara emanet edildi? Fiziksel altyapıya alternatif, paralel ikinci üçüncü altyapıdan memleketin bütün gizli saklı verisi yurtdışındaki serverlera kaydedilirken yöneticilerin, fetocu şerefsizlerin, göz yumanların, bugün işten atılan gerzeklerin hedefi, aklı, mantığı nerdeydi?

• neden mayıs ayından bahsetmiyorsunuz ve mayıs ayında ne olacak mesela ben 16 mgbit kullanıcısıyım 5 mgbit düşmem lazım btk nın demesine göre herkes size bu soruyu diretmiş ama siz cevap vermemişsiniz soranlara hatta bu olaydan haberiniz yok gibi davranmışsınız olmuyor böyle soru seçmek ayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

Müşteri Elde Tutma Yönetimi (MEY) yani ikna masası da diyebiliriz. maaş konusu da sadece evet diyeyim

Merhabalar internet taahhütümün bitmesine bir ay kala normalde sağlanması gereken 16mbps internet hızı maksimum 1mbps olarak alınıyordu. Aradım m.h'yi dedim hız problemi var onlar da sorunu teyit ettiler ariza kaydı oluşturdular gün içerisinde ekip yollarız dediler. Bahsedilen ekip yarın geldi. bana gelen ekip tarafından ya da m.h tarafından geldik gittik gibisinden hiç bir bilgi de verilmedi hane dışından bir şeyler yapmışlar gitmişler geldiklerini bizim evin karşısındaki tt arabasından ve yavaş da olsa en azından olan internetin tamamen kesilmesinden anladım. Akşama kadar internetin gelmesini onarımın bitmediğini düşünerek sabırla bekledim ama nafile tekrar aradım m.h'yi direk olarak bant kaydı karşıma geldi. Bant kaydı gelen ekibin arızanın iç hattan olduğunu tespit ettiğini flan bahsediyordu. Bant kaydını geçip m.h'ye bağlandım. Bant kaydındaki gibi arızanın iç hattan olduğunu ekip yönlendirdiğini fakat iç hattaki onarım ücretini kendileri karşılamayacaklarini onarım ücretini benim karşılamam gerekeceğini belirttiler. Buna karşılık yavaş olsa da bağlı bir internetim olduğunu dışarıdan onarım yapıldığı iddiasından sonra bağlantımın tamamen gittiğini iç hat ile nasıl bir alakası olduğunu açıklamasını bekledim ama nafile. Sonuç olarak taahhüt bitince de tekrar bağlatmadım interneti yaklaşık 2 aydır da bu şekilde. İkna masasında görevliymişsiniz beni tekrar internet bağlatmaya ikna etmeyi deneyebilirsiniz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: cinkafa

İnternetimin hızı düşük ve bilerek düşürüldüğünü düşünüyorum. İlk 16 mbite geçtiğimde 18 mbit net veriyorlardı. Şimdi ise 10 mbit internet veriyorlar. 16 mbps'a kadar desteğini biliyorum fakat şu anda hızimın düsük olması nedeniyle aradıgımda hattınız desteklemiyor diyorlar. Ne önerirsiniz ?

BTK'ya göre AKN harici vaad edilen hızın aylık ℅80'ini vermek zorundalar. Yani 16 ise AKN durumsuz bir ayda ortalama 12 mbit alman lazım. Tabii onlar senin apartman girişine kadar bakıyor gerisi senin sorunun olarak görüyor, elit hizmetleri falan var. Bu konu için ben çağırdım gelmediler arkadaş yardımcı olur, umarım.

• Bireysel kullanıcılar için fiber altyapıda simetrik tarifeniz var mı? Yok ise böyle bir çalışmanız bulunuyor mu?

• VPN LERI ENGELLEDINIZ MI HIC BIRI CALİSMİYOR

• Vodafone da turknette upload vdsl de 4mbit, ana omurganın sahibi Türk Telekom'da neden 2mbit? Bu firmayı hangi akılla yönetiyorlar? Neden kendini rezil ediyor?

• Aşırı yüzsüz bir firma olduğunuzu söylebilirim.İnterneti kapatmaya gittiğimde oldukça rahat bir bayanla karşılaştım.Hareketleri sinirimi bozdu, baya sövdüm saydım.Neyse sonrasında sakın bizi tekrar bağlamak için aramasınlar kesinlikle istemiyorum demiştim.Kendisi bana aramayın merak etmeyiz içiniz rahat olsun gibi cümleler kurdu.Ne hikmetse 1 hafta sonra arayıp eski fiyatdan yeni anlaşma istediler, faiz fiyatınıda ödeyeceklerinide ayrıca söylediler.Bende tabiki telefonu suratlarına kapattım.

Vatandaşı sömürmeyi seven rezalet bir firmasınız

• quote:

Orijinalden alıntı: false6

Vodafone çalışanıyım, Vodafon.Net kullanıyorum. Hızım 16 Mb'e kadar. Son 2 haftadır Akk geçmememe rağmen hızım 1,5-2 Mbit.

Port ıslahı istedim, suçu iç tesisata atıp çıktılar.

Telekom iyi portları neden kendi müşterilerine ayırıyor? Port yetersizliği sebebiyle yeni hizmet verilemeyen adreslerde neden kendi müşterisi öncelikli oluyor? Kendi müşterisine 1-2 günde tesis ettiği hattı neden alternatif operatörlerde günler, haftalarca tesis etmiyor? Kurumsal tarafta kendi müşterilerine hızlıca tesis ettiği Metroetherneti alternatif operatörlere neden çok geç veriyor?

Zamanında neden full fetocu yeni mezun iş bilmez adamları doldurdular? Neden satış ve pazarlama yol yordam bilmez fetocu tiplerle doldurulduktan sonra ve işler kötüye gitmeye başladığında apar topar değiştirildi? Memleketin teknolojik altyapısı nasıl paralel casuslara emanet edildi? Fiziksel altyapıya alternatif, paralel ikinci üçüncü altyapıdan memleketin bütün gizli saklı verisi yurtdışındaki serverlera kaydedilirken yöneticilerin, fetocu şerefsizlerin, göz yumanların, bugün işten atılan gerzeklerin hedefi, aklı, mantığı nerdeydi?

Hocam bu soruların muhatabı konuyu açan arkadaş değil, Akp teşkilatı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.