Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
91.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş buraya böyle bir başlık açman şirket bilgi güvenliğine aykırı değil mi ??? Dikkat et sıkıntı yaşama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

Allah göstermesin ekmek teknemiz sonuçta evimize ekmeğimizi oradan kazandigimiz parayla alıyoruz. Fakat rızkı verenin Allah olduğunu da unutmayiz.

Ya birak bu ayaklari. Kardesim evine ekmek gotur sen yine ben sana calismami dedim. Calistigin sirket peki Milletin rizkini dusunuyor mu? Hic konusmadigim telefondan aylik 35 lira alirken iyi ama elestiriye gelince Allah kitap islerine giriyorsunuz. Tez zamanda batmaniz dilegiyle.

• İnterneti niye bu kadar kötü.Yazin 1 hafta boyunca internet yoktu sürekli gidip geliyordu o kadar telefon etmemeize ragmen kimse ilgilenmesi.Taahut ettigi hızın yarısını bile veremediğini söylemiyorum bile.Neyseki superonline daha ucuz ve daha hızlı keske daha once geçseydim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben şey soracağım, bana Twitter, Kelimelik(oyun) gibi uygulamalardan benin wifimden(ttnet) bildirim gelmiyor. Vpn'yi açınca geliyor. Bu sorun mobil veri(türk telekom) ve komşumuzun wifisinde olmuyor. Neden?

• Btk mayıs ayında akk den hız düşünce pakete göre hız verilecek diyodu yanlız yine 3mbit alıyorum bi yanlışlıkmı var ortada
  • 1 yıl önce upluad yükseltmek için çok uğraştım fiber 50mb pakette, en sonunda Bursa'dan tanıdık bulduk ve nasıl yaptıysa upladımı 4 mb yükseltti ve ondan sonra hiç AKK e takılmadım sınırsız indiriyordum. Taşındığım için internetime veda etmek zorunda kaldım. Böyle tanıdıkları olanlar bu tarz şeyleri hep yaptırıyor sanırım.

• Evinizde türktelekommu kullanıyorusunuz yoksa başka bir iss mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 4 Nisan 2017; 21:59:42 >
  • Superonline vdsl kullanıyorum şuanda çıkmak istediğimde 450 tl cayma bedeli istiyorlar türk telekoma hattı taşımak istesem bu bedeli karşılar mı ?

• Mahallede port yok bi alt mahalleye taşıdık internet alamıyoruz o kadar reklam yapmasını biliyorlar bir port açamadılar. Dilekçe verenlere hep 3 4 ayda geliyormuş internet buna ne yapabiliriz

• Huawei p10 ve p10 plus gelecek mi türk telekoma.

• Port yok dendiğinde gerçekten olmuyor mu, uğraşmak mı istemiyorsunuz? Ayrıca imza toplasak falan yan yana iki siteyiz, fiber getirtebilir miyiz? Toplam 6-7 blok oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Superonline vdsl kullanıyorum şuanda çıkmak istediğimde 450 tl cayma bedeli istiyorlar türk telekoma hattı taşımak istesem bu bedeli karşılar mı ?

Türk telekom bırakın cayma bedelini karşılamayı üstüne birde sizden para ister. Karşılasa bile ilerde bir yoluyla sizden alırlar onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Superonline vdsl kullanıyorum şuanda çıkmak istediğimde 450 tl cayma bedeli istiyorlar türk telekoma hattı taşımak istesem bu bedeli karşılar mı ?

Türk telekom bırakın cayma bedelini karşılamayı üstüne birde sizden para ister. Karşılasa bile ilerde bir yoluyla sizden alırlar onu.

Geçmemi tavsiye eder misiniz peki ? Yoksa superonline kullanmak daha mı iyidir ? 24 mbps 75 gb akk li yalın pakete 52 tl ödüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezekos -- 4 Nisan 2017; 22:2:18 >
  • eski sozlukte donen ofis te seks muhabbeti siz de de oluyor mu ?

• Peder 1000dk 1000sms 8gb 29tl

Valide 1000dk 1000sms 8gb 26tl

Ye kullanıyor , aynı paket niyeyse ben isteyince bana sunulamıyor :)

Ben 60 tl ye ttnet kullanıyorum. Aynı paketi enişte 41tl ye kullanıyor

Bu dengesizlikler neden oluyor?

• Alt komşumda internet var bana port yok diye internet vermiyorlar port neden yok

• Taahütsüz ev Adsl aboneliğimi en sancısız şekilde nasıl iptal ettirebilirim?

• mstrz M kullanıcısına yanıt
    Sizde kablo bile yokmuş bizim 20 metre karsimizdaki binada var 30 metre yanimizdaki binada var 100 metre otemizde hastanede fiber var 8 aydır gelip bizde acmadilar gidip soruyorum hep 1 ay sonra diyip duruyorlar acaba eksik belge mi var yoksa telekomun işi uzatması mı anlamadim.

Arkadaş zaten soruma cevap verememiş dediğim gibi rüşveti versen anında gelip yaparlar diye düşünüyorum

• Kullanıcılarınızın internetine tecavüz ederken prezervatif kullanıyormusunuz
  • Online işlemlerden paket değişikliği yapmıştım fakat yanlışlıkla farklı paket seçmişim dolayısıyla taahhütüm bozuldu ve 225 tl ceza çıkmış son faturada. Bu cezayı nasıl iptal ettirebilirim?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.