Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waltran

Geceleri kulak çınlaması dan nasıl uyuyabiliyorsunuz? Birde malum tt batıyor sonraki hedefiniz neresi?

ttnet mi batiyor hocam ? :) turkiyede ttneti batiracak olan superonline mi ? firmanin adam gibi rakibi yokki hocam. superonline den taahhutu iptal etmek isteyince 350tl diyolar adamlar iki ay kullanan adama.

ttnet akk yi kaldirsin kimse superonlineyi secmez.

superonline hizli hikayeside asparagas. hersey senin binandaki dosenen kablolarda bitiyor. iki firmaninda hizlari ayni .

superonline bir iki bolgede ozenmis alt yapiya en iyisini yapmis göstermelik onun hsricinde ne farki var ttnetten. superonline hiz veriyosa parasinida fazlasiyla aliyor. ayni parayi ttnete ver ayni hizi kullan.

evinde super online olan superonlineyi meth ediyor.

bende ikiside var. en avantajlisi ttnet kim ne soylerse soylesin.

hiz istiyosan parasini verdikce iki firmada dayiyo sana hizi hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Superonline bana 449 TL'lik akksiz full 100 mbit limitsiz tarifeyi 55 TL'ye verdi. Siz olsanız kesin onu bu fiyata vermezdiniz bunu para telekom

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor

Yanlış anlamayın burda superonline savunmuyorum fakat türk telekom olsa bu tarifeyi bu fiyattan veremeyeceğini biliyorum Çünkü çalışanlarına bile en fazla %20 indirimli fiyattan veriyor oda kotalı akk li ve daha yüksek fiyattan TT'den zamanında çok çekmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 4 Nisan 2017; 23:2:42 >

• 055x6xx5252 numaralı cep telefonu kime ait bulabilirmisiniz?
  • Peşin Fiyatından İphone 7 yi fatura üzerine nasıl alabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

11 TL lik bir kampanya var ev telefonu veya interneti olan aboneler faydalanılıyor. Tarife içeriği 750 dk 500 MB şartları sagliyorsaniz yararlanabilirsiniz.

Yok öylesi değil bu öZelden bilgi veriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGzeg

8 mbps'ye kadar diyorsunuz max 4 görüyorum akn dolmadan. Hadi buna ses çıkarmıyorum. Peki neden AKn dolunca 2'yi bile zor görüyorum? Şunu 2,50'ye yada 3'e sabitlemek çok mu zor arkadaşım. Şu an da AKN doldu 0,50'lerde sürünüyorum. Hayır şirket olarak hakaret yemek, küfür yemek hoşunuza mı gidiyor? Ayrıca müşteri hizmetleriniz berbat.

hocam bina disindaki internet kutularina kadar ttnet taahhut ettigi hizi verir. superonlinede ttnette verir yani sadexe ttnet demeyeyim. oradan sonrasi yani sizin evin kablolarinda bitiyo is.superonline olan evimde illellah dedirttiler benj. en son ucretli superonline ekibi cagirdim hallettiler kablolari. simdi sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

quote:

Orijinalden alıntı: waltran

Geceleri kulak çınlaması dan nasıl uyuyabiliyorsunuz? Birde malum tt batıyor sonraki hedefiniz neresi?

ttnet mi batiyor hocam ? :) turkiyede ttneti batiracak olan superonline mi ? firmanin adam gibi rakibi yokki hocam. superonline den taahhutu iptal etmek isteyince 350tl diyolar adamlar iki ay kullanan adama.

ttnet akk yi kaldirsin kimse superonlineyi secmez.

superonline hizli hikayeside asparagas. hersey senin binandaki dosenen kablolarda bitiyor. iki firmaninda hizlari ayni .

superonline bir iki bolgede ozenmis alt yapiya en iyisini yapmis göstermelik onun hsricinde ne farki var ttnetten. superonline hiz veriyosa parasinida fazlasiyla aliyor. ayni parayi ttnete ver ayni hizi kullan.

evinde super online olan superonlineyi meth ediyor.

bende ikiside var. en avantajlisi ttnet kim ne soylerse soylesin.

hiz istiyosan parasini verdikce iki firmada dayiyo sana hizi hocam.

Süperonline nın farkı şu çoğu yerde daireye kadar fiber çekiyorlar bknz:FTTH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoff26 -- 4 Nisan 2017; 23:9:0 >

• uydunet AKK leri kaldırıyor burda yetkili 2018 i bekleyin diyor yetkilimi orasıda belli değil 2018 e kadar tahaatüm var cıkmak istersen cezası ne kadar cıkıp uydunet'e geçmeyi planlıyorum 13 senelik aboneyim hiç bir faydası yok bana ttnet'in
  • cruel53 kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar müşteri hizmetleriyle kavga ettik, o kadar servis ekibi geldi sorun olarak ilkinde bir şey bulamadılar, sorun devam etti yine çağırdık dediler ki splitter'dan gelen kablo arızalı, tamam dedik değiştirdik, sonra sorun tekrar devam etti, yine çağırdık bu sefer bayağı tartıştık gelen kişiyle dedi ki modem bozuk, splitter bozuk. Yani demem o ki servisleri düzgün çalışsa zaten bu sorunlar kalmayacak. Dışarıdaki kablodaysa sorun söylesinler ona göre halledelim değilse de hızı versinler.
  • Meslektaşım gelmiş , hoş gelmiş hangi bölgede çalışıyorsunuz
  • Bayilikler neye göre veriliyor? Sadece göbekli kazıkçı tipler mi seçiliyor?
    Bayiler direk yüzümüze yalan söylüyor yanlış bilgilendiriyor, sorun olunca yanlışlık olmuştur genel şubeye gidin diyor. Sonuç malum içimize alıyoruz yalanları. Bir kere veya tek bir bayide olan birşeyi söylemiyorum. Ya tarifeleri ve kuralları bilmiyorlar, ya da direk komisyon üstünden kazıklıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacroPhageAB -- 4 Nisan 2017; 23:16:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGzeg

8 mbps'ye kadar diyorsunuz max 4 görüyorum akn dolmadan. Hadi buna ses çıkarmıyorum. Peki neden AKn dolunca 2'yi bile zor görüyorum? Şunu 2,50'ye yada 3'e sabitlemek çok mu zor arkadaşım. Şu an da AKN doldu 0,50'lerde sürünüyorum. Hayır şirket olarak hakaret yemek, küfür yemek hoşunuza mı gidiyor? Ayrıca müşteri hizmetleriniz berbat.

Ttnet kullanırken en çok çözemediğim sorun oydu. Her seferinde hız düştüğünde call centerı arıyodum " bizde sorun yok hızınız normal " geyiği çekiyolardı sonra telefonu kapatınca hız artıyodu 2 gün sonra yine çöp oluyodu. Çözemedim bende ttnet den gittim kurtuldum.
  • Nasıl işe girdiniz? İşe alımda şartlar ne? Yoksa torpille mi girdiniz?
  • Bölgede altyapı iyileştirme çalışması ne anlam geliyor detaylı olarak bilgi verir misiniz?
  • sistemde sıkıntı olduğu için 140 tl fazladan çektiler kredi kartımdan 1 sene olucak geri alamadım nasıl alabilirim ?
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    + 10 TL ekleniyor
  • flatron58 kullanıcısına yanıt
    mükerrer ödeme yapıldığına dair belge (ekstre vs.) ile en yakın ofiste çözüm masasına başvuru yapın işiniz görülür.
  • Keşke Müşteri Hizmetleri'de İnternet Hızının Santralden Ayarlandığını Bilse Anlama Kıtlığı Var Firma Olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Superonline vdsl kullanıyorum şuanda çıkmak istediğimde 450 tl cayma bedeli istiyorlar türk telekoma hattı taşımak istesem bu bedeli karşılar mı ?

Türk telekom bırakın cayma bedelini karşılamayı üstüne birde sizden para ister. Karşılasa bile ilerde bir yoluyla sizden alırlar onu.

Geçmemi tavsiye eder misiniz peki ? Yoksa superonline kullanmak daha mı iyidir ? 24 mbps 75 gb akk li yalın pakete 52 tl ödüyorum.

Superonlinede kalın kesinlikle. Türktelekomda o paket 60-70tl civarlarında ve ayriyeten bir çok site,serviste hız kısıtlaması var o hızı kullanamıyorsunuz bile. Mesela benimde 3 ay öncesinde tt 50mbpsydi ama 720p videolar bile takılıyordu,resimler geç yükleniyordu. Şuan türknet kullanıyorum en ufak takılma yok 4k videolar bile tak diye yükleniyor tek memnun kalmadığım şey hızı çok dalgalı bir gün hız 40mbps diğer gün 10mbps ama bunu türktelekomun kasıtlı olarak yaptığını düşünüyorum (vodafoneyede yapılıyordu vodafone dava açtı)

Superonlineden memnun değilseniz vodafone veya öneririm.Performans isterseniz vodafone, uygun fiyat olsun derseniz türknet öneririm.

Sol dan memnunum ama paket değiştirince taahhütün yenilenmesi canımı sıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tuna152 kullanıcısına yanıt
    eski bakır kabloların yerine yeni fiber kablolar döşeniyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.