Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beni de yakında kaybedecekler. Az kaldı, bunlar yüzünden sinir hastası olmaya niyetim yok. Hem paranın karşılığını alamıyoruz, hem de ilgilenen yok.
  • Yere dusen kotalari ne yapiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weehwet kullanıcısına yanıt
    tavsiyem en yakın ofise giderek bulunduğunuz lokasyonda sağlıklı en fazla ne kadar değer alabileceğinizi öğrenmenizdir.
  • merhaba,

türk telekom benim evime 3.5mbit hız verebiliyor normalde her ay bu hızı alırdım bu ay anlamsız şekilde hızım düşmüş 1.7 mbit hız alıyorum şikayet talebi oluşturdum 1 nisan gününden beri cevap bekliyorum ama hala bir çözüm yok dönüş yapanda yok eskiden 1-2 gün içinde ararlardı herneyse bugün çağrı merkezini arayıp tekrardan talep oluşturdum daha yüksek hız alabilmek için ne yapabilirim
  • interneto07 kullanıcısına yanıt
    en iyi teklifleri ikna masalarından alabilirsiniz. çok uygun kampanyalar var bence yüz yüze kanalla işinizi çözmeye çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Superonline vdsl kullanıyorum şuanda çıkmak istediğimde 450 tl cayma bedeli istiyorlar türk telekoma hattı taşımak istesem bu bedeli karşılar mı ?

Türk telekom bırakın cayma bedelini karşılamayı üstüne birde sizden para ister. Karşılasa bile ilerde bir yoluyla sizden alırlar onu.

Geçmemi tavsiye eder misiniz peki ? Yoksa superonline kullanmak daha mı iyidir ? 24 mbps 75 gb akk li yalın pakete 52 tl ödüyorum.

Superonlinede kalın kesinlikle. Türktelekomda o paket 60-70tl civarlarında ve ayriyeten bir çok site,serviste hız kısıtlaması var o hızı kullanamıyorsunuz bile. Mesela benimde 3 ay öncesinde tt 50mbpsydi ama 720p videolar bile takılıyordu,resimler geç yükleniyordu. Şuan türknet kullanıyorum en ufak takılma yok 4k videolar bile tak diye yükleniyor tek memnun kalmadığım şey hızı çok dalgalı bir gün hız 40mbps diğer gün 10mbps ama bunu türktelekomun kasıtlı olarak yaptığını düşünüyorum (vodafoneyede yapılıyordu vodafone dava açtı)

Superonlineden memnun değilseniz vodafone veya öneririm.Performans isterseniz vodafone, uygun fiyat olsun derseniz türknet öneririm.

Sol dan memnunum ama paket değiştirince taahhütün yenilenmesi canımı sıkıyor

O zaman türkneti öneririm fiyatı uygun taahhütte yok

• quote:

Orijinalden alıntı: UGzeg

Hocam o kadar müşteri hizmetleriyle kavga ettik, o kadar servis ekibi geldi sorun olarak ilkinde bir şey bulamadılar, sorun devam etti yine çağırdık dediler ki splitter'dan gelen kablo arızalı, tamam dedik değiştirdik, sonra sorun tekrar devam etti, yine çağırdık bu sefer bayağı tartıştık gelen kişiyle dedi ki modem bozuk, splitter bozuk. Yani demem o ki servisleri düzgün çalışsa zaten bu sorunlar kalmayacak. Dışarıdaki kablodaysa sorun söylesinler ona göre halledelim değilse de hızı versinler.

hocam bana geldiklerinde ikinci gelisleriydi kutuyuda kontrol ettirdim.adamin dedigi kutudan olsa bu bolgeden herkrs sikayet kaydi birakirdi.kontrolda ettirdim hic bir sorun yoktu kutuda. sorun kablolardaydi binanin. disaridan kablo cektiler duzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dört yıllık örgün öğretim okuman ve tt kariyer sayfasından başvuru yapman gerekli. mülakatlardan geçersen şanslısın.
  • isler nasil

• bağlı bulunduğunuz saha dolabına vdsl chip kartlar takılması gerekiyor. tabi bunlar talep doğrultusunda ve belirli önceliklerle gerçekleşmekte
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    mayıs ayı ile ilgili net bir bilgi gelmedi daha. kurum içi akk ile ilgili 2018 sonuna kadar uygulanacak olan kararı zaten ekran görüntüsü ile ekledim.
  • müşter hizmetleri de hız ayarlama yetkisi var.

• AdReNaLiNe A kullanıcısına yanıt
    fiber de en fazla 200 GB kotalı var. ama ofiste bakılabilir kampanyalarda bazen sunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidoff26

quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

quote:

Orijinalden alıntı: waltran

Geceleri kulak çınlaması dan nasıl uyuyabiliyorsunuz? Birde malum tt batıyor sonraki hedefiniz neresi?

ttnet mi batiyor hocam ? :) turkiyede ttneti batiracak olan superonline mi ? firmanin adam gibi rakibi yokki hocam. superonline den taahhutu iptal etmek isteyince 350tl diyolar adamlar iki ay kullanan adama.

ttnet akk yi kaldirsin kimse superonlineyi secmez.

superonline hizli hikayeside asparagas. hersey senin binandaki dosenen kablolarda bitiyor. iki firmaninda hizlari ayni .

superonline bir iki bolgede ozenmis alt yapiya en iyisini yapmis göstermelik onun hsricinde ne farki var ttnetten. superonline hiz veriyosa parasinida fazlasiyla aliyor. ayni parayi ttnete ver ayni hizi kullan.

evinde super online olan superonlineyi meth ediyor.

bende ikiside var. en avantajlisi ttnet kim ne soylerse soylesin.

hiz istiyosan parasini verdikce iki firmada dayiyo sana hizi hocam.

Süperonline nın farkı şu çoğu yerde daireye kadar fiber çekiyorlar bknz:FTTH

hocam fiber icin yapiyorlar onu. ucretede dahil ediliyodur veya hizmetin icindedir. binalara cekilen kablolar adi kalitesiz kablolar.fiber icin uygun olmayan kablolar. sizden sonradan sikayet gelmesin diye kablolari yenilemisler guzel bisry yapmislar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cevaplamadığınız sürece bir x kalkacak 05546xx5252 numarası kime ait nasıl öğrenebiliriz?
  • akk yeni sistemi 1 mayısta başlıcak sorun olmaz isr ve 2019 da akk kaldırcaklar tabi gine sorun çıkma ise.

• Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    180 gun yukleme yapmazsan kapanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi half life 3 -- 4 Nisan 2017; 23:36:31 >
  • Hocam internetten oyun indirmek günah mı?

• cruel53 kullanıcısına yanıt
    Hocam anlıyorum dediğinizi. Fakat bu kadar bilgisiz servis elemanı barındıran ve dışarıdaki kablolarda sorun olduğunu söylemekten bile aciz olup boşuna masraf yaptıran bir firma yani. Geldiklerinde düzgünce desinler dışarıdaki kablolarda sorun olabilir yada var onlara baktırın. Ben de tamam diyim, ona göre işlem yaptırıyım. Ama bana gelip yok sorun deyip sonra yine olunca splitterdan çıkan kablo bozuk diyip yine olunca modem splitter bozuk deyip vaktimi çalmasınlar. Bir de sorunun kabloda olduğuna inanmıyorum her arayıp bağırdığımda internetim en az 3 gün düzeliyor çünkü. Direk bunların kutusunda sorun var adım gibi eminim. Ama bugün yarın başka bir iss firmasına geçiyorum.
  • 24mb 75 gb akn paketi modem, bağlantı ve kurulum ücreti olmadan 60tl ye almıştım. İlk ay normal 60 tl ödedim. Sonraki ay 80tl fatura geldi. Aradım düzelttirdim 60 lira ödedim. Diğer aylarda 80tl fatura gelmeye başladı bu sefer 70 liraya düşürdüler. 8 lira bağlantı ücreti alınıyor her ay anlaşmada bu yoktu. Fiyatlandırmayı yapan ismi söyler misiniz. Şirkete değilde direk o adama küfür edeyim. Şirkete edince ''ana'' sayısı çoğalıyor ve çoğuda masum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.