Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence türk Telekom yeterince iyi. Ne kadar dolandırıcılıkta üstlerine olmasa da en azından aradın mı karşında birini buluyorsun ya. Tamam modemi yeniden başlatmak haricinde başka bişey bilmiyorlar, ama aradığında müşteri temsilcisine bağlanmadan önce döngüye girmiyorsun ya da bir saat sıra beklemiyorsun, bence bu da bişeydir yani aldıkları fazladan 10 lirayı buraya kesin bence örneğin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    şahsıma sadece bir kere hakaret edildi yaklaşık 1,5-2 sene önce onu da güvenlik görevlisi dışarı çıkarttı. işimi iyi yaptığımı düşünüyorum o yüzden küfür yemedim.
  • 1-2 ay önce aranınca , faturanıza aylık 5 lira daha fazla vermek durumundasınız, devletin yaptığı bir zam bu bizimle alakası yok gibi bir şey söylendi.

Böyle bir durum var mı ? Taahhüt devam ediyor bu arada, kontrol etmeye de vaktim olmadı.
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmemek ayrı konu ile ilgili şirket içi yazışma olmadığından dolayı bilgi verememem ayrı bir durumdur. AKK uygulaması ile ilgili tek gelen yazının ekran görüntüsünü yayınladım zaten. Bu ay kurum içi eğitim atayabilirler belki mayıs ayı yaklaştığı için. Tekrar söylüyorum konu ile ilgili şuan için yöneticilerin bizlere iletmiş olduğu bir bilgi yok.
  • ilker07 kullanıcısına yanıt
    öyle bir durum yok kesinlikle. taahhüt yaptığınız tarihten itibaren istediği kadar zam gelsin siz bitene kadar etkilenmezsiniz. 5 tl fark genelde AKK arttığı zaman uygulanıyor her 25 GB artışta 5 tl uygulanıyor.
  • Zaten orada yöneticilere çatmak istedim, sonuçta sizin söyleyeceğiniz kuralları koyanlar onlar. Bilgilendirdiği kadar söylemek zorundasınız.
  • Owww desene çözüm yok. Gitti boşu boşuna 10 GB lık paket.

O zaman bir bakınayım hangi şirkete geçiş yapayım yarın.

• Bilmiyorum bilginiz var mı, ama merak ettiğimden dolayı soruyorum.KYK yurtlarına ne kadar bandwith verilmekte?Büyük ihtimalle bu sayı yurttan yurda değişiyor, o yüzden şöyle sormak daha mantıklı;İstanbul'daki en büyük yurtlara (Atatürk ya da FSM) verdiğiniz bandwith ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

mayıs ayı ile ilgili net bir bilgi gelmedi daha. kurum içi akk ile ilgili 2018 sonuna kadar uygulanacak olan kararı zaten ekran görüntüsü ile ekledim.

tamam zaten ben akk kalkacak demiyorum yeni düzenleme olacak hızlara göre yani sizin paylaşmış olduğunuz resimde akk aşım hızı kaç olacağı belli değil mayıs uygulamasından illaki haberiniz vardır bazı müşterilerin bile haberleri var ise sizin nasıl olmuyor garip değil mi bu durum
  • Superonline kullaniyorum.16 mgbit hizi altyapim desteklemiyormus tt ile gorusun dediler.tt u aradim biz bisey yapamayiz superonline ile gorusun dediler.Ne yapmaliyim altyapinin 16 mgbiti desteklemesi icin

• quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

1 ay beni oyaladı türk telekom internet hattımı taşımadı yok şu gün olacak yok bu gün olacak,bazı çalışanlarda hiç olmayabilir diyorlardı bağlanma işlemi Allahtan 1 ay kalmıştı taahhüt bitmesine ucuz kurtuldum geçtim superonlineye. 12-13 ay kalsa demek vay halime 1 sene interetsiz takılacaktım. herkes işten kaçma peşinde bence superonlineye geçmişim internetim bağlanacak beni arıyor biri diyor ki dalga geçer gibi bugün internetinizi bağlayalım size aynı tarifeyi 10-15 tl indirimli verelim bizde kalın madem bugün bağlayacak gücün var 1 ay niye süründürdün beni işte böyle bir firma.

bu oyalama isinin aynisini superonline yapti bana. ustelik adamlara dukkanimda internet olmadan satis yapamam bana en kisa surede internet lazim dedim.tamam dediler. tam 3 hafta bekledim. cep telefonumda ki net olmasa halim perisandi. gittim ttnete gectim. cayma bedeli de superonlinede ki gibi donuna kadar alacak fiyat cikarmiyolar.

aga adsl ise superonlinenin sucu olmuyor turk telekom bakıyor ya işleri arka plana atıyor. mesela ilk superonlineye başvurdum eve interneti açacak adam gelmedi ayar yapacak olan ankastrede. diyorum neden gelmiyor turk telekom göndermiyor belgeleri ağırdan alıyor dediler 1 ay oyaladılar böyle. sonunda dedim yapacak bişey yok malesef ttnetti o zaman ismi ona geçecem diye 2.gün adam geldi taktı interneti gitti.

• RequalS kullanıcısına yanıt
    Cumhurbaşkanından ismiyle bahsedilmez. Genel kural, soyisim kullanılmasıdır; Erbakan, Demirel, Özal, gibi.
    Ayrıca bahsi geçen kişi 64 yaşında, bu yönüyle de abes kalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

quote:

1 ay beni oyaladı türk telekom internet hattımı taşımadı yok şu gün olacak yok bu gün olacak,bazı çalışanlarda hiç olmayabilir diyorlardı bağlanma işlemi Allahtan 1 ay kalmıştı taahhüt bitmesine ucuz kurtuldum geçtim superonlineye. 12-13 ay kalsa demek vay halime 1 sene interetsiz takılacaktım. herkes işten kaçma peşinde bence superonlineye geçmişim internetim bağlanacak beni arıyor biri diyor ki dalga geçer gibi bugün internetinizi bağlayalım size aynı tarifeyi 10-15 tl indirimli verelim bizde kalın madem bugün bağlayacak gücün var 1 ay niye süründürdün beni işte böyle bir firma.

bu oyalama isinin aynisini superonline yapti bana. ustelik adamlara dukkanimda internet olmadan satis yapamam bana en kisa surede internet lazim dedim.tamam dediler. tam 3 hafta bekledim. cep telefonumda ki net olmasa halim perisandi. gittim ttnete gectim. cayma bedeli de superonlinede ki gibi donuna kadar alacak fiyat cikarmiyolar.

aga adsl ise superonlinenin sucu olmuyor turk telekom bakıyor ya işleri arka plana atıyor. mesela ilk superonlineye başvurdum eve interneti açacak adam gelmedi ayar yapacak olan ankastrede. diyorum neden gelmiyor turk telekom göndermiyor belgeleri ağırdan alıyor dediler 1 ay oyaladılar böyle. sonunda dedim yapacak bişey yok malesef ttnetti o zaman ismi ona geçecem diye 2.gün adam geldi taktı interneti gitti.

superonlinenin kendi alt yapisi olan yer hocam. alt yapi adsl dahi olsa gelip hizlica hizmet vermrk zorunda. sonucta ben superonlineyi ariyorum onlara ariza bildirimi yapiyorum. arada ttnet yokki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında bunlardan evvel kınanması gereken bir kurum var "kablonet" uzayda uydumuz var diye reklam yapıyorlar daha bizim mahallede altyapıları yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

mükerrer ödeme yapıldığına dair belge (ekstre vs.) ile en yakın ofiste çözüm masasına başvuru yapın işiniz görülür.

Valla birdünya yol denedim kart extrası dahil hep dönderdim fax ile mail ile ama sonuç alamadım
  • telekom sadece bu dünyada değil ,öbür tarafta da zor sorularla imtihan edilecek :)

hadi bu dünyada ,efendim alt yapı desteklemiyor diyerek millete 16 mbit diye 4-5 mbit verip ,aynı parayı alınca kimse hesap soramıyor (hatta bana ultranet diye sattıkları yazlık hat ile 0.50 mbit. için aldıkları 200 küsür tl.nin hesabı verilir mi acaba ,tabi kablo arızası var denilerek 15 gün hiç internet vermemeleri vs.)

16 mbit çok rahat alırken ,birkaç ayda bir hızı 8 mbite düşürüp hattınız desteklemiyor demeleri ve bir yığın kavga sonunda o desteklemeyen hat hokus pokus ile yeniden desteklemesinin hesabı nasıl verilecek ?

fiber kablo çekmeyip ,efendim sizin bölgenizde fiber hattı yok deyip ,fiber ile daha yavaş interneti aynı fiyata yada daha ucuza vermenin hesabı nasıl verilecek ? (telekom fiber çekmiyorsa suç bizim mi)

abonelik sonrası bir problem nedeniyle hiç verilmeyen hizmet için yada ayın belli bir bölümü verilmeyen hizmet için ücreti tam almanın hesabı nasıl verilecek ?

siz 2 ekmek parası verseniz ve size 1 ekmek verip aynı parayı alsalar itiraz etmez miydiniz ?
    (misal) verilen 2 tl. lik hizmet için 20 tl. almanın hesabı nasıl verilecek ?

ha bu soruları size soruyor gibi yapıyorum ama "kızım sana söylüyorum ,gelinim sen anla" misali yani :)

• maliyeci18 M kullanıcısına yanıt
    TAYYİP-- Hakarette Ediyimmi ? Napcan EGM yemi bildiriceksin.
  • half life 3 kullanıcısına yanıt
    Galiba Hiçbiri Bilmiyor Yetkilerini Anlamıyorlar Çünkü Ben ilk açtığımda hatı 12-13 mbps alırken şimdi 5mbps alıyorum
  • hat değerlerini paylaşın bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi half life 3 -- 5 Nisan 2017; 8:13:50 >
  • half life 3 kullanıcısına yanıt
    Hat değerleri böyle ancak dediğim gibi başta 12 mbps alıyordum sonra ne olduysa böyle kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Hamilton -- 15 Mayıs 2017; 20:45:1 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.