Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • snr yuksek olsun diye 8MBps vermişler zaten max 10MBps alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: half life 3

snr yuksek olsun diye 8MBps vermişler zaten max 10MBps alır.

İki katı yine iyidir hocam 720p'de takılmaz en azından ay başında bile 75gb akk var zaten yetmesede 5-6 gün götürüyor zar zor gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Hamilton -- 5 Nisan 2017; 8:34:7 >
  • 3MBps 1080p izliyorum adsl de

• half life 3 kullanıcısına yanıt
    Mayısta'ki düzenlemeden sonra akk'li veya akk'siz fark kalmıcak bu gidişle her türlü 5mbps gelcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Hamilton -- 5 Nisan 2017; 8:34:56 >
  • wizkhalifa1903 kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle ayak yapmıyorum önce üslup konusunda anlaşalım. Sorunun halledilmeyecek problem değil gidersin müdürlüğe iptal müşterisi olarak alırsın sıranı hattının üzerinde kampanya yoksa tarifeni standart hatta çektirirsin üzerine indirim kampanyası alırsın aylık 19 TL ye denk geliyor. Kimse sana her ay 35 TL ver demiyor. Ha bu uymadıysa internet aboneliğin var ise yine aynı masadan THK hakkında bilgi almak istiyorum hatta hattımı internet ile tek paket yapmak istiyorum de. Telefon faturası internet faturası ayrı gelmesin. Tek faturada gelsin. Şuan internete ne ödüyorsan 10 TL fazlasını ödersin.

ayrıca ekmeğimizi kazandığımız yere laf söyletmek istememek ayak mı oluyor. hangi eleştiriye Allah kitap katmışım. Birşeyler yazarken iki kere düşünün öyle yazın. Lütfen polemiğe girmeyelim. Yukarda nasıl yol izleyeceğinizi detaylı yazdım. saygılar.
  • flatron58 kullanıcısına yanıt
    fax ile mail ile değil direk çözüm masasına gidin en yakın müdürlükte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Öğrenciyim bu sene yeni yapılmış bir sitede ev tuttuk her türlü yapının hazir olduğu sadece telekomun gelip altyapıyı apartmana baglayacagini 1 günde gelip halledilir olarak söylendi.

8 ay oldu yan apartmanlarda altyapı var hala Telekom bizim binaya çekmedi dolayısıyla net alamıyoruz. Oysaki başta gidip burdaki telekom muduruyle konuştuğumda en geç 1 ay sonra halledilir demisti 3 ay sonra gidip sorduğumda en geç ocakta gelir demişti hala yok.

Müteahhit her türlü başvurunun yapıldığını telekomun gelip baglamadigini soyluyor.

Sizce doğrusu nedir bu kadar sürmesi normal mi yoksa rüşvet veya siyasi etkenler mi gerekiyor bu iş için ?

Özelden adres bilgilerini verebilirim işin aslı neymiş yardımcı olabilir misiniz ?

Ayrıca yan apartmanın kutusundan baglattirmayi denedim izinde vermediler en fazla 30 metre kabloyla direkten çekilebilir aynı yerden elektrik kablosu da geliyor zaten...

Bizim yeni binaya da bağlanması 8 ay sürmüştü.Bizden önce başvuran da varmış bi de.

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    1200 m biraz uzun bir mesafe ama toplu bir şekilde imza toplanıp dilekçe verirseniz bununla ilgili size net geri dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz. En kötü ne zaman olacağını öğrenirsiniz.
  • Bizim altyapımızı kullanarak bizden daha iyi değerleri vermesinin imkanı yok.
  • Öncelikle şunu net bir şekilde belirteyim. Satışı yapılan her ürünün aynı yerde iptali BTK kararıyla yapılmalıdır. evet müşteri hizmetlerinden yapılan iptal başvurusu 7 günü kapsar o 7 gün içersinde herhangi bir ofise veya mağazaya gidip ıslak imza atmanız gerekir. Aksi halde hat tekrar açılır ve fatura yazmaya başlar. İşlemi yapamam diyen mağaza için de dilekçe yazıp en yakın müdürlüğe bırakmış olursanız emin olun ki uyarı alacaklardır. Hatta onu diyen çalışandan savunma yazısı isteyeceklerdir.
  • Lxde kullanıcısına yanıt
    gönderin bakalım.
  • 25 TL ye 4 GB 750 DK 1000 SMS var + 1,5 TL telsiz kullanım ücreti var toplam 26,5 TL ye denk geliyor. Numara taşıma kampanyası işinizi görür umarım.
  • part kullanıcısına yanıt
    superonline ile iletişime geçip paket hızınız gerçekten 24 mbps mi onu öğrenin derim. ayrıca pm den adres bilgisi yazarsanız değer bilgisi de verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

superonline ile iletişime geçip paket hızınız gerçekten 24 mbps mi onu öğrenin derim. ayrıca pm den adres bilgisi yazarsanız değer bilgisi de verebilirim.

Tt de hangi departmandasınız?

• tt bi mdoem verdi tp link diye.

şuan wireless kullanıyorum ama kablolu kullanmak isteğimde internete girmiyor pc ye kabloyu takınca. sadece wifi ile girilebiliyor sebebi nedir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjayra -- 5 Nisan 2017; 10:6:59 >
  • KekiR kullanıcısına yanıt
    müşteri elde tutma birimi
  • bunun birkaç sebebi olabilir. aradaki ethernet kablosu arızalı olabilir. modemin kablolu ayarlarında sıkıntı olabilir. en son olarakta bazı pc lerde wifi açıkken kablo taktığında algılamıyor. ama wifi den internete girmeye devam ediyor. galiba bu tarz bir sıkıntı değil sizin ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

müşteri elde tutma birimi

Allah yardımcınız olsun. Yıllardır tt kullanıcısıyım aile tarifesinde her ay net hızını geçmekten 200 den aşağı fatura ödemiyordum şu herkesin 19 tl ye kullandığı 1000dk 6 gb interneti çirkef olmamamdan dolayı her bir aile bireyim için 30 küsura alabildim varmıdır bir düşürme yolu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KekiR -- 5 Nisan 2017; 10:14:53 >
  • KekiR kullanıcısına yanıt
    eğer taahhüt yaptıysanız 30 TL üzerinden biraz zor. Bitiş tarihini beklemeniz gerekir.
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    evet haberim var ama bize kesin bir bilgi verilmediği için konu ile ilgili atıp tutmak istemiyorum. Yanlış bilgilendirmek istemem kimseyi. Şİrket bizi konu ile ilgili ne zaman detaylı bilgilendir o zaman net cevabı veririm.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.