Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTnet in eski sayılacak bir modemini kullanıyorum ve binanın altyapısından dolayı gerçek hızda net kullanamıyorum. Modemi değiştirmemin ne kadar faydası olur veya olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antlion

Superonline bana 449 TL'lik akksiz full 100 mbit limitsiz tarifeyi 55 TL'ye verdi. Siz olsanız kesin onu bu fiyata vermezdiniz bunu para telekom

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor

Yanlış anlamayın burda superonline savunmuyorum fakat türk telekom olsa bu tarifeyi bu fiyattan veremeyeceğini biliyorum Çünkü çalışanlarına bile en fazla %20 indirimli fiyattan veriyor oda kotalı akk li ve daha yüksek fiyattan TT'den zamanında çok çekmiştim

hocam böyle nasıl ucuza getiriyoruz müdürlüğe giderek felanmı ?

• El altından size her az 50tl versem benim akk'yi görmezden gelir miydiniz?
  • Burock Holmes kullanıcısına yanıt
    Hayır şans diyelim Turkcell CEO Kaan beyi retweetlememden sonra kendisinin bana ulaşarak seni 100 mbit kotasız yapalım demesi

normalde eski tarifem 25 mbit 50 gb akk 55 tl di
    şimdi 100 mbit full limitsiz 55 tl
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    O zaman Türknet'e göz kırpıyorum :D
  • Neden kafanıza göre, tahhüt yapıyorsunuz 2 senelik tahhütü bildik bekledik 3. senenin 6. ayından ttnetten vodafone'a geçtik diye davalığız sizinle sebep 4 senelik daha taahüt yapılmış, hadi buraları es geçelim.

Davayı anayasa mahkemesine kadar mı taşımayı planlıyorsunuz 3 sefer bizim lehimize çıktı karar neyin kafasıdır bu ?

Not: Tamam sen çalışanısın bunların hiç birinde suçun yok ama ttnet lafını duyunca cinlerim tepeme çıkıyor çık başka bir yere gir :D
  • İyi akşamlar öncelikle. Şu anda elektronik ve haberleşme bölümü okuyorum ve staj yapmam gerekiyor. Türk telekomda staj yapmak denildiği gibi benim için bir avantaj sağlar mı ?
  • Turktelekom hattım var, yaklaşık 2 aydır İnternete girmiyor. Tek girdiği şey facebook ve twitter. Onun haricinde internet namına bir şey yok. Çözüm için daha önce 4-5 kez müşteri hizmetlerini aradım bir sonuç alamadım. Turktelekom bayisine gittim onlarda sorunu çözemedi.

Çözemezsem hattı başka bir operatöre taşıyacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quemoy

Turktelekom hattım var, yaklaşık 2 aydır İnternete girmiyor. Tek girdiği şey facebook ve twitter. Onun haricinde internet namına bir şey yok. Çözüm için daha önce 4-5 kez müşteri hizmetlerini aradım bir sonuç alamadım. Turktelekom bayisine gittim onlarda sorunu çözemedi.

Çözemezsem hattı başka bir operatöre taşıyacağım.

Aynı sorunu yaşadım çözemediler, bende vodafone geçtim sorunsuz kullanıyorum aynı telefonumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

şuan da en düşük fiyatların bulunduğu kampanya ismi hepsi dahil ücretler aşağıdaki gibi.

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor

dostum engelli fiber abonesiyim , 1,5 ay oldu 24 ay taahhüt verdik . biz 24mbit hız 35gb akk sosyal pakete 49,80 lira ödüyoruz herşey dahil (yalın erişim , bağlantı ücreti vs...) şimdi ben hızı bir tık arttırınca kaç para ödeyeceğim , mesela 35 mbit hız yapabilirmiyiz , listedeki fiyatları anlamadım , daha doğrusu çözemedim . bana avantajlı bir güzellik yapabilirmisin ?

• TürkTelekom'un yurtiçi/yurtdışı fiber kapasitesi tam olarak nedir?
    Real kullanım miktarları hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Kapasitenin ne kadarı kullanılıyor?
    Özellikle yurtdışı linklerin kullanım miktarları nasıldır?
    İnternet neden bu kadar yavaş?
    Kapasite sorunu mu var başka sorunlar mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 5 Nisan 2017; 0:12:10 >
  • CR7'ye bir reklam için dünya kadar para vereceğinize neden borcunuzu ödemiyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

quote:

Orijinalden alıntı: waltran

Geceleri kulak çınlaması dan nasıl uyuyabiliyorsunuz? Birde malum tt batıyor sonraki hedefiniz neresi?

ttnet mi batiyor hocam ? :) turkiyede ttneti batiracak olan superonline mi ? firmanin adam gibi rakibi yokki hocam. superonline den taahhutu iptal etmek isteyince 350tl diyolar adamlar iki ay kullanan adama.

ttnet akk yi kaldirsin kimse superonlineyi secmez.

superonline hizli hikayeside asparagas. hersey senin binandaki dosenen kablolarda bitiyor. iki firmaninda hizlari ayni .

superonline bir iki bolgede ozenmis alt yapiya en iyisini yapmis göstermelik onun hsricinde ne farki var ttnetten. superonline hiz veriyosa parasinida fazlasiyla aliyor. ayni parayi ttnete ver ayni hizi kullan.

evinde super online olan superonlineyi meth ediyor.

bende ikiside var. en avantajlisi ttnet kim ne soylerse soylesin.

hiz istiyosan parasini verdikce iki firmada dayiyo sana hizi hocam.

290 milyon dolar ikinci borç taksitinide ödeyemedi,borcunu ödeyemeyen şirket batıktır ve haczi gerekir. bankalar korkudan el koyamıyor hisselere.

• Bir şey sormayayım da eğer iyi biriysen edilen milyarlarca küfür için kusura bakma birader.

• Mahallemde 2 yildir altyapi yoktu, yakin zamanda hat cekildi, baglanti tamamlandi. 2 hafta oluyor, net icin TT bayisine gittim fiber çalışması var sinyal verilmemis daha diyor, Superonline'ye gidiyorum ADSL veya VDSL icin port yok diyor ne bicim is anlamadim.

Ne yapmalı hocam surec hizlanmaz mi?

• 2-3 gün önce internetimde ki yavaşlık sebebi ile müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı bıraktım ama çare olmadı. bu gün tekrar arayınca elit hizmet falan diye bi saçmalıkları varmış ve arızayı gidermek adına ankastreyi dahi değişseler parasını ben verecekmişim. sizce bu hizmetten yararlanmalımıyım? hayır diyorsanız n yapmalıyım.

• Merhaba

Ben Eylül 2016da yeni adrese taşındım, tt internet hattımı taşımak istedim fakat port yok denildi ve ne zaman gelir bilinmez diye cevap verildi ben de bunun üzerine iptal etmek istediğimi söyledim, ordaki çalışanın cevabı iptal etmeyin donduralım daha sonra iptal etmek istediğinizde bu bir gerekçe olur denildi. Ben de bu belirsiz süre içinde internet kullanmam gerektiğinden dolayı turknet ile taahhüt yaptım.

Geçen ay beni tt aradı port açıldı denildi ben iptal etmek istediğimi söyledim, telefonda merkezden yapabileceğim söylendi. Merkeze iptal için gittim taahhüt var borç çıkar diye cevap verildi bu kez de.

Bu nasıl bi anlayıştır hem ne zaman port geleceğini bilinmiyor hem iptalden caydırılıyor.,iptal etmek istediğimde de borç çıkarılıyor.

Madem borç çıkacaktı neden donduruldu? Merkezdeki yetkili ile konuştum port yokken iptal etseydiniz borç çıkmazdı diyor. E ben zaten başta iptal etmek istediğimi söyledim oradaki çalışan caydırdı beni.

Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Bu ay 5 aylık dondurma süresi doldu ve artık port görünüyor.

• jinjin kullanıcısına yanıt
    boş port yoksa ya o dolaptan internet kullanan biri hattını iptal edecek boşalcak yada yeni port aktarılacak. Sizin iş yarın da olabilir 1 sene de sürebilir üzgünüm. :(
  • Ayda ortalama yediğin küfür sayısını söyleyebilir misin ?
  • Sorular zor değil hocam. Sadece fazla kişi soru sorduğu için yoğun. Ayrıca AKK düzenlemesi hakkında bir şey bilmemen çoğu kişinin kafasında klasik Türk Telekom çalışanı tipini yarattı..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.