Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski oturduğum sitede bakır telefon hattı yoktu ve ev telefonunu fiber hat üzerinden modem gibi bi kutuyla alıyordum. Taşındım ve o hattımı kapatmak istiyorum fakat telekom ofisleri müdürlüklere gitmem gerektiğini söylüyorlar. Hafta içi işten izin alıp gidemiyorum. Cumartesi günü açık olan bi müdürlük buldum. gittim. kapatma başvurusunu cumartesi yapamayız, hafta içi gelin dediler. Aylardır kullanmadığım telefon hattına boşa para ödüyorum. Bu hattı nasıl kapatabilirim?
  • Ümraniye Atakente ne zaman fiber gelir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom'da çalışıp devamlı küfür yiyeceğime çalışmam daha iyi
  • Gecen gün superonline kıyafetiyle tt ye girdim sansima o gün de olay çıktı bağırıp çığırdı birileri müdurlerin hepsi dik dik baktı

Sorum şu

Altyapim yoksa dilekçe harici ne yapmam gerekir

Buarada superonline fiber teknis servis elemaniyim

• Yeni binaya taşındım temmuzdan beri internet bağlatmaya çalışıyorum, port yok bahanesi ile bağlamadılar şimdi ise port var fakat yine bağlayamıyorlar saha ekipleri rüşvet istiyor. Ne önerirsiniz?

• Hocam Mayıs 18 itibari ile tahattüt bitiyor 24 Mbps alıyorum Türk Telekom'dan bana 35 Mbps için uygun teklif verirler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Superonline vdsl kullanıyorum şuanda çıkmak istediğimde 450 tl cayma bedeli istiyorlar türk telekoma hattı taşımak istesem bu bedeli karşılar mı ?

Türk telekom bırakın cayma bedelini karşılamayı üstüne birde sizden para ister. Karşılasa bile ilerde bir yoluyla sizden alırlar onu.

Geçmemi tavsiye eder misiniz peki ? Yoksa superonline kullanmak daha mı iyidir ? 24 mbps 75 gb akk li yalın pakete 52 tl ödüyorum.

Superonlinede kalın kesinlikle. Türktelekomda o paket 60-70tl civarlarında ve ayriyeten bir çok site,serviste hız kısıtlaması var o hızı kullanamıyorsunuz bile. Mesela benimde 3 ay öncesinde tt 50mbpsydi ama 720p videolar bile takılıyordu,resimler geç yükleniyordu. Şuan türknet kullanıyorum en ufak takılma yok 4k videolar bile tak diye yükleniyor tek memnun kalmadığım şey hızı çok dalgalı bir gün hız 40mbps diğer gün 10mbps ama bunu türktelekomun kasıtlı olarak yaptığını düşünüyorum (vodafoneyede yapılıyordu vodafone dava açtı)

Superonlineden memnun değilseniz vodafone veya öneririm.Performans isterseniz vodafone, uygun fiyat olsun derseniz türknet öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 4 Nisan 2017; 22:55:26 >

• Allah patronlarınızın belasını versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceleri kulak çınlaması dan nasıl uyuyabiliyorsunuz? Birde malum tt batıyor sonraki hedefiniz neresi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

1 ay beni oyaladı türk telekom internet hattımı taşımadı yok şu gün olacak yok bu gün olacak,bazı çalışanlarda hiç olmayabilir diyorlardı bağlanma işlemi Allahtan 1 ay kalmıştı taahhüt bitmesine ucuz kurtuldum geçtim superonlineye. 12-13 ay kalsa demek vay halime 1 sene interetsiz takılacaktım. herkes işten kaçma peşinde bence superonlineye geçmişim internetim bağlanacak beni arıyor biri diyor ki dalga geçer gibi bugün internetinizi bağlayalım size aynı tarifeyi 10-15 tl indirimli verelim bizde kalın madem bugün bağlayacak gücün var 1 ay niye süründürdün beni işte böyle bir firma.

bu oyalama isinin aynisini superonline yapti bana. ustelik adamlara dukkanimda internet olmadan satis yapamam bana en kisa surede internet lazim dedim.tamam dediler. tam 3 hafta bekledim. cep telefonumda ki net olmasa halim perisandi. gittim ttnete gectim. cayma bedeli de superonlinede ki gibi donuna kadar alacak fiyat cikarmiyolar.

• sokak başında çeken 4g eve gelince çekmiyor 4g çekim kapsaması baya kötü sizde evimde de çekmesi için bir şeyler yapabilir miyim
  • sokağın karşısında, ve hatta yan sokakta bağlantı varken bizim eve çekmek istediğimizde neden kablo parasını bizden istiyorlar ?

sizin adreste direk yok diyorlar, zamanında vardı ama o zaman da telefon için sokağın köşesinden eve kadar olan kablonun parasını almışlardı babamdan.

bu saçmalık nasıl açıklanıyor ?
  • İnterneti beleş kullanıyor olmasanız hangi servis sağlayıcıdan hizmet alırdınız?

• interneto07 kullanıcısına yanıt
    1 mayısı bekleyin.

• fiilen batık olduğunuz halde neden rehin hisselere malum iki banka el koymuyor? ne ayrıcalığınız var. açıklayın.
  • Turkcell Fiber

• quote:

Orijinalden alıntı: tahayusuf23

Hocam Mayıs 18 itibari ile tahattüt bitiyor 24 Mbps alıyorum Türk Telekom'dan bana 35 Mbps için uygun teklif verirler mi

24 ay tahattüt verdirtip 35mbps 100gb gibi bir pakete eminimki 80tlnin aşağısında istemeyeceklerdir. Onun yerine başka isslere bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 4 Nisan 2017; 22:57:41 >
  • 8 mbps'ye kadar diyorsunuz max 4 görüyorum akn dolmadan. Hadi buna ses çıkarmıyorum. Peki neden AKn dolunca 2'yi bile zor görüyorum? Şunu 2,50'ye yada 3'e sabitlemek çok mu zor arkadaşım. Şu an da AKN doldu 0,50'lerde sürünüyorum. Hayır şirket olarak hakaret yemek, küfür yemek hoşunuza mı gidiyor? Ayrıca müşteri hizmetleriniz berbat.
  • 4 aydır tl yüklemiyorum hattım kapanır mı

• Türktelekomun verdiği zyxel zyxel vmg3312-b10b modem güncellemeden sonra çeşitli hatalar vermeye başladı nereye yollamam gerek acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 4 Nisan 2017; 23:3:1 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.