Şimdi Ara

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
12
Favori
90.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zaman batıcaksınızda sizden kurtulucaz?
  • Neden verdiğim paranın karşılığını alamayıp aynı zamanda tecavüze uğramış hissine kapılıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

Konu ile alakalı kurum içi bilgilendirmenin görüntüsü aşağıdadır;

BTK AKN Uygulaması 1 Mayıs İtibari ile Yenileniyor

Kardeşim akn 2019 başına kadar devam edecek fakat Mayıs ayında hıza göre akn sonrası hız limitleri olacak, mesela benimki 24 mpbs ye kadar olanlar 3 mbit değil hız düşümü 8 mpbs olacak.

Benimki 50 mbit, benimki kaca düşecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modemler santral ve müdürlüklere geliyor sadece şimdi nedense ttnet bayisine modem gelmiyor.

• darkwood0 kullanıcısına yanıt
    müdürlük deki müşter hizmetler nasıl doğru söylüyor bilseniz abone yapmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: Atını Dürten Kovboy

Oturduğumuz apartmanda altyapı yok. Dilekçe verdik. Bekleyin dediler. Ne kadar beklememiz lazım?

Ayni durum bendede var . 1.5 yildir alt yapi alamadık oturduğumuz sokağa . bende İzmirin merkezinde oturuyoruz. Belediye kazı izni vermiyor . direk ile çekin dedi türk telekoma . tmm dediler ama onun masrafiniza türk telekom ödem istemiyor bizede yalan yanlış bilgi vererek geçiştirmeye çalışıyorlar . ne yaptıysa olmadı. Büyük ihtimal altyapı gelmiyecek

• Ben elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Türk Telekom'da staj yapmak istiyorum. AR-GE işlerinde bana bişeyler katabilecek bi firma mı? Stajım dolu dolu geçer mi?

Bana staj ayarla sana benden aspava 😝

• quote:

Orijinalden alıntı: bahran

quote:

Orijinalden alıntı: cinkafa

İnternetimin hızı düşük ve bilerek düşürüldüğünü düşünüyorum. İlk 16 mbite geçtiğimde 18 mbit net veriyorlardı. Şimdi ise 10 mbit internet veriyorlar. 16 mbps'a kadar desteğini biliyorum fakat şu anda hızimın düsük olması nedeniyle aradıgımda hattınız desteklemiyor diyorlar. Ne önerirsiniz ?

BTK'ya göre AKN harici vaad edilen hızın aylık ℅80'ini vermek zorundalar. Yani 16 ise AKN durumsuz bir ayda ortalama 12 mbit alman lazım. Tabii onlar senin apartman girişine kadar bakıyor gerisi senin sorunun olarak görüyor, elit hizmetleri falan var. Bu konu için ben çağırdım gelmediler arkadaş yardımcı olur, umarım.

Ultra Limitsiz Plus 100 GB AKN
    16 mbps'a kadar

• 10 dakikada bir İnternetim kopuyor müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim herhangi bir kopma goruntulenmedigini söylediler ben mi paranoyak oldum acaba zevk için mi arıyorum müşteri hizmetlerini İnternet kopmadigi halde

• quote:

Orijinalden alıntı: Brystine

Yere düşen bağlantı kalitesini ne yapıyorsunuz?

• Telefon kablomu yenilemek için elit ekip çağırdım yenilediler şimdi vdsl geçmek istiyorum mh ile konuştum ama hattıma işlem açılmış ekip tarafından beklemede diyormuş. Ekiplerin genel müdürlüğe sorunun hallolduğuna dair bilgi vermesi lazımmış bu yüzden beni vdsl geçirmiyorlar, cuma günü geldiler kabloyu değiştirdiler gittiler 4 gün oldu bekliyorum. Ne zaman düzelir bu?

• Tam olarak ne mezunusun ve tam olarak ne işle meşgulsünüz?

• Konunun bu mesajdan sonra kapatılması gerekirdi. Gerçi çoğu Türk Telekom mh temsilcileri de böyle olaylardan bi haber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansa Magna -- 5 Nisan 2017; 0:57:45 >
  • Ben bu listeye baktım FIBERNET LIMITSIZ 100GB paketi beğendim 35mbps 62,90 olan. Şuanda 61 liralık tahattüm var 24mbps 50gb kotalı. Geçiş yapabiliyor muyum?

• Daireme fiber hat çektirmek için ne yapmam gerekiyor? Diğer daire sakinleri bu duruma yanaşacak tavırda ve durumda değiller.
  • 1 mayısta akn iyileştirmeleri uygulanacak mı?

• Evimin 20 metre ötesine tip7 kabin kondu 30a profilli. ulaşılabilir hızım 85-90 mbit arası gözüküyor. Buraya kadar her şey çok güzel. Modem de alacak şekilde başvuruda bulundum daha sonra modem almaktan vazgeçtim bunu da telefonda bildirdim. Bana modemi iptal edemiyoruz başvurunuzu iptal etmeniz gerekir dendi. Onayladım ama cumadan beri lanet bir başvuru hala iptal edilemedi. Başvurmak 10 dakika iptal etmek 4 gün. Bunun sebebini çok merak ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: interneto07

quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

Konu ile alakalı kurum içi bilgilendirmenin görüntüsü aşağıdadır;

Kardeşim akn 2019 başına kadar devam edecek fakat Mayıs ayında hıza göre akn sonrası hız limitleri olacak, mesela benimki 24 mpbs ye kadar olanlar 3 mbit değil hız düşümü 8 mpbs olacak.

Benimki 50 mbit, benimki kaca düşecek?

4 Mbit/s - 8 Mbit/s arası artık 3 Mbit/s
    8 Mbit/s - 16 Mbit/s arası artık 5 Mbit/s
    16 Mbit/s - 24 Mbit/s arası artık 8 Mbit/s
    24 Mbit/s - 50 Mbit/s arası artık 16 Mbit/s
    50 Mbit/s - 100 Mbit/s arası artık 24 Mbit/s
    100 Mbit/s - 500 Mbit/s arası artık 32 Mbit/s
    500 Mbit/s - 1000 Mbit/s arası artık 64 Mbit/s

• Neden herkese 8mbps kitliyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yakupkaratas255

Milletten dunyanin parasini kesiyorlar, en az gelirleri aylik 1 milyar liradir tt satildigindan beri hizmet kisitli dendiginde kasada para yok deniyor hep araplara mi gidiyor degirmenin suyu nerede bizom kablolarimiz trafolarimiz o paralara trafo fabrikasi kurulur

Adam niye yatırım yapsın?

https://forum.donanimhaber.com/turknet-ten-sevindiren-hamle-adil-kullanim-kotasi-kaldirildi--124969297-2#124970491

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.