Şimdi Ara

BTK'dan Mavi Balina oyunu uyarısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah aşkına kimse sadece bu değil, bu ve benzeri konularda çocukları ve aileleri eğitmeyi düşünmüyor mu? Bugün mavi balina yarın kırmızı olur, eğitimdir asıl olan...

• vay be uyaracak duruma düştük..

• -Anne BF1'de multi atabilir miyim?

-111!11!1!!1!11bir1!!

404 Not Found

• acilen bu forumda bu oyunun yayılması lazım
  • Buna benzer bir film izlemiştim adamın cep telefona mesajlar geliyor mesajlarda istenen talimatları yerine getirince bir üst seviyeye geçiyordun adını hatırlayamadım filmin

• Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
  • Allah razı olsun bu oyundan da sayenizde haberimiz oldu. Şimdi bu neymiş diye araştırmaya başlar bizim gençler.

• beni etkisi altına alacak bir oyun arıyorum senelerdir umarım bu oyun işe yarar yoksa oyunlardanda birşey anlamıyorum artık cok sıkıcı geliyor :)

• taktılar şu balinaya her ay haberi çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luther dizisinde mavi balinanın aslı var zaten ikinci sezonda

• Biri bana şu oyunun linkini atsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda televizyon ve internette bu oyunun o kadar çok reklamı yapıldı ki hiç ilgisi olmayan insan bile merak eder oldu...

• Bizim cocuklar yeteri kadar ingilizce bilmiyor zaten o yuzden ulkemiz icin tehlike yok beyler??

• Oyunu bilmeyenlere de yapılan bu uyarılarla duyuru yaptınız. Milletin oynamaycağı varsa şimdi merak edip oynayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 18 Eylül 2017; 10:51:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ergenler arasında tehlikeli derecede yaygın. Şurada yapılan yorumları ve tepkileri görünce şok oldum.

https://kargamel.com/sira-disi/sonunda-intihar-etmek-zorundasin-blue-whale-mavi-balina-oyunu/
  • biri link göndersin az oynuyak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.