Şimdi Ara

BTK'dan Windows cihazlarda yaşanan global kesinti hakkında açıklama! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu hata ile insanlari bir güzel test ettiler, dünyanın en büyük şirketinde böyle bir sorun yaşanması ve göz ardi edilip kullanıcıya sunulması çok uçuk bir ihtimal. İnsanlarin psikolojik olarak nasıl tepki verebileceğini ve sistemlerin arıza durumunda ne hale gelebileceğini anlamış olmalılar. Bu sorunun nedenini bulmaniz zor çünkü dedikleri gibi bir kodlama hatası olarak üstünü kapaticaklardir. Arkadaşlar covidde de bütün dünyayı etkileyen bir şeyi piyasaya sürüp, hali hazirda Çinlilerde gelenek olarak her türlü hayvani yemeleri ve virüsün çok öncelerden degilde günümüzde ortaya çıkması ve çinlilere suç atmaları bana çok yakin benzer seyler olarak geliyor. Gündeme sürekli global olarak dünyayı etkileyen birsey koymadilar mi ? Testlerin ve kurgularin oldugu bir dönemde yasiyoruz. Kovid -elonmusk'in uydulari-Göç krizi-nükleer tehditler-6subat depremi abd'nin Ortadoğu'dan cekilmesi-yapayzeka-beyincipi-Ukrayna-rusya-israil zalimligi-kralicenin ölmesi-katemiddleton-trumpsuikasti-sahte uzaylilar -gida krizi-sebebi belli olmayan dünyanın her yerindeki yangınlar -montaj ve sabotajlar-3.dunya savasi silahlanmasi vs...

2020'ye girdiğimizde beri hersey sizcede farklilasmadi mi ? Bu haberden biraz uzaklastim ama anlatmak istedigim her olayi büyütüp gözümüze sokuyorlar. İnsanlari baska seyler ile oyalarken arkadan yapacaklarini yapiyorlar. (Bkz:1.ve2.dünya savaşı boktan ve gereksiz bir nedenden çıktı) Küresel mekanizma hamleleri sabırlı sekilde oynuyor , yapmak istedikleri ise tüm insanlari sorgulamayan ,düşünmeyen , yönlendirilen önüne birsey konuldugunda sadece onu tartışan, muhakeme yeteneği olmayan aptal bir birsey haline getirmek. Eğer gerçekten zamanimizda neler oluyor konusunu merak ediyorsaniz Abdullah Çiftçi'yi izlemenizi şiddetle tavsiye ediyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clint035 -- 20 Temmuz 2024; 4:28:23 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.