Ticaret Bakanlığı'nın sistemi var, şikayet oluşturabiliyorsun. Ama şimdiye kadar yaptırım uyguladıklarını görmedim. Ne ilginçtir şikayet her seferinde ilgili kanun kapsamında olmuyor. Oysa ki orada bir veri tabanı var. O veri tabanında onay verilenler dışında kim ararsa arasın cezayı kesersin olur biter. |
BTK izinsiz çağrı yapan şirketlere para cezası kesti (4. sayfa)
-
-
Bu firmalara numaraları paylaşan kurumlar var örneğin Türk Telekom. Bunlara da ceza kesilmeli. Ha şimdiye kadar ceza kesilmesi de bir önlem değil. Aynı şeyler yapılmaya devam ediyor.
-
Btk'ya yaptığım şikayetlerde (sitenin aptal bug larından kurtulup şikayet edebilrsen),gelen yanıtta bilgiler eksik yanıtını aldım.Hiçbir bilgi eksik değil fazlasıyla bilgi,resim var ama iş yapmaya niyet yok meziyetsizlerde.
Şimdi çıkmışlar ceza kestik diye açıklama yapıyorlar,hangi firmaya kestiniz?Bu firmaya bilgileri satanlar?
İnanmak aptallıktır.
-
Her Spam numarayı engelliyorum artık bariz bir düşüş gördüm aranmalarda.
-
Hocam bunu biliyorum ancak bu sadece bellirli abone sayısına sahip firmalar için zorunlu tutulmuş birşey diye biliyorum benim istediğim bütün reklam amaçlı arayan şahıs yada firmalara zorunlu olan bir platformun olmasını istiyorum
-
BTK ya şikayet edin ekran görüntüsüyle mesajlarda çağrılarda arama saatiyle ceza geliyor
-
Artık insanlar uyandı haklarını biliyorlar kimsenin kimseyi isteği dışında arayıp rahatsız etmeye hakkı yok
-
Telefonu binbir uğraşla açmaya çalışıyorsun önemlidir diye bi bakıyorsun sözleşmeniz bitti zımbırtısı gelde çıldırma ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X