Şimdi Ara

BTK izinsiz çağrı yapan şirketlere para cezası kesti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
5.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şikayet sistemine kasım ayında girdiğim şikayet halen sıra bekliyor işleme alınmamış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arama başı 200 TL ceza kes, bak bir daha yapıyor mu ? Analarının münasip bir tarafına 49 yıl garantili altyapı döşeyeceğim, akabinde kapımda sıra olacaklar "Bana da döşe" diye !

• ceza yedik diye daha cok ararlar mal satmak icin

• Eskisi gibi 0850 ile aramıyorlar bu sefer de normal sabit hattan aramaya başladılar.

• Arkadaşlar diğer telefonlarda var mı bilmiyorum. Samsung'un tele pazarlama ve Spam aramalara karşı uyarı özelliği var. Bu aramaları arama sırasında veya bittikten sonra bildir tuşuna basıp iletin. Sistem diğer Samsung telefonlara bu numaradan gelen çağrının ne olduğunu, o telefonları bu numara arayınca bildiriyor. Ben epeydir bunu yapıyorum. Benş arayan başka numaralar olduğunda olası dolandırıcılık diye bile uyarı geldiği ve açmadan kapattım çok oldu. Lütfen bu konuda tüketici olarak sizde destek verin.

• Ben telefonumda yerleşik bulunan google aramalar uygulaması ekranına bakıp "spam olabilecek çağrı" uyarısı sayesinde çoğu çağrıyı açmıyorum. Bu uyarıyı vermediği bir çağrı olursa da artık ben açmıyorum iyice mimlendim gelen çağrılara hergün hergün rahatsız ettikleri için. Önemli bir çağrı olsa boşa açmamış olacağım. Bunlara ceza kesmeden önce kullanıcıları rahatsız etmeleri önlenmeliydi. Smslerden bahsetmiyorum bile sil sil bitmiyor.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt
    Samsung HIYA uygulaması.

• Btk ne lan. Öle bi kurum mu var.

• ne hakla mesajı mı sildin mod?

• Spam aramalarını telefon otomatik engelliyor kayıtlara bakınca her gün biri arıyor son günlerde iss spam aramaları çok gelmiş bana
    Arkadaşın dediği gibi telefonum samsung ve yerleşik olarak spam koruma özelliği var ve ben de bildiriyorum bu tür aramaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 4 Şubat 2023; 20:52:19 >
  • bymsd B kullanıcısına yanıt
    Başka ne yapılabilir ki?

• Para cezasına ilaveten mesela rahatsızlık veren bu ticari hatları kullanıma kapatmak ve kapatılan numaraya ait şirketi yasaklı listeye ekleyip yeni bir hat tahsisini uzunca süre ya da tamamen gerçekleştirmemek başka bir çözüm yolu olabilir

• ceza sonrası yaptırım ?

• True caller kullanıyorum alayını engelliyor çatır çatır. Psikolojim rahat vallahi. Araç kullanırken falan ararlardı zar zor açardım acil bir şey mi diye. Bir bakarım internet sözleşmeninizin bittiğinizden haberiniz var mıııı   diye bir ses. İnşallah kayıt altına alıyorlardır hiç akıllarına gelmeyecek küfür tamlamalarını yapıp kapatırdım.

Samsung spam uygulaması + true caller. Mis gibi vallahi. Ne saçma sms ne saçma aramalar. Günde 10 kişiyi arasalar 10 kişi spam olarak işaretlese anında karalisteye düşüyor numara. En çok spamlenenler ise hiç telefon çalmadan engelliyor. Diğerleri de çalsa da ekranda gözüküyor ne diye spam karalistesine girdiği.

0850 numaralar hala kulalnılmaya devam ediyor, bir de 0212 0216 çıktı son zamanlarda. Tek tük yeni numaralar atlatıyor spam korumasını. Bakıyorum yine internet dolandırıcıları, hemen spam olarak işaretliyorum programa. Faydamız olsun.

Kimisi ben güvenmem etmem cart curt diyor. Kendiniz bilirsiniz, rehber okumayı açmazsanız rehberinizi paylaşmaz. Normal spam uygulaması olarak kullanmaya devam edersiniz.

• az bile.

• Sene olmuş 2023 kafalarına yeni mi dank etmiş. Ayrıca sadaka gibi ceza. Gırtlağına çökeceksin ki caydırıcılığı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip çağrıları engellerken cihazınızdan bir saniyelik işlem ile spam olarak raporlayın. Herkese faydamız dokunsun.

• Adamlar caydırıcı olmayınca kendilerini de iyici aştılar

Geçen internetten bir şey almıştım , 2 gün sonra takır takır arama ve mesaj bombardımanına tutuldum.

Bir tanesi " kaldırdık bekliyoruz(sözde uçuk fiyatları ) gibi müstehcen mesaj attı. Yurtdışından numara almışlar.

Telefon numaralarımız: Mahallenin kebapçısı, dönercisi , internet siteleri, kargocular tarafından ivedi şekilde halen satılıyor.

• Schöntürk S kullanıcısına yanıt
    Güzel ve etkili bir çözüm olur. Teşekkürler. Şirket ortaklarının benzer şirketleri kurması da engellenebilir.

• Bunlara iki kat ceza kestiysen bizim numaralarımızı bunlara satan firmalara 20 kat ceza kes baktın çözüm değil alayını dolandırıcılıktan tık kodese bakalım bi daha arayabilecekler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.