Şimdi Ara

BTK'nın mecbur kıldığı Tarife karşılaştırma siteleri - 3 Operatör - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
7.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yöne 1000 dk 50 sms ve 2 gb interneti sorgulattım her birinde

avea ve turkcellde 32 tl çıktı , vodafoneda ise 200tlden başlayan fiyatlar çıktı

vodafone
  • daha doğru düzgün tarifeler eklenmemiş...

1500 sms dedim. 600 tlye yakın fiyat biçtiler...
  • milleti kandırıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

Mobil siten yok mu turkcell

http://m.turkcell.com.tr/

• Aylık 350 dk. konuşma, 1 GB internet ve 200 SMS için 5471 lira çıktı (en pahalı opsiyon)
    Bunlar acaba bizimle mi yoksa BTK ile mi dalga geçiyorlar (galiba ikimizle de)
  • o değilde mobil müşteri hizmetleri çalışanlarının neden bir ... bilmediği belli olmuş.
    kesin bunların ekranlarıda böyle saçmalıklarla dolu, sorduk mu ne cevap vereceklerini bilemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisfizikci

o değilde mobil müşteri hizmetleri çalışanlarının neden bir ... bilmediği belli olmuş.
    kesin bunların ekranlarıda böyle saçmalıklarla dolu, sorduk mu ne cevap vereceklerini bilemiyorlar.

• insanları gerizekalı yerine koyuyorlar derhal kapatılsın şu karşılaştirma saçmalığı ayrıca btk ya şikayet etmeliyiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisfizikci

o değilde mobil müşteri hizmetleri çalışanlarının neden bir ... bilmediği belli olmuş.

yerinde tespit
  • Avea bakıma almış karşılaştırma sitesini,daha başlamadan arıza yapmış anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli56 -- 20 Mart 2013; 21:30:26 >
  • Oh oh, ne güzel, mesajlar da siliniyor. :) Silin kardeşim silin.
  • hiç bişey anlaşılmıyor ki bu sitelerden.
  • Bence BTK operatörlere yaptıracağına kendisi böyle bir sistem kursun. Yeni tarife,kampanya çıkaran operatör bunu BTK'ya bildirsin. BTK eklemeyi yapsın sisteme.

Tüm operatörler dahil olduğu bir listede isteyen kendine göre bir operatör, tarife seçip geçsin buna. En azından yapılmak istenen daha mantıklı bir sistem olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • btk operatörlere yaptıracağına kendisi yapsa ya bunları. hem kendisi kontrol ediyor sistemin açıklarını bulmaları daha kolay olmaz mı. çok iyi çok da güzel olur bence.
  • GENCPLUS
    +
    Aylik 250 MB Internet Paketi 2.091,42 TL Aylik 250 MB Internet Paketi,250 MB Internet (14.00TL)
    GENCPLUS
    Konusma(2.42TL)
    Mesajlasma(2075.00TL)

• hiç bir işe yaramaz. Avea da 23 liraya kullandığım 500 GB her yöne 1000 sms her yöne ve 1GB paketi Vodafone ve turkcell de

100dk 100sms 1gb internet diye girdim Fatura başlangıcı ikisinde de 58 den başlıyor 5 milyara kadar gidiyor
  • GENCPLUS Konusma(107.42TL) (500 Dakika)
    1024 MB Internet (29.00TL)
    Mesajlasma(1037.50TL) (1.500 veya 2.500 yazdım)

+
    --------------------------------------
    1.173,92 TL
  • BTK iyi niyetle bu hizmeti zorunlu kilmis ama her operatorun tarifeleri, paketleri vs oyle karisik bir hal aldi ki, hicbir operatorun bu corba olan duzen icerisinde yararli bir uygulama gelistirebilecegini dusunmuyorum. Iyi kampanya oldugu zaman Sicak Firsatlarda zaten goruyoruz acikcasi bosuna zahmet etmisler =)

• operatörler btk yla dalgasını geçmiş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.