Şimdi Ara

BTK'nın mecbur kıldığı Tarife karşılaştırma siteleri - 3 Operatör -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
7.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

VODAFONE

AVEA

edit: Tüm operatörler eklendi...

şahsi görüşüm hiç bir işe yaramayacakları yönünde, fırsatlar mevcut değil, yaptığım bir kaç aramada pek kullanışlı olmadıklarını gördüm. eksiklerini ve hatalı yönlerini tespit edip btk'ya mail atabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmursuz -- 19 Mart 2013; 11:11:25 >

• Mobil siten yok mu turkcell
  • aveada 19 tl lik tarifemi yazdım turkcell 200 tl fatura çıkardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

aveada 19 tl lik tarifemi yazdım turkcell 200 tl fatura çıkardı...
    Faturalar uçuk çıkıyor. Operatorler aralarında anlaşıp BTK nın yönetmeliğini ıskartaya çıkarmışlar gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Faturalar uçuk çıkıyor. Operatorler aralarında anlaşıp BTK nın yönetmeliğini ıskartaya çıkarmışlar gibi görünüyor.

aynen aynen .

BTK iyi bir iş yaptı derken yine kullancıı mağdur :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: LMNTRIX

quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

aynen aynen .

BTK iyi bir iş yaptı derken yine kullancıı mağdur :@

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şuan 1000dk her yöne en uygun tarife hangisi fiyat olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

arkadaşlar şuan 1000dk her yöne en uygun tarife hangisi fiyat olarak.

Alıntıları Göster
    göstermelik iş yapmışlar sırf yapmış olmak için.

aslında btk ya şikayet edelim paketler görünmüyor filan diye. anca normal konuşmuş gibi tarife üzerinden hesap yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnell

aslında btk ya şikayet edelim paketler görünmüyor filan diye. anca normal konuşmuş gibi tarife üzerinden hesap yapıyor.

Alıntıları Göster
    http://www.tk.gov.tr/sayfa.php?ID=171

quote:

19/03/2013 tarihinde saat 11:00 itibariyle tüketicilerin “test amaçlı” kullanımına açılacaktır. Bu sayede tüketiciler Kurumumuz veya işletmecilerin internet siteleri üzerinden karşılaştırma sayfalarına erişerek ilgili işletmecinin tarifeleri arasında karşılaştırma yapabileceklerdir. İşletmecilerin tarife karşılaştırma sayfalarının internet adresleri aşağıda yer almakta olup tüketiciler test sürecinde karşılaştırma sayfalarına yönelik görüş ve önerilerini Kurumumuza elektronik posta yoluyla (tarife@btk.gov.tr adresine) iletebileceklerdir.

şikayet edelim bence de

• quote:

Orijinalden alıntı: gnell

Alıntıları Göster
    Belirttiğiniz kriterlere göre uygun paket hazırlıyor fakat kriterleri atlıyor.
    Mesela avea kantin paketi 300 dkk heryöne 9 tl ve 3000 sms 9 tl toplam 18 tl diyor. Halbuki kantinlilerle 2000 dkk 9 tl almadan bu heryöne ve sms paketlerini yapamıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-24

Belirttiğiniz kriterlere göre uygun paket hazırlıyor fakat kriterleri atlıyor.
    Mesela avea kantin paketi 300 dkk heryöne 9 tl ve 3000 sms 9 tl toplam 18 tl diyor. Halbuki kantinlilerle 2000 dkk 9 tl almadan bu heryöne ve sms paketlerini yapamıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Avea Yok Yok tarifesi Her Yöne 1000dk 1000sms 2gb internet 44 lira ben kullunıyorum gayet memnunum ;)

• En güzel kullanıcı dostu Turkcell hazırlamış. Avea'nın ki baydı yarıda kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 19 Mart 2013; 13:42:29 >
  • avedan memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

http://www.tk.gov.tr/sayfa.php?ID=171

quote:

19/03/2013 tarihinde saat 11:00 itibariyle tüketicilerin “test amaçlı” kullanımına açılacaktır. Bu sayede tüketiciler Kurumumuz veya işletmecilerin internet siteleri üzerinden karşılaştırma sayfalarına erişerek ilgili işletmecinin tarifeleri arasında karşılaştırma yapabileceklerdir. İşletmecilerin tarife karşılaştırma sayfalarının internet adresleri aşağıda yer almakta olup tüketiciler test sürecinde karşılaştırma sayfalarına yönelik görüş ve önerilerini Kurumumuza elektronik posta yoluyla (tarife@btk.gov.tr adresine) iletebileceklerdir.

şikayet edelim bence de

Alıntıları Göster
    450 dk gsm
    50 dk sabit

1000 sms

1 gb internet kullanıyırum dedim,

çıkardığı en ucuz tarife 567

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

450 dk gsm
    50 dk sabit

1000 sms

1 gb internet kullanıyırum dedim,

çıkardığı en ucuz tarife 567

Alıntıları Göster
    voda da sorguladım 500dk heryöne ve 1gb net için cep aile reisi paketi için 3791 tl aylık ücret çıkardı
    çok faideli uygulama

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

voda da sorguladım 500dk heryöne ve 1gb net için cep aile reisi paketi için 3791 tl aylık ücret çıkardı
    çok faideli uygulama

Alıntıları Göster
    Konuşmanın saniye ücreti belli olsun,
    Mesaj ücreti 3-5 kuruş olsun,
    İnternetin MB ücreti uygun bir fiyat ve sabit olsun.

50 çeşit paket, 100 çeşit tarife bu ne saçmalıktır, tüketicinin kafasını karıştırmak için her yolu deniyorlar.

BTK falan hikaye. Bunlar aynı masaya oturup halkı öpücük yağmuruna tutma stratejileri geliştiriyorlar.
    BTK da BDK'nın bankaların oyunlarına göz yumduğu gibi bu firmalara göz yumuyor. Halkı seviyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 19 Mart 2013; 15:03:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Konuşmanın saniye ücreti belli olsun,
    Mesaj ücreti 3-5 kuruş olsun,
    İnternetin MB ücreti uygun bir fiyat ve sabit olsun.

50 çeşit paket, 100 çeşit tarife bu ne saçmalıktır, tüketicinin kafasını karıştırmak için her yolu deniyorlar.

BTK falan hikaye. Bunlar aynı masaya oturup halkı öpücük yağmuruna tutma stratejileri geliştiriyorlar.
    BTK da BDK'nın bankaların oyunlarına göz yumduğu gibi bu firmalara göz yumuyor. Halkı seviyorlar.

Alıntıları Göster
    düzgün sorgulama yapılamıyor henüz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

çok faideli uygulama

Alıntıları Göster
    aylık 150 dakka konuşma girdim çıkardığı tarife şu :BIZBIZE 78,46 TL BIZBIZE
    Konusma(31.96TL)
    Mesajlasma(41.50TL)
    Katilim Ucreti(5.00TL)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker

düzgün sorgulama yapılamıyor henüz..

Alıntıları Göster
    Tamamen yanlış sonuçlar çıkmakta, paylaşmaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfenxx

Tamamen yanlış sonuçlar çıkmakta, paylaşmaya devam.

Alıntıları Göster
    900 küsür liralık tarife çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

900 küsür liralık tarife çıktı

Alıntıları Göster
    KARMA 500 PAKETİ,250 dk. Turkcell içi,250 dk. Her Yöne (27.00TL)
    10 MB GUNLUK INTERNET PAKETI,10 MB Internet (1.00TL)
    HERYONE PAKETLER TARIFESI
    PAKET ASIMI
    Internet(49.00TL)

koptum günlük 10mb internet demişler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.