|
Bildirim
|
Vodafone un ömrü bitti. Para veririm hızlı internet kullanırım diyen turkcell i, benim paketim fazla olsun az ödeyeyim diyen adam tt mobili seçiyor. Burda Vodafone hiçbir şekilde alternatif olamıyor. Paket desen ttmobile göre pahalı, hediye desen en cimri firma yine Vodafone. İnternet hızı desen yine geride kalıyor. E bu insanlar neden hala Vodafone u seçsin ki ?
|
Telekom donanımhaber e teşekkür etmeli
|
Batak Telsim mı? Cem Uzan ve Telsim aynı zihniyetle devam etseydi kimse tt kullanmazdı. Beğenmediğiniz Telsim o Türkcell in kazıklarından kurtardı bizi. Bir çok teknolojiyi ilk Telsim verdi. Türkcelliler dakikada 4 kötör harcarken en uygun fiyatlar yine 5 dakika sevgilinle konuşup 1 kontör harca Telsim deydi. Adamlar detarjan kutularına cep telefonu ve hat koyuyorlardı. Günümüze bakınca Vodafone un hangi uygun tarafı var ? GPRS i Türkiye 'ye getiren Telsim e bir bakın birde 4G diye 3G den kötü hızlar veren Vodafone a bir bakın. Bir şeyler yazmadan önce iyi düşünmek gerekir. Telsim'e laf ettirmem. Şimdi Vodafone hattına bakıyorum bana uygun tarife yok, numara iptal olmasın diye arada kontör yatırıyorum. Gani tarifesi bazen işime geliyor, sadece bu kadar.
|
Bence 4-5 sene bile olmadan 3. Olacak vodafone
|
Hala vodafone kullanan varmı ya? Hem pahalı hem cimri bi operatör. Hediyesi bile 30 dk veya saatlik internet..
|
4G de Türk Telekom un interneti Vodafone dan daha kötü yatırım yapmasına rağmen daha hızlı. Internet kullananlar Vodafone u tercih etmez çünkü hem pahalı hem yavaş.
|
Telsimin yan kuruluşunda çalışmış bir kişiyim.Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.
Zamanında Çiller telsimde operasyon yapıp, abone alımını durdurunca, Tukrcell yürüdü gitti. Baskın gücünü kullanıp, tekelleşmişti.Vodafone gelip bu oyunda bende varım diyince biraz rahatladık. Günde 10 TLye paketini yurtdışında kullanma getirmeden önce, yurtdışına gidenler Turkcell'de servet niteliğinde faturalarla karşılaşıyorlardı. unutmadık o günleri... Vodafone olmasaydı ne TT adam olurdu ne Turkcelll tekelliğini kırdırırdı.... |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |