|
Bildirim
Bence, Amerkalılar durduramıyorlar, bok atıyorlar.
|
Amerika adamların üzerine çullandı :)
|
Adamların veri sızdı dediği portlardan 9000 portu prometheus portu ve son ekran görüntüsünden anladığım kadarı ile çektikleri veri Jeager'da visualize etmek için toplanan opentelemetry verisinden ibaret, çok büyük açık gibi anlatılmış ama aslında açık verecek bir durum görünmüyor.
|
Piyasaya öyle bir bomba bıraktılar ki uç noktalardaki olumlu ya da olumsuz haberlere itibar etmiyorum şuan, 2 3 aya oturur her şey. Ortalık toz duman borsada trilyon dolar oynadı öyle bir bomba geldi, olumlu haberler diğerlerini patlatmak için Deepseek in gaz vermesi de olabilir, olumsuz haberler rakiplerin deepseek teki uçuşu frenleyebilmek için yaydığı dedikodular da olabilir. |
Meeerikaaa yine kuduz kpek gibi saldırıyor herhal
Dünden beri 6-7 defa çöktü bende |
ahaha amerikancı biri hemen damlamış :)))))))) adamlar kart bilgisi tutmuyor. sızan sohbet kayıtları ki zaten açık kaynak olarak adamlar kullanıma sunuyorlar :))))))))))))))))) |
Açık kaynak olan model hocam, veri tabanı değil :) Öyle saçmalık mı olur
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
ahaha amerikancı biri hemen damlamış :)))))))) adamlar kart bilgisi tutmuyor. sızan sohbet kayıtları ki zaten açık kaynak olarak adamlar kullanıma sunuyorlar :))))))))))))))))) |
|
veri tabanını söylemdim zaten. orada yazmak istediğim açık kaynak olduğu için kötü amaçlılar rahatlıkla açık arayıp bulabilirler. aynı artistliği biz amerikalı çöplerden görmek isterdim. |
|
Piyasaya öyle bir bomba bıraktılar ki uç noktalardaki olumlu ya da olumsuz haberlere itibar etmiyorum şuan, 2 3 aya oturur her şey. Ortalık toz duman borsada trilyon dolar oynadı öyle bir bomba geldi, olumlu haberler diğerlerini patlatmak için Deepseek in gaz vermesi de olabilir, olumsuz haberler rakiplerin deepseek teki uçuşu frenleyebilmek için yaydığı dedikodular da olabilir. |
Olm siz gizli gizli milletin bilgilerine bakıyorsunuz adamlar açık açık herkese baktırıyor. Sıkıntı yok. |
![]() Tehlike yokmuş, kendisine sordum... |
Çok ilginç, ben de benzer şekilde yazdım linki yapıştırdım sırf "ChatGPT'yim" demesini görmek için ama bana linki inceleyemeyeceğini böyle bir yeteneği olmadığını Ekim 2023 öncesine kadar eğitildiğini, verilerinin sınırlı olduğunu söyledi. Dedim o zaman internetten bir şey araştır desem yapamayacak mısın, yapamayacağını söyledi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
![]() Verilerimizi utanmadan "şifreliyoruz eüg eüg" safsatası altında satıp istediği gibi yazışmaları okuyan şirketleri incelesinler önce. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 31 Ocak 2025; 16:7:46 > |