Şimdi Ara

BTK'ya göre erkekler, arkadaşlarını ezmek için oyun oynuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gercek hayatta acinasi olanlar ozellikle. Herkese karsi ezilen buzululenler. Oyunda "zaaa xdxd in your face koydum mu lan ahahahaha biz boyle oynariz iste hahahaha" sekline burunuveriyor. E ne yapsin bir yerden dengelemek zorunda egosunu. Gercek hayatta ezik olmayi o secmedi o istemedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercek hayatta acinasi olanlar ozellikle. Herkese karsi ezilen buzululenler. Oyunda "zaaa xdxd in your face koydum mu lan ahahahaha biz boyle oynariz iste hahahaha" sekline burunuveriyor. E ne yapsin bir yerden dengelemek zorunda egosunu. Gercek hayatta ezik olmayi o secmedi o istemedi.

• Dante kullanıcısına yanıt
    Tamam

• Rekabet içeren her oyunda kazanma hırsı vardır. BTK'ya göre futbol izleyenler neden izliyormuş?

• 2+2=4 demek gibi bir şey. Bir insan başka neden kazanmak istesin ki?

• BTK'da yapacak iş bulamamış bunumu araştırmış

• quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

Oyunda level
    İş hayatında kıdem
    Askerlikte rütbe

Her insan yükselmeyi başarılı olmayı ister bu da rekabeti ortaya koyar. Her alanda bu olur :))
    Çok çektin herhalde
  • Kişilik bozukluğu olan ve asosyal tiplerde olabilecek şeyler bunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araştırma gerçekleri yansıtmıyor. Ciddiye almaya gerek yok; ama tutup da meclistekilerden birinin kulağına giderse "erkeklerin kadınları dövme nedeni belli oldu" diye ortalığı ayağa kaldırıp yine oyunlara savaş açarlar :)

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Neler neler çektik ahhh ahhh

• Saçma sapan bir haber
    Gündemde sürekli olarak milleti oyalayacak şeylerin olması gerekli

• takım ruhunu ; kavgaya adam çağırarak yaşayanlar
    artık ortada mahalle kavramı kalmayınca
    bunu anca sanal ortamda klan kurarak yaşıyor !

• Oyun Oynamak Ayrıcalıktır...

• Online oyunlar için kesinlikle doğru hele hele level kasılan Knigt Online,Metin2,Silkroad veya hiç bilmem LOL bu tarz oyunlar daha da beter level kasmalı oyunlardan uzak durun.
  • Hocam ben ETS 2 oynuyorum peki ben ne için oynuyorum
  • BTK araştırma yaptıdan sonrasını okumadım.
  • Ortadoğu, kuzey afrika ve Orta-Güney Amerika insanlarında normaldir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunları severim, hikayesi ve eğlencesi ile sarıyor. çok fazla online oyun da oynadım ve malesef bu ezme vesaire saçmalıkları yüzünden toptan online oyunları bıraktım.

arkadaş rakibin de insan; eğlen, gül geç, şakalaş ve orada bitsin. yok forumlara video atmalar, hakaret içerikli mesajlaşmalar, onbinlerce lira oyuna para yatırma millet delirmiş dedim.

bir de ben destek sınıfı veya takım oyunu oynamayı severim. rakibi aşağılayanı geçtim, kendi takım arkadaşını rencide eden, aşağılayan insanları gördüm. çok fazla yabancı oyuncularla da oynadım; ne yalan söyleyeyim bizimkiler eğlenmek için oynamıyor oyunu.

futbolda da öyle değil mi zaten. halı sahaya çıkınca insanlıktan çıkan çok gördüm. yani sadece oyunlarda değil rekabet olan her yerde ayarımız kaçıyor.

• Böyle şeylerle kafa yormak yerine neden kota diye saçmalık var ne zaman kaldıracaklar

Ne alaka 10 ile 16 yaş arası çocuklara mi sormuşlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.