Şimdi Ara

Bu 2 ırk arasında kaldım (Rottweiler ve Alman Çoban Köpeği)SS'ler eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
4
Favori
32.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beni emretmişsiniz

Irkçılık yapmayalım

ben yazıcaktım

• Alman çoban köpegi tabiki. Almayi cok istedim ama bir bahcemiz olmadigi icin alamadim. Kış da geldi düşünsene bu hayvanla karda koşup oynadıgını dışarda:)
  • alırım kangalımı ne olursa olsun hiç bir ırka değişmem daha sıcak kanlı geliyor bana daha iyi anlaşıyoruz Hazır konusuyken bi anımı anlatıyım bitane kırma sokak köpeği vardı yavru pencereden bi kaç parça yiyecek attım yedi felan sonra bakmaya başladım arada karnını doyuruyordum hayvan bi ara yok oldu bi geldi kocaman olmuş ama beni unutmamış dışardan geliyorum gece vakti baktım kapının onune yatmış benım gelmemı beklıyor geldım kalktı ayağa yanıma geldi okşadım felan çok güzel köpekti sonra gitti serbest başı boş ama bu hayvanlar çok vefakar şimdi görse benı hemen geliverir yanıma.
  • Sokak köpeği daha sadıktır. Arada sırada beslediğim köpek bir ara beni takip etmeye basladı Migros gibi Sarıyer diye bir alışveriş yerine girdim hemen arkamdan oda girdi tanımamazlıktan geldim köpeği oda bi anda heryer ışıl şıl heycan yaptı rafların arasında bir o yana bir bu yana koşuşturuyor arkasında da görevliler müşteriler falan korktu baya tanımamazlıktan geldim sonra kapıya kadar kovaladılar köpek bir hışımla kaçtı , onlar daha sadıktır dışarda onlarca evsiz köpek var hani kötü de durmuyorlar cins tarzı köpeklerde var başı boş almışlar sonradan sokağa salmışlar falan facebookda bir grup var hatta bu tarz hayvanların fotoğrafını çekip barınağa koyup aşılarını yaptırıp ücretsiz şekilde aile saahibi yapıyorlar kediler , köpekleri...

Alın belki işnize yararhttps://www.facebook.com/haysev link bu sağınızda solunuzda eve bahçesine bir birey daha almak isteyenler burdan da ücretsiz şekilde alabilirler , genelde sokağa atılmış yada sokak kediler köpekleri vardır.

Bu 2 ırk arasında kaldım (Rottweiler ve Alman Çoban Köpeği)SS'ler eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 29 Ocak 2012; 6:16:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Sokak köpeği daha sadıktır. Arada sırada beslediğim köpek bir ara beni takip etmeye basladı Migros gibi Sarıyer diye bir alışveriş yerine girdim hemen arkamdan oda girdi tanımamazlıktan geldim köpeği oda bi anda heryer ışıl şıl heycan yaptı rafların arasında bir o yana bir bu yana koşuşturuyor arkasında da görevliler müşteriler falan korktu baya tanımamazlıktan geldim sonra kapıya kadar kovaladılar köpek bir hışımla kaçtı , onlar daha sadıktır dışarda onlarca evsiz köpek var hani kötü de durmuyorlar cins tarzı köpeklerde var başı boş almışlar sonradan sokağa salmışlar falan facebookda bir grup var hatta bu tarz hayvanların fotoğrafını çekip barınağa koyup aşılarını yaptırıp ücretsiz şekilde aile saahibi yapıyorlar kediler , köpekleri...

Alın belki işnize yararhttps://www.facebook.com/haysev link bu sağınızda solunuzda eve bahçesine bir birey daha almak isteyenler burdan da ücretsiz şekilde alabilirler , genelde sokağa atılmış yada sokak kediler köpekleri vardır.

Haysev gerçekten sesimiz durumunda şuan.

• 6 yıldır köpeklerle uğraşan biri olarak alman çoban köpeğini şiddette tavsiye ederim sahip ve sahibinin ailesine karşı çok sadık yabancılara karşı dikkatli ve kuşkulu bş köpek hem bahçeli evde hemde apartmanda bakılacak dengeli ve çok zeki bi köpek ırkı rotweilere göre çok dengeli mesela birine saldırdı bırak dediğin an bırakır tabi eğitimli ise ve rotweilere göre daha az mama tüketir.Alman çobanı al pişman olmasssın
  • Alman al üstad.
  • Kangalcılar burayı basıcak demedi deme ibrahim
  • dostum eğer eğitim alacağı sürede yanında bulunabilirim diyorsan rott al ve guard eğitimi aldır o saatten sonra sokakta tasma olmadan gezdirebileceğin kadar rahat olabilirsin ve çok sadıktırlar 5 tane rott köpeğim var. eğer eğitimli alıcam ve yaşı olmuş olacak diyorsan alman kurdu al derim. kolay gelsin.
  • Tabikide Alman Çoban Köpeği al derim.Bendede aynısından var.Harika bir dost.
  • Şimdi bi Rottweiler'ın adına bak nasıl asil, bir de Alman Çoban Köpeği'nin adına. Çoban köpeği ne lan? Gitsin koyun otlatsın, sen Rottweiler al.
  • KANGAL HER TÜRLÜ ALIR !!!1!!!11!!!1!!!!11!!

BKZ.

• Alman kurdu aldim arkadaslar 4aylik cok akilli hic aglama sizlama yapmadi.Halilari kaldirdim suan yerde yatiyo havalar isinana kadar bahceye cikarmicam.Henüz kulaklari dikilmedi 6aya kadar surebiliyormus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestige37

KANGAL HER TÜRLÜ ALIR !!!1!!!11!!!1!!!!11!!

BKZ.

vışşş
  •  Bu 2 ırk arasında kaldım (Rottweiler ve Alman Çoban Köpeği)SS'ler eklendi

Köpeğin babası ve anneside bunlar arkadaşlar.

• Dogo sağlam köpektir.Sadıklık olarak olsun hele hele de güç olarak olsun,tek rakibi kangaldır.Ama husky cinsi çok hoşuma giden bi cins ya yerinde olsam husky alırım.

Edit:Fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volleyballer* -- 30 Ocak 2012; 0:31:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

quote:

Orijinalden alıntı: prestige37

KANGAL HER TÜRLÜ ALIR !!!1!!!11!!!1!!!!11!!

BKZ.

vışşş

ingiliz mastiff bu köpek bence.

ben de bir cinste karar kılamadım kars çoban mükemmel görünüyor. aslında gönlümde yatan tibet mastiff ya da ingiliz mastiff ancak nereden bulacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Zoma

Köpeğin babası ve anneside bunlar arkadaşlar.

Cok tatli gercekten hep istemisimdir bitane ama bshce olmadigindan slamadim. Nereden kaça aldiniz? Anne ve babaya gore fiyatlar cok uçuyo diye biliyorum

• Istanbuldan ciftlikten aldim kardesim.
  • çok bilgisiz insan var bu sitede yahu bol keseden sallıyorlar.

bu arada almışsınız yavrunuzu
    hayırlı olsun çok tatlıymış
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.