yerim ve bahçem olsa sanırım alman kurdu alırım daha önce 2-3 sene kadar rotvailer ile ilgilenmiştim hiçbir sorun yaşatmamıştı ama nedense bana daha bi asil geliyor bu hayvanlar ayrıca komut almadada çok iyiler
quote:
Orijinalden alıntı: Ayrıcalıklı Üye
yukarıda yazdım ya birader bin liradan başlıyor. bin liran hazırsa bulursun yani
bi düşüncem yakından görmem lazım
direk alman kurdu almaya git
ben labrador besliyorum koruma veya bekci kopegine ihtiyacim yoktu ama bana alman kurdumu rottmu deseler. 1sn dusunmeden kesinlikle alman kurdu derim.
Kulaklarını ve kuyruğunu keseceksen rot alma. Köpeğe modifiyelik araba mumelesi yapanlara BAN!
Adam Alman kurdu almış hala şunu al bunu al diyenler var ya..
Golden al derim ama koruma bekleme.. Hatta eve girmeye çalışan hırsıza kapıyı bile açabilir..
evet goldenlar öyle bizde vardı kediden bile korkan köpek ama oynamayı çok seviyor oynaması çok zevkli
alman çoban kurdu
köpeğinle uzun bir ömür dilerim...
sokakta soğuktan donan onlarca köpek varken, hayvan koruma barınaklarında onlarca köpek sahibini beklerken köpek SATIN almayı hiç doğru bulmuyorum. Hem de köpekler kediler birer malmış gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme