Şimdi Ara

Bu 2 ırk arasında kaldım (Rottweiler ve Alman Çoban Köpeği)SS'ler eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
32.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yerim ve bahçem olsa sanırım alman kurdu alırım daha önce 2-3 sene kadar rotvailer ile ilgilenmiştim hiçbir sorun yaşatmamıştı ama nedense bana daha bi asil geliyor bu hayvanlar ayrıca komut almadada çok iyiler

Bu 2 ırk arasında kaldım (Rottweiler ve Alman Çoban Köpeği)SS'ler eklendi

Bu 2 ırk arasında kaldım (Rottweiler ve Alman Çoban Köpeği)SS'ler eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrıcalıklı Üye

yukarıda yazdım ya birader bin liradan başlıyor. bin liran hazırsa bulursun yani

bi düşüncem yakından görmem lazım
  • direk alman kurdu almaya git
  • ben labrador besliyorum koruma veya bekci kopegine ihtiyacim yoktu ama bana alman kurdumu rottmu deseler. 1sn dusunmeden kesinlikle alman kurdu derim.
  • Kulaklarını ve kuyruğunu keseceksen rot alma. Köpeğe modifiyelik araba mumelesi yapanlara BAN!
  • Adam Alman kurdu almış hala şunu al bunu al diyenler var ya..
  • Golden al derim ama koruma bekleme.. Hatta eve girmeye çalışan hırsıza kapıyı bile açabilir..
  •  Bu 2 ırk arasında kaldım (Rottweiler ve Alman Çoban Köpeği)SS'ler eklendi
  • evet goldenlar öyle bizde vardı kediden bile korkan köpek ama oynamayı çok seviyor oynaması çok zevkli
  • alman çoban kurdu
  • köpeğinle uzun bir ömür dilerim...
  • sokakta soğuktan donan onlarca köpek varken, hayvan koruma barınaklarında onlarca köpek sahibini beklerken köpek SATIN almayı hiç doğru bulmuyorum. Hem de köpekler kediler birer malmış gibi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.