Şimdi Ara

BU 2 LAPTOP ARASINDA KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pcdepo.com/hp-probook-450-e9y38ea-notebook11

http://www.pcdepo.com/lenovo-thinkpad-edge-e531-n4i6wtx-notebook

Beyler sizce hangisini almalıyım dış görünüş ve özellikler bakımından hangisi daha iyi ?

• Hocam aralarında ram farkı var. Ne için kullanacağınıza bağlı biraz da. Hp'de daha iyi ram bulunurkan lenovonun ekran kartı hp'ye göre biraz daha iyi. Fakat lenovodaki ram artırılabilirken hp'de öyle bir şansınız yok. Fakat elinize ulaştığında hp'nin içinde ram daha fazla olduğundan ekletmeyi düşünmüyorsanız ram konusunda hp derim. Zaten ekran kartları arasında bariz bir fark yok. Hp'de 2 tane usb 3.0 ve 2 tane usb 2.0 bulunurken Lenovo'da sadece 1 tane ve usb 2.0 olması garip (usb 3.0 usb2.0'a göre çok daha hızlıdır). Ayrıca Lenovo free dos yani işletim sistemsiz geliyor haberiniz olsun. Yani windows kullanmak istiyorsanız ayrıca windows lisansı almalı veya internet kafelerden (bilginiz varsa siz de yapabilirsiniz) içine crackli yani sahte windows yükletmelisiniz. Hp ise windows 8 ile beraber geliyor. Bunların hepsi göz önünde bulundurulduğunda Hp alınılabilirlik açısından daha ağır basıyor. Yani benim bunların arasından seçimim Hp olurdu. Fiyat açısından lenovodan daha düşük ve fiyat performans açısından gayet kaliteli ürün Şimdiden hayırlı olsun...

• turhanberk kullanıcısına yanıt
    Hocam ram farkı benim için önemli değil kendi ramlerim var zaten onları takmayı düşünüyorum.Windows lisansıda zaten çok önemli değil bana lisans en fazla 3 ay dayanıyo sonra format atıyorum.Dış görünüş açısından HP'yi daha çok beğensemde max ram'in 8 olması içime ürperdi düşürdü.Şuanlık max bellek 8 gb yetse bile ilerde yeteceğini düşünmüyorum.Lenovo bütçemi aşmıyo tam bütceme göre ama HP'nin dış görünüşü ve özelliklerinin Lenovo'ya yakın olması ve fiyatınında daha düşük olması ayrı ilgimi çekiyor.Diğer kişilerininde yorumlarını alayım ona göre karar vericem.

Fikirleriniz için teşekkürler.
  • Önemli değil ne demek... Ama 8 gb ram'in az geleceği zamanlara bu bilgisayarın yeteceğini düşünmüyorum. 2-3 sene götürür sizi. Zaten çok oyun oynamıyor iseniz 8gb size çok rahat yetecektir...
  • hp yi al derim işlemcisi ve ekran kartının 128bit olması lenovoya göre avantajlı kılar.
  • Son Sipahi S kullanıcısına yanıt
    Zaten işlemci ile ekran kartı bakımından lenovo daha üstün.
  • baris882 B kullanıcısına yanıt
    Lenovonun ekran karti 64 bit yalnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son Sipahi S kullanıcısına yanıt
    128 bit diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.