Şimdi Ara

Bu 2 Msi in farkı nedir ? Ve msi lar hakkinda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Msi GT75 Titan

8RG 244XTR
    8RG 245 TR

Biri windows 10 biri de freedos, biri 16gb biri 32 gb ama ikisi de 1 tb 256ssd i7 8750h vs..

Biri 17.000 kusur hepsiburada fiyatina sahip
    digeri 21.000 küsur. 16gb ram farki ve isletim sistemi olamaz herhalde bu durumu yaratan ? 4000 lira az fark degil cunku.

Bu msi notebooklar internette de arastirdim cok farkli yelpazeye sahip. her ulkeye farkli isimle satılıyorlar. O yuzden bi anlayamadim güvenemedim sisteme.

Cok benzer urunler var biri i7 7 serisi biri 8 serisi biri 16gb biri 32 gb ama biri 17000 biri 19000 biri 23000 anlayamadim.

Aydinlatirsaniz cok memnun olurum herkese iyi gunler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 5 Mayıs 2019; 11:45:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki model arasındaki tek fark bellek ve işletim sistemlerinde.

MSI GT75 TITAN 8RG-245TR : 32GB - Windows 10 Home

MSI GT75 TITAN 8RG-244XTR : 16GB - Freedos

Bunların dışında diğer tüm donanım özellikleri birebir aynı.

Bu fiyat aralığında bir model bakıyorsanız GE75 Raider öneririm. Ekran kartı yeni nesil RTX 2080:

• Draker kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ediyorum . Titanin kasasinin buyuk olmasi sogutma olarak avantaj saglar diye dusunuyordum. bi de ge gibi serilerde mentese kirilmasi olayina cok fazla tajik oldum. Ama bi düşünmek lazim aynen. Cok sag olun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

Cok tesekkur ediyorum . Titanin kasasinin buyuk olmasi sogutma olarak avantaj saglar diye dusunuyordum. bi de ge gibi serilerde mentese kirilmasi olayina cok fazla tajik oldum. Ama bi düşünmek lazim aynen. Cok sag olun :)
    Titan modeli, üst düzey tasarıma sahip modelidir ve zirvede oturur. Evet, soğutma tarafında muhteşem ötesi ama ekran kartı bir öndeki nesilden. Arkadaşın önerdiği MSI GE75 Raider 8SG'deki RTX 2080'le GTX 1080b arasında hayli fark var.

Şu videoya göz atarsın:

• Cesur Adam kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim cok aydinlatici bir video. Peki 2080 olan ge den alsam, bir muddet sonra performans torpulenir de ( sogutmadan ve 2080 in daha fazla performansinin sonucu olan termal durumlardan dolayi vesaire) keske titan i 1080le alsam der miyim sizce ?

Bu arada dolar da 6.24 masallah iyi ki beklemisiz bi. :)

• Cesur Adam kullanıcısına yanıt
    Bu arada ge olan rtx 2070 idi pardon.

Ben en iyisi paraya kiyip 2080 olan gt75 titan i alayim icim rahat etsin diyorum. Gerci ne kadar ömrü olur bilemiyorum uzun zamandir masaustu kullandim . Tek korkum termal problemler yasayip onca parayı verdigime pisman olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

Cok tesekkur ederim cok aydinlatici bir video. Peki 2080 olan ge den alsam, bir muddet sonra performans torpulenir de ( sogutmadan ve 2080 in daha fazla performansinin sonucu olan termal durumlardan dolayi vesaire) keske titan i 1080le alsam der miyim sizce ?

Bu arada dolar da 6.24 masallah iyi ki beklemisiz bi. :)
    Ekran kartı yada işlemcinin performansları, laptop tamamen kullanılamaz hale gelinceye yada tamamen bozulana kadar herhangi bir düşme eğilimi göstermez. Sonuçta bu parçalar mekanik değiller :) Termal macunun eskimesi yada tozlanmadan dolayı aşırı sıcaklıkların oluşması normaldir ama her türlü çözümü vardır.

Bu modelden bahsediyorsan hiç durma.

• Evet bahsettigim model buydu :) Cok tesekkur ederim bilgileriniz icin. saygilar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.