Şimdi Ara

Bu 2 Üründen Hangisi Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus VS228H 21.5 Led Dvı/Hdmı 5ms 1920x1080

İkisi Arasında Kaldım Çok Aşırıya Gitmek İstemiyorum...

• Almaya gidiyorum lutfen bisey deyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun yinede ama ben bu ürünü aldım sizden bilgi almak istedim fakat kimse umursamadı tabi kimsede cevap yazmak zorunda değildi..

Yinede teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: Optimus34

Sağolun yinede ama ben bu ürünü aldım sizden bilgi almak istedim fakat kimse umursamadı tabi kimsede cevap yazmak zorunda değildi..

Yinede teşekkürler....

Keşke 2ms bir monitör seçseydiniz. Eğer oyun oynayacaksanız fark edecektir. Ama hayırlı olsun artık almışsınız.
  • Kimse yardımcı olmak istemeyince bunu aldım zaten anlasam monitörden buraya konu açmaz kendim alırdım ama alındı bi kere teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimus34

Kimse yardımcı olmak istemeyince bunu aldım zaten anlasam monitörden buraya konu açmaz kendim alırdım ama alındı bi kere teşekkür ederim

aldıgınız yer değişim kabul ediyorsa bence sansınızı bir deneyin sonucta forumda bir cok kişi monitör önerisi istiyor ve genelinde oyun için 2ms özelliği basta geliyor.
  • keşke daha önceden yazsaydınız bunları :) 1 haftadır kullanıyorum 5 ms olması da çok büyük bi fark yaratacagını sanmıyorum ki 2 msler fiyatta biraz daha pahalı o yüzden iyi böyle... sağolun
  • Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın monitörünüzü. 2ms ile 5ms arasında çok büyük farklar yok kafanızı takmayın. Siz yeni monitörünüzün keyfini çıkartın bence.
  • Sagol dostum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold'da 15 güne kadar değişim hakkın var. Kutusunu ve faturası elinde olmalı. Ayrıca aldığın monitör çok pahalıymış. 5ms ama 2ms olanlarından pahalı. benim monitör Samsung S22B350 21.5" . 1920x1080 görüntü veriyor ve 2ms. Dokunmatik kontrol paneli var ve çok da şık. Git değiştir hemen derim. Memnun kalmadım bilmeden aldım bu modeli istiyorum de ya da 2ms olanını istiyorum de. Ama boşver tınlamaz artık diyorsan o başka :) hayırlı olsun yine de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.