Şimdi Ara

Bu 3 kablosuz klavyeden hangisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOT- Şu anki yazdığım klavyeye kahve dökuldu imla ve harf yanlışlıkları olabilir. Bazı tuşlar pert.

urun.n11.com
    Elba Ec-266 Q Usb Siyah Kablosuz Klavye Mouse Set Multimedya Tuş - n11.com
    https://urun.n11.com/klavye-ve-mouse-setleri/elba-ec-266-q-usb-siyah-kablosuz-klavye-mouse-set-multimedya-tus-P244690518

Arkadaşlar bu aralar sık sık kod yazıyorum. Bunun dışında oyun da oynayan biriyim. Benim için yazımı biraz rahat olsun istiyorum. Ses açma - kapama tuşları ve "kablosuz" olmalı.

Bunların dışında maksimum 100 TLye kadar önerbileceğiniz bir şey varsa beklerim. Everest-Rampage-Frisby gibi markaları duşunmuyorum. Çabuk bozulmayacak, 1-2 basışta tuşları sertleşip yumuşamayacak bir şey arıyorum.

Aslında şöyle mekanik klavyeler gibi "tuşları ayrık" yani iyice dip dibe olmayan bir şey bulabilsem mukemmel olacak. Bunlarla aynı anda yan yana falan 2-3 tuşa basmak sıkıntı ve yazım keyfi de kötu.

Şu anki kullandığım set Logitech MK330. Hem pahalı hem de tuşlarının çok bitişik olmasından dolayı duşunmuyorum. Tuşları bitişik olduğu için mesela A-W, A-S gibi tuşlara oyunda rahat basılmıyor, tuşların kenarları sertleşiyor tam anlatamadım şöyle duşunun tuşun ortasından basmazsam girmiyor, kenarından basınca taş gibi sertleşiyor bastırılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 7 Aralık 2019; 23:39:36 >

• Arkadaşlar karar vermem lazım benim korkum aldığımda çekmeme, takılma, az ya da çok basma gibi sorunlar yaşamak. Şu anda işkence gibi ekran klavyesi ile yazıyorum, elimdeki pert.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.