Şimdi Ara

Bu 3 laptoptan hangisi ve neden??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• birbirine rakip modelleri yazmışsın:) oyun varsa niyetinde bu fiyata monster al derim fhd ekran oda gtx560m kartlı.http://www.fokusshop.com/asp/product/31129/MONSTER-Q72P150HM07-15-6-Notebook .bu yazdıklarından biri olsun dersen msi ile asus arasında ki göze gelir fark blue-ray oda bana göre gereksiz olan bir özellik fiyat farkı biraz bundan oluyor.lenovonun işlemcisi az düşük bunlardan birde fhd ekran değil öncelik olarak asus,msi,lenovo ama oyun oynayacaksan fhd ekranlarda msi ve asusta çözünürlülüğü ağır oyunlarda 1366x768 e çekersen performans alırsın.lenovoda tam hd ekran olduğu için tam performans verir.multimedya işlerinde fhd ekranın avantajı her zaman iyidir netlik açısından.başka sorun olursa sorabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

birbirine rakip modelleri yazmışsın:) oyun varsa niyetinde bu fiyata monster al derim fhd ekran oda gtx560m kartlı.http://www.fokusshop.com/asp/product/31129/MONSTER-Q72P150HM07-15-6-Notebook .bu yazdıklarından biri olsun dersen msi ile asus arasında ki göze gelir fark blue-ray oda bana göre gereksiz olan bir özellik fiyat farkı biraz bundan oluyor.lenovonun işlemcisi az düşük bunlardan birde fhd ekran değil öncelik olarak asus,msi,lenovo ama oyun oynayacaksan fhd ekranlarda msi ve asusta çözünürlülüğü ağır oyunlarda 1366x768 e çekersen performans alırsın.lenovoda tam hd ekran olduğu için tam performans verir.multimedya işlerinde fhd ekranın avantajı her zaman iyidir netlik açısından.başka sorun olursa sorabilirsin

bilgilendirme için tşkrler monster gerek tasarım olarak olsun gerek garanti ve güvenilirlik konsuu düşündürüyo ama dediklerini düşünecem (monster ı)

• ben n55sf aldim super cok memnunum ozelikle sesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.