Şimdi Ara

Bu 6 makineden birini alıcam... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araştırmalarım sonucunda Canon SX230 HS kameraya karar verdim..Sizinde dediğiniz gibi 4-4 lük bir makine yok..Artıları eksileri değerlendirip bu makinede karar kıldım.Siparişi verdim 10-15 güne gelir inşallah..Tecrübe ve fikirlerinizi paylaştıgınız için teşekkürler.

http://snapsort.com/compare/Canon-SX230-HS-vs-Canon_PowerShot_S95
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitty

Araştırmalarım sonucunda Canon SX230 HS kameraya karar verdim..Sizinde dediğiniz gibi 4-4 lük bir makine yok..Artıları eksileri değerlendirip bu makinede karar kıldım.Siparişi verdim 10-15 güne gelir inşallah..Tecrübe ve fikirlerinizi paylaştıgınız için teşekkürler.

hayırlı olsuun

• bu konunun sıkı takipçisiyim ben de tercihimi Kronossus kardeşimin de önerisiyle paramın yettiği en iyi makine olarak s90 ı seçtim. alacağım aleti inceledim süper ötesi hd video dışında o da benim önemsediğim konu değil ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

kompakt makinelerde fiyatları kadar iyi fotoğraf çekmiyor. Ben olsam bunu düşünerek hareket ederdim.
    bir örnek olarak, aralarında 2 kat fiyat farkı olan makinelere bak, aralarında fotoğraf kalitesi 2 kat artıyormu acaba.
    ben bu sebepten diyorum s95 e o kadar para verilmez. O sınıfta iyi makinedir ama parasını da hesaba katınca bence iyi makine değil.

Sayın AKINLASINN kameralar bölümünde sizin gibi ustalara rastlıyamadım illaki vardırda ben denk gelmedim.Yeri değil ama siz ve diğe arkadaşlardan 400 tl civarı video kamera tavsiyesi.Benim için önemli olan işlevi forumları gezdimde bir hd çılgınlığı almış başını gidiyor bilgisayarın monitörü bana yeter ben herşeyi orda izliyorum hd falan okadar önemli değil.Şimdiden teşekürler.

• panasonic t8 kullaniyorum. harika. ama kalin oldugu icin yazin cebe sigacak ince bir kamera almayi düsünüyorum. o yüzden ve yeni özellikleri hs gibi hizli sensor vs gibi özelliklerden dolayi canon 220 yi tavsiye ederim. ruhu güzel olabilir. dis görünüste kalbin aynasidir ;)
  • Bazen arkadaşlar fotoğraf makinesi aradıklarında video kamera arıyorum yazıyorlar. O nedenle yanlış anlaşılma olmasın diye tekrar srayım, video kamera mı, fotoğraf makinesi mi?
    Eğer video kamera arıyorsan harddiskli mi yoksa mini dv gibi mi istersin diye sorularımda gelecek hazır ol.
    hatta diyelim ki ucuz olsun hdd, mini dv önemli değil dersen SONY DCR-HC24E al derim. 200 tl ye bulunuyor. harika kameradır.

quote:

Orijinalden alıntı: Akyol1

quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

kompakt makinelerde fiyatları kadar iyi fotoğraf çekmiyor. Ben olsam bunu düşünerek hareket ederdim.
    bir örnek olarak, aralarında 2 kat fiyat farkı olan makinelere bak, aralarında fotoğraf kalitesi 2 kat artıyormu acaba.
    ben bu sebepten diyorum s95 e o kadar para verilmez. O sınıfta iyi makinedir ama parasını da hesaba katınca bence iyi makine değil.

Sayın AKINLASINN kameralar bölümünde sizin gibi ustalara rastlıyamadım illaki vardırda ben denk gelmedim.Yeri değil ama siz ve diğe arkadaşlardan 400 tl civarı video kamera tavsiyesi.Benim için önemli olan işlevi forumları gezdimde bir hd çılgınlığı almış başını gidiyor bilgisayarın monitörü bana yeter ben herşeyi orda izliyorum hd falan okadar önemli değil.Şimdiden teşekürler.

• Sayın AKINLASINN video kamera demek istemiştim ve hafıza kartlı veya hard diskli fotoğraf makinam var bir zamanlar sizinde incelediğiniz nv8 tavsiye ettiğiniz makinayıda araştırıcam.
  • burada konu dağılmasın diye PM attım.
    quote:

Orijinalden alıntı: Akyol1

Sayın AKINLASINN video kamera demek istemiştim ve hafıza kartlı veya hard diskli fotoğraf makinam var bir zamanlar sizinde incelediğiniz nv8 tavsiye ettiğiniz makinayıda araştırıcam.
  • Evet iyi düşünmüşsün gördüm.
  • ben canon sx-210 kullanıyorum ve gerçekten compact olarak çok iyi bi makina ayrıca 14x optik olması çok güzel ve full zoom da dahi fotoğrafta dağılma yapmıyor..
    ayrıca video çekiminde de zoom yapabilmesi güzel bi özellik.. tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitty

Araştırmalarım sonucunda Canon SX230 HS kameraya karar verdim..Sizinde dediğiniz gibi 4-4 lük bir makine yok..Artıları eksileri değerlendirip bu makinede karar kıldım.Siparişi verdim 10-15 güne gelir inşallah..Tecrübe ve fikirlerinizi paylaştıgınız için teşekkürler.

Nereden kaça aldınız? Ben Canon a520'yi satabilirsem tercihen HD çekim yapabilen daha yüksek bir model alacağım..hoşça kalınız.

• Gittigidiyorda foto makine satan bir arkadaşa sipariş ettim..770 tlye yurtdışı ürün..Türkiye garantisi yok..Refurbished değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.