Bildirim
BU ADAM HIRSIZ DİKKAT
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sen de qarizma76 aga mısın?
anladığım kadarıyla birbirinizi dolandırmaya çalıştınız olanlar oldu sonra -
YOO BEN O ADAM DEĞİLİM SEN ANLAMAMISSIN -
herkes okusun hep güncel -
o adam aynısını banada yaptı da ben wermedım ıd pw fln :D aklı sıra benım charıda çalcaktı.. -
hatta muazsel in gurkan ın autocad ın yakın arkadasım dıyor -
xD boyle cocuklarda var işte en iyisi site aracılıgıyla yapın elle yapmadıgınızda ..... -
Çocuk yapmıyoki hıc bır sekılde...Benim prensibim bu ilk once ıd pw g.s alırım ondan sonra werırım baska turlu yapmam dıyor..İnanmayın boylelerıne..Ben dedım ıd pw werıyım gır bak sonra sen ıd pw wer ben bakıyım ondan sonra g.s werıyım sonrada sen wer yok dıo ben char almadan ıd pw gs wermem dıo..cok bellı edıolar kendılerıne zaten.. -
Su Cocugun Msn Adresini Birisi Bi Verse Bana Bi Konusayım Sunla -
GÜNCEL (DOSTDELİ DİĞER KONUYA YAZDIM BAK BAKALIM MSN ADRESLERİNE CHAR SATIYO 91 LVL FALAN ALICI ROLÜNDE TABİ Bİ ÇAKALLIK YOKSA BU İŞTE) -
Link Olarak Verseydin Aramasaydım -
süleyman sanırım bu benden ilk önce bilgileri isteyen çocuk gündüz seninle 3 lü bi şekilde konuştuğumuz çocuk tşk ederim süleyman az kalsın benim nuker de gidebilirdi -
Evet O Cocuk Yani Benim Güvendiğim Adama Sana Bilgileri Vermeyince Ben Anladım Durumu
Ve Suan da Daha da iyi Anlıyorum
Cocukların Prensibi Su : Satılan Charların Bilgilerini Ögreniyorlar İD ve G:S Cevaplarını Ögrenip Sende Eğer Satacagın Char Dogruysa Bilgileri Editleyip Charını Beyenmedim Diyor Kısacası Bu -
Anlaşılan Gyleri Biliyor Sakın Vermeyin İd Pw Önce Onun Vermesini İsteyin Yada Aracı Bulun Ben Hariç :) -
quote:
Orjinalden alıntı: muazsel
süleyman sanırım bu benden ilk önce bilgileri isteyen çocuk gündüz seninle 3 lü bi şekilde konuştuğumuz çocuk tşk ederim süleyman az kalsın benim nuker de gidebilirdi
Bir kaç char el değiştirince bu normal tabi bu arada satamadın mı daha kardeşim charını -
Ohhoo hacım bu sitede bir tane değilki bu tür adam,ben son 1 ayda aşşağı yukarı 10 kişiden fazla msn ekledım yarısından fazlası fos çıktı bebeler kendini kurnaz sanıryor,hele bi ezik 2gr aklı ile beni kafalıcağını sanıyor,bana diyorki;-bak şimdi sen bana id psw vercen sonra ben vercem diyor neden diyorum benim prensibim diyor bana :) onumde kagıtta tum bilgiler yazıyr sen verdinmi bilgileri ben sana hemen mail olarak atcam diyor hahaha bide +7 varmış elinde felan nasıl ballandırıyor görmen lazım.Amman dikkatli olun hacım reklam gibi gözükürmü bilmiyorum ama extraloob ile 2 tane char alış verişi yaptım sorun olmadı ee sonuçta adam para kazanmak için yapıyor 15 liraya sağ salim aldım charları :) en son açtığım satış konumda da yazıyor zaten babamın oğluda olsa aracısız takas yapmam dıye,ondan sanırım o konuya rağbet fazla değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X