Şimdi Ara

Bu adam ile alışveriş yapmayın ( GERI ALINDI ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni polise verecekmiş beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediği doğruysa 65tl'lik rp'nde hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drrraven

Dediği doğruysa 65tl'lik rp'nde hayırlı olsun

Dedi Tc'ni aldım yarın kapına polis getirtcem hey allahım

• Adam çektiğim rp ile Sihirdar Adını değiştirmiş. Ne olacak şimdi?

• Rp hediye etmiş daha nolsun :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: xWitcher

Rp hediye etmiş daha nolsun :-D

çektiği rp ile gitmiş ben hesabı geri alamayayım diye sihirdar adını değiştirmiş. tüm arkadaş listesini de blocklamış.
  • adama hiç mesaj atma konuşma bence git direk oyuna giriş nickini ve biliglierni ticket at durumu anlat hesabımı çaldı sonra arkadaşlarımda içine rp çekip adını değiştirmiş de alırsın inş geri tabi sen haklıysan
  • keşke söylemeseydin hesabı geri alacağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDKiLLeR54

adama hiç mesaj atma konuşma bence git direk oyuna giriş nickini ve biliglierni ticket at durumu anlat hesabımı çaldı sonra arkadaşlarımda içine rp çekip adını değiştirmiş de alırsın inş geri tabi sen haklıysan

tabi ben haklıyım sizce o nasıl haklı olabilir ki? paramı vermedi rp çekip ismini değiştirdi beni skype'den ve oyundan block'ladı. facebook'uma girip annemin arkadaşına küfür edip hesabımı dondurmuş. daha ne olsun
  • abi yemin ederim rezillik bu konuları görünce bilgisayara temel programlar ve lol dışında hiçbişey yüklememek geliyo hesap hırsızları heryerde önümüzdeki ay format atıcam tertemiz sadece lol olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

abi yemin ederim rezillik bu konuları görünce bilgisayara temel programlar ve lol dışında hiçbişey yüklememek geliyo hesap hırsızları heryerde önümüzdeki ay format atıcam tertemiz sadece lol olucak

bir hafta önce format attım. şu an sadece lol var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razzman

quote:

abi yemin ederim rezillik bu konuları görünce bilgisayara temel programlar ve lol dışında hiçbişey yüklememek geliyo hesap hırsızları heryerde önümüzdeki ay format atıcam tertemiz sadece lol olucak

oh tertemiz abi yapmayın bakın şu lolde ticaret yapmayın hesap satmaya almaya çok meraklısınız bu oyunda hesaplar çok kolay geri alınabiliyo ve kazıklanma riski çok yüksek e-mail değişimi acayip kolay sanki 1.000 tllik hesap satıyosunuz dursun bi gün oynarsınız
  • quote:

quote:

quote:

oh tertemiz abi yapmayın bakın şu lolde ticaret yapmayın hesap satmaya almaya çok meraklısınız bu oyunda hesaplar çok kolay geri alınabiliyo ve kazıklanma riski çok yüksek e-mail değişimi acayip kolay sanki 1.000 tllik hesap satıyosunuz dursun bi gün oynarsınız

bu da zaten kulağıma küpe oldu. 5000 verseler bile vermem artık hesabımı. şu geldiğim noktaya bak. sabah akşam ticket atıyorum ticketlerimi güncelliyorum bir cevap bile yok. bıktım bu support ekibinden.

• Gerçekten geçmiş olsun. Hesabı falan çalmasını geçtim o bayana yazdıkları neler Allah'ım. Neyse ki anlayışlıymış karşıdaki yoksa çok kötü durumdaydınız. Umarım en yakın zamanda hesabınızı geri alırsınız.
  • O değilde msn ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

Gerçekten geçmiş olsun. Hesabı falan çalmasını geçtim o bayana yazdıkları neler Allah'ım. Neyse ki anlayışlıymış karşıdaki yoksa çok kötü durumdaydınız. Umarım en yakın zamanda hesabınızı geri alırsınız.

Annemin arkadaşı işte benim yapacağımı pek sanmaz. Zaten anneme söyledim dedim çağır bi konuşalım falan ben konuşurum bir şey olmaz dedi
  • nolursa olsun kimseye hesap sifresi söylemeyin
  • quote:

quote:

quote:

+65694265536

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

nolursa olsun kimseye hesap sifresi söylemeyin

satmaya kalktık işte ne yapalım. bir de referansı varmışmışmış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.