Şimdi Ara

Bu adama dikkat !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce oynadığım oyundaki takımımda sona pickleyen arkadaş oyunun başından beri afk idi. Sürekli bağlanıp düşüyodu. Belkide netinde bi problem vardır orasını bilemem ama merak edip oyun sonunda arkadaşın profiline girip karşılaşmalarına baktığım zaman son 5 oyundada aynı şey olduğunu gördüm.

Bu adama dikkat !

Arkadaşın nicki anamway1

Netinde problem varsa 5 oyun girilirmi hemde hepsi ranked. İnsan düşünmeden edemiyo rakip takımda bi tanıdığı felan mı varda bilerek yapıyo felan diye
    Dh ifşa teamdan rica ediyorum bi araştırabilirlermi bu arkadaşı (Ağlama felan değil benim olayım ki zaten yendik oyunu takımım iyi oynadı :) )

Lazım olursa rakip takımın nicklerini söylerim oyun sonu resim çekmeyi unuttuğum için son oynananlardan kaydettim isimleri.

• Niye ifşa ediyon beni qnq Cafe'de sürem bitmişti 1 saat daha açtırdında oturmadık mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen düşündüğün gibi. her maçta karşısında Ouw nickli arkadaş var.

burdan inceleyebilirsin:
    http://www.legendsnet.com/stats/tr/403697

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 11 Mayıs 2013; 7:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

aynen düşündüğün gibi. her maçta karşısında Ouw nickli arkadaş var.

burdan inceleyebilirsin:

Aynen hatta morde oynuyodu bu oyundada. Oyun sonundaki pencerede kendi takımına söylediği küfürleri bi görsen böyle insan olmaz olsun derdin .
    Ki reportlamıştım zaten kendisini

Bu konu hakkında bişey yapabilirmiyiz bu konularda pek bi bilgim yok normaldede ilgilenmem böyle şeylerle ama bu olay gözüme çarptı.

• ticket atarak report edebilirsin. bi kere de bunu yapan forumdaki arkadaşlarımız suç üstü yakalanmıştı burda. gerçekten tr serverının hali içler acısı.
  • kassad.in'den baktım şimdi de. ouw adlı arkadaş cleanse revive ahrisiyle döktürüyor. anamway1 olmadan yeniliyor sanırım hep. anamway1 ile daha önce duo girmişler bu arada. o da gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImReady2Diee

Niye ifşa ediyon beni qnq Cafe'de sürem bitmişti 1 saat daha açtırdında oturmadık mı?

• quote:

kassad.in'den baktım şimdi de. ouw adlı arkadaş cleanse revive ahrisiyle döktürüyor. anamway1 olmadan yeniliyor sanırım hep. anamway1 ile daha önce duo girmişler bu arada. o da gözüküyor.

Tekrar teşekkürler ticket yolladım bakalım umarım bi sonuç elde ederimde başkalarının oyunlarını mahfetmezler.
  • İnternet kafede oynuyordur belkide.
  • Nasil herseferinde ayni maça düşüyorlar hatta nasil karsilikli takimlara denk geliyorlar anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

Nasil herseferinde ayni maça düşüyorlar hatta nasil karsilikli takimlara denk geliyorlar anlamadim

gece geç saatlerde çok rahat yapıyolar bunu oyuncu azlığından yararlanarak. Aynı anda tıklıyolar oyunu bulduğunda biri hemen biride geç tıklıyo rakip takıma düşüyolar.

3 arkadaş denedik aynı takıma denk gelmeyi ama becerememiştik
  • quote:

ticket atarak report edebilirsin. bi kere de bunu yapan forumdaki arkadaşlarımız suç üstü yakalanmıştı burda. gerçekten tr serverının hali içler acısı.

Arkadaşımız mı? O şere**** perma yediyse şuan göbek bile atabilirim. Zavallı boş insanlar yapar ancak bunları. O erychn midir nedir zavallı olduğunu kanıtladı.
  • elo booster.
  • Ticket atayım işim gücüm yok

Edit: Ticket yolladım arkadaşım foruma koyduğun için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 11 Mayıs 2013; 11:17:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

ticket atarak report edebilirsin. bi kere de bunu yapan forumdaki arkadaşlarımız suç üstü yakalanmıştı burda. gerçekten tr serverının hali içler acısı.

Arkadaşımız mı? O şere**** perma yediyse şuan göbek bile atabilirim. Zavallı boş insanlar yapar ancak bunları. O erychn midir nedir zavallı olduğunu kanıtladı.

yalan yok ticket atmıştım o konuyla ilgili onlarla gerekli işlemi yapcaklarını söylemişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThurinWethiLL

quote:

aynen düşündüğün gibi. her maçta karşısında Ouw nickli arkadaş var.

burdan inceleyebilirsin:

Aynen hatta morde oynuyodu bu oyundada. Oyun sonundaki pencerede kendi takımına söylediği küfürleri bi görsen böyle insan olmaz olsun derdin .
    Ki reportlamıştım zaten kendisini

Bu konu hakkında bişey yapabilirmiyiz bu konularda pek bi bilgim yok normaldede ilgilenmem böyle şeylerle ama bu olay gözüme çarptı.

Owww , İşte TR ' ye bu yüzden geçmiyorum , WEST'te kendini yırtsan aynı oyuna düşme olasılığın %0000.1

• Trde ranked oynanmaması için bir sebep daha zavallılar dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

lafın gelişi söylemiştim.
  • Oha bakıyorum da, ouw nickli arkadaş sürekli bunun karşısındaki takımda. 1-2 kere değil neredeyse her maçta adam karşısında. Vay anasını ya harbiden şerefsizler ya...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.