bu akşam saat 20.00 de abdi ipekçi de 9 yaşındaki oğlum berkay ile formalarımızı giyip fenerimize geçen yıllarda olduğu gibi sonsuz destekte bulunacaz... tüm fenerli dostlarımızı akşamki musabakaya bekliyoruz... maçta görüşmek üzere...
Allah bağışlasın. Bizim burdada bi Berkay var aman ona çekmesin
bu maç izlenir abi bu maç ölümüne izlenir abi sadece will wizard the king solomon için izlenir gene izlenir.... bu sene de o kadar eminim ki solomon gelmesi ile çok daha rahatladım şampiyonluk bizimdir bu senede ne efes ne tt ne gs ne bjk heveslenmesin o kadar güveniyorum ki basketçilere çünkü onlar gerektiğinde ölümüne mücadele ediyorlar dün bayan basketçilerin yaptığı gibi maçı ölümüne oynuyorlar ......
Return of the King
Solomon müthiş bir hava getirdi. Adam 15 dk oynadı hem efes hemde gs tarafından değişik değişik Solomon açıklamaları geliyor "Ondna korkmuyoruz, bizlerde iyi oyuncular vs" gibisinden :)
Adam hakkaten KING..
Formanın hakkını verenlere desteğe devam.. Stadlar boş kalsın,salonları dolduralım !
Biletler bitmek üzereydi dün büyük ihtimal salon full bu gece King Solomon show seyredecez :)))
basketbol ve voleybolda her sene 10 dan fazla gs galibiyeti vardır heralde ben sıkıldım artık bu rekabetten